סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

למה מת פה גאד דמטטטט!!! שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
רובירובירובייי

שיר השבוע של איגי- תהרוג אותי לאט שיר השבוע לא של איגי- Messer Chups ו-Kaiser Chiefs למיניהם משהו שעשה את השבוע- היום היה כיף משהו שהרס את השבוע- קרה מקרה
בילוי השבוע- היום,מחר בעז"ש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני עדיין במאהב חח
מה קניתם השבוע?- אלכוהול מצית מסטיקים אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופסוף שבוע בלי מבחנים! תמונה שבא לשים- איגי ואיתן! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לי

נפעם :)

שיר השבוע של איגי- תאת"נ
שיר השבוע לא של איגי-מחכה של ריטה.[איזה שיר מדהים!] משהו שעשה את השבוע- השלושה ימילם רגילה, ההקלטות והדבר הסקסי הזה.
משהו שהרס את השבוע-עייפות מוחלטת אתמול באנפלאגד, אחרי הופעה -_- בילוי השבוע-אתמול באנפלאגד בנתניה!!!!!!הופעתי..
D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-תקנו את הדיסק החדש של ריטה, הוא מהמם!!
מה קניתם השבוע?-בירה אתמול, וזהו
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד, בינתיים. תמונה שבא לשים- אין פה D: זה המחשב של רעות [המלכה]
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- זה עושה לי שמח!!!!!!!!11111 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה, שנים שלא דיברתי עם החתולית הזו.

ססילייה

New member
כן, מה, היה פנאן רצח

הלכנו לפאב הזה וגיליתי שזה שהזמין את מזל שם, הוא מישהו שאני מכירה
עולם עולם :) אתי'לה, יקירה שלי.. בפעם הבאה, אם את לא באה, לא יהיה טוב.בכלל לא.

A t z a

New member
אני הדנה שאת מדברת עליה../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

A t z a

New member
../images/Emo23.gifאה וואי קוקיי../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

באמת עברו שנים...

A m 0 s

New member
יש לי משקפיים..../images/Emo132.gif../images/Emo8.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך... שיר השבוע לא של איגי- |הדשג|דנה ברגר, דלתות נפתחות!! משהו שעשה את השבוע- אההמ.. משהו שהרס את השבוע- אהההממ.. בילוי השבוע- *** סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודע.. מה קניתם השבוע- *** משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אהממ... תמונה שבא לשים- *** שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- *** תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ***

A t z a

New member
רגע!!!!!!!!!111 יש בעיה!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo80.gif

שכחת להדגיש את השם של דנה ברגר!!!!!!!!!!!!!!!

A m 0 s

New member
לא שחכתי זה פשוט התפקש!!!

אז הנה תיקון!! דנה ברגר, דלתות נפתחות!

A t z a

New member
סופ"ש מחורבן כנראה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
פעם אחת..הוא מתנגן לי במוח כל הזמן שיר השבוע לא של איגי-בודדים של מטרופולין,זה אותו הקיץ של חמי משהו שעשה את השבוע-ההופעה המהממת משהו שהרס את השבוע-יואו לימודים!! פשוט נמאס..ועוד עכשיו עם התלונות של כולם מסביב שהציונים שלי יורדים. שיקפצו,נבלות. בילוי השבוע-ההופעה
ואתמול בערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-all my sons
איזו השפלה. מה קניתם השבוע?-מעיל הורססססססססססס!!!!!!!!!!,ג'ינס מהמםםםםםםםםםםםם וכו'..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר ממנו!!!! איכסה!!! 4 מבחנים ברצף יום אחרי יום
ואחד מהם בגרות.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מחר אני קמה ב6 בבוקר.איזה כיף.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי,על ההופעה...ומיכל שעברה תאוריההה!

מזאת העייפות הזאת?!

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- בועז בנאי-כל השבוע מרגיש כמו שבת,בתי-סיבות אישיות משהו שעשה את השבוע- שהייתה הפסקת חשמל ושיחררו אותנו בגלל זה
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות, דה מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'מבחנים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-פחד שיר השבוע לא של איגי-כל מיני של גרין דיי משהו שעשה את השבוע-יומיים של חופש בבית-סתם כי ההורים פחדו שאני יחזור בגשם
והמזג אוויר
משהו שהרס את השבוע-.. בילוי השבוע-בית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות!!1למישהו יש את הפרק השני עונה 4?
מה קניתם השבוע?-.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

Peeeach

New member
שבוע טוב!!

שבוע טוב לכולכם.. לא היה לי כוח לעשות שאלון.. אז אשים תמונה ואברך אתכם ב- שבוע טוב ומבורך :) סליחה.. אך קודם! אברכם בבירכת - שבת שלום.. מה הולך איתי? D:

למעלה