סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- "נשכח מליבך.."
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-כל מבחן אפשרי שהחזירו לי , [ואני לא אפרט
] בילוי השבוע- סטאר סנטר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בעמ" [איזה מגוונת אני
] מה קניתם השבוע?-עוד צמיד שחור
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יש יומים רצוף בליי מבחנים
תמונה שבא לשים-תגובה מהיררה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו וענבל

עונה

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז-עידן האלוהים משהו שעשה את השבוע-לא הייתי בביצפר משהו שהרס את השבוע-אולי פנימיה בילוי השבוע-כל יום בערב עם נטלי ונתנאל[חברים הכי טובים] אנחנו הולכים לפיצוציה שקרובה לבית ויושבים שמה שעות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דני הוליווד מה קניתם השבוע?-פרגית,ממתקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ.. לצאת לקולנוע תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו,עדי,לירז

רותם654

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- "עוד צהריים" שיר השבוע לא של לירז-casi angeles - voy por más משהו שעשה את השבוע-למדנו כל השבוע עד שתיים עשרה
משהו שהרס את השבוע- מבחן באנגלית וחברה שלי חולה שוב...
בילוי השבוע- אני הולכת לחברה שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה,casi angeles ו"מעריב לנוער.." מה קניתם השבוע?- שוקולד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לטיול כתה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכוווולם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבל, למיטל לפז לרוני וללירזי

מסכמת

שיר השבוע של לירז- "בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז- escapar משהו שעשה את השבוע- קיבלתי 690 בפסיכומטרי משהו שהרס את השבוע- מתכונת בספרות ובגרות באנגלית בילוי השבוע- הלכתי לסדט עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- casi angeles מה קניתם השבוע?- את הסרט high school musical משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שכבתית תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבתם שלום לכולם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifהחלפת כינוי ?

או שאת לא אותה אחת

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifהגיעו אייקונים של טו בשבט../images/Emo143.gif

עונה סוף שבוע ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- "ריסים" שיר השבוע לא של לירז-"כי את הנשמה שלי .." משהו שעשה את השבוע-אני עושה שישי שבת אצל דודים שלי והשלמתי אם המורה שלי לאנגלית שאני מתה עללליה
משהו שהרס את השבוע-שניפגעתי מהמורה שלי לאנגלית והייתי איתה ברוגז אבל אחרי זה היא התחנפה אליי והשלמנו וגם רבתי אם אמא שלי ואבא שלי הבטיח לי ביום ראשון שהוא יקנה לי את עיתון מנטה של לירז ורק אתמול הוא הביא לי אותו !!
בילוי השבוע-אמ.. טיול שדה?! חחח
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האי והבובות
מה קניתם השבוע?-שוקולד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ביום ראשון לדעת כמה קיבלתי במבחן באנגלית [ולפי הקריצה של המורה שלי לא קיבלתי נכשל
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז המהמממת ולבת דודה שלי כפפרה עללליה !

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifקצת באיחור,אבל עונה..

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק של ההופעה של היהודים משהו שעשה את השבוע- שההורים נסעו לצפון,בית ריק,בת דודה שלי ישנה אצלי,ישנתי אצל דודים שלי
.. משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- קניון,מסעדה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי מה קניתם השבוע?- אוכל..הרבה אוכל
.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עכשיו כבר שבוע הבא
אממ..אין משהו מיוחד. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,גל,מיטל,עדי

inbals93

New member
אונס../images/Emo11.gif

אז מה אם הם נשואים..
למה שמת את התמונה הזאת פה?!
בפורום הזה גולשים גם ילדים בני 11!

למעלה