סופ"ש

מאיה911

New member
../images/Emo6.gif מכורההה!!!!!!!11

סתאאם.. אני גאה בך
והכל בגלל אמא יהודית

Peeeach

New member
../images/Emo45.gif ואה כל הכבוד ../images/Emo13.gif

מקווה בשבילך שזה יחזיר הרבה זמן הגמילה.. כי לי לא הולך משהו חחח

kepit

New member
בלהבלהבלהבלולולולולו

שיר השבוע של איגי- אין...
שיר השבוע לא של איגי-אנפורגיבן של מטאליקה.. משהו שעשה את השבוע-ממ סרט יום שני אצלי בבית עם חברים
משהו שהרס את השבוע-ממ לאדעת..אבל הסמינר שישבת היה משעמם רצח. בילוי השבוע-מכבי..(?) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-אוכל.והרבה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחר נאור,ומחר אני מפספת מתמיטקה
ואין עוד תיכנונים
תמונה שבא לשים-איי דונט אהב פאוור.! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-בלהבלהבלהלולולולוללוו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו כבר. נו.נו.נו.. קחו!זה חינם! קחו כבר@!@~@%$@%#@%*)

Peeeach

New member
נאור ונאור ונאור ונאור....

נאור וחצי נאור ורבע חמישה לנאור רבע לנאור

מאיה911

New member
../images/Emo55.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- כל הדיסק המגניב שגנבתי לאמא, כל השבוע מרגיש כמו שבת, פריז בחורף, תנופה- בועז בנאי, מודה אני- אפשרת גוש, ואולי- אביגיל רוז משהו שעשה את השבוע- לא הרבה.. משהו שהרס את השבוע- מבחנים וציונים מסרוחים! בילוי השבוע- קניות עם חברה, חמישי חברים אצלי ואתמול חברה ישנה אצלי... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט: מולין רוז', רקוויאם לחלום, סדרה: שנות ה70 ובובות, ספר: יונה ונער מה קניתם השבוע?- סתם שטויות וסיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לשימאן הדובההה
, המסיבה של שימאן הדובה
והצגה תמונה שבא לשים- באלי של בנדוד אבל אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני שונאת חורף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שין השמנמנה
ודנע'לה.. סורי על ההברזה! פעם אחרת

הייתי בטוחה שמילאתי את זה..../images/Emo2.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- ה97 במתמטיקה,שעברתי תמבחן בתנך והיומולדת
משהו שהרס את השבוע- היה. בילוי השבוע- ביל"ו סנטר עם אחיות שלי ואמא ומסעדה ביומולדת עם חברות חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כרגיל הישרדות
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור תמבחן בתולדות תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!!

למעלה