סופ"ש

A t z a

New member
והתוכן..../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

אנבלווש

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif עוננה ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי ממש לשמוע
, שיר השבוע לא של לירז- שירים של כמעט מלאכים !
משהו שעשה את השבוע- שסופססוף עברנו ת'מבחן הענקי באנגלית
ובספרות.. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- מסעדה
חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כמעט מלאכים, האלופה 1
,, מה קניתם השבוע?- אוכל |המבורגר| משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סוף-שבוע נפלא
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותם
לחברות שלי,, וללירז

אנבלווש

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif**../images/Emo21.gif

הייתי בטוחה שקוראים לזה המבורגר

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק של היהודים בהופעה! משהו שעשה את השבוע- שהיה יחסית שבוע רגוע ולא לחוץ..והרבה קניון.. משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- 3 פעמים קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי. מה קניתם השבוע?- סיכות,שרשרת,והכי חשוב-דיוידי של ההופעה של היהודים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,עדי,מורן,ארתור:)

מורן2345

New member
בשבילי??../images/Emo140.gif

אם לא, תחזירי את הפרחים שנתתי
(מה אני לא עושה כדי לא ללמוד... :)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיש פה עוד מורן?../images/Emo3.gif בשבילך../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

רותם654

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- "בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז-Casi Angeles Che Bombón - Teen Angels משהו שעשה את השבוע-האמת שזה היה שבוע משעמם... משהו שהרס את השבוע- כל השבוע כאבה לי היד מהחיסון והיה לי מבחן במתמטיקה,לשון ותנ"ך "שיא הכיף" בילוי השבוע- טיילת בת"א עם חברות שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1 כמעט מלאכים וסוף העולם שמאלה מה קניתם השבוע?- פיצה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נסיעה לצפון תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכולם!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבל
לחברות שלי:לרוני,ליטל,אלמוג,מאי,צליל וללירז

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- "נשכח מליבך ..
"
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-קיבלתי 91 במבחן במתמטיקה
[מבחן ! ]
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- חברה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בעמ"
מה קניתם השבוע?-שקדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יש לי זכרון מעולה
תמונה שבא לשים-תגובה מהיררה
, אבל מצאתי תמונה של לירז בעיתון [
] , אני אסרוק השבוע.. גם יש לי ת'כתבה שהייתה עם ריטה ות'סרטון של החדר הלבשה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו וענבל

ליאני 17

New member
מסכמת..

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של לירז- we're all in this together משהו שעשה את השבוע- כלום.. שבוע גרוע... משהו שהרס את השבוע- מתכונת בספרות. בילוי השבוע- הלכתי לסרט עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הארי פוטר והנסיך חצוי הדם מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לארתור,דני ולירז

inbals93

New member
../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- ואיי הרבה! בעיקר כל השירים לסרט בעריכה
אין לי כוח לכתוב... משהו שעשה את השבוע- הסרט בעריכה
וכמה אנשים טובים
משהו שהרס את השבוע- שהמורה למתמטיקה רמזה שהיא תעשה בוחן בראשון
ושהמורה לשל''ח גם רמזה שיהיה בשני ואני חשבתי שיהיו לי יומיים ללא מבחנים/בחנים
בילוי השבוע- קניון עם אחותי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא נראה לי שראיתי משהו מיוחד השבוע
חוץ מהסרט שראיתי היום אבל הוא היה די מרוח אז אין טעם שאני אכתוב אותו פה
מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להגיש את העבודה בעריכה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכמה אנשים טובים!
ולסתיו, גל ומיטל

HILA46

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- please dont stop the music משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מבחן מעיק בחשבונאות בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות, השרדות
,האלופה 1 מה קניתם השבוע?- בלונים, עגילים לאף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבה של חברה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- גולה סנגם שיר השבוע לא של לירז- הדיסק הראשון של ג'סטין, הדיסק של טאטו, הדיסק של מיקה קרני - הבטחה, בריטני - פיס אוף מי, בטי - רק רוח, הדיסק של ג'קו משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בובות מה קניתם השבוע?- את הדיסק של ג'קו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הביתה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע

עונה

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז-אף אחת-מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע-5 ימים בבית משהו שהרס את השבוע-הייתי חולה בילוי השבוע-שישי שבת אצל אבא שלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-לא ראיתי סרטים מה קניתם השבוע?-מגפיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לטיול תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לירז,אור,עדי,אביטל

עונה!

שיר השבוע של לירז- לא שממעתתי =\ שיר השבוע לא של לירז-ריקוד רומנטי משהו שעשה את השבוע-כללום :) משהו שהרס את השבוע-רצינו להחליף את המורה לספורט הרעה שלנו ולא הצלחנו!! בילוי השבוע-שישי שבת אצל אבא
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחיות של דניאל סטיל (ספר) מה קניתם השבוע?-נחשי גומי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול מחר תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז לאתי ולצליל חברה שלי

למעלה