סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
אללי, כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים, זה הצלצול של המפקד שלי..
שיר השבוע לא של איגי-וודוש מניה.(משהו ברוסית) משהו שעשה את השבוע- אני מוצבת בבה"ד!@#$%%
משהו שהרס את השבוע- סיימתי את הקורס...אוח..
אני כל כך אתגעגע למפקדים ולכולם בילוי השבוע- נ ת נ י ה (היום בערב..
) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חח מה, כל השבוע הייתי מנותקת מהעולם (שכחנו לקחת עיתונים במסדר צד תורן
) מה קניתם השבוע?-חולצת סוף קורס, מתנה למפקדים שלי, סיגריות והרבה טוסטים בשק"ם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומיות?
תמונה שבא לשים- נשמה.:--] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- קורס ERP 3 כבווווווווווד!!!!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםכולםכולם.

Ronushnush

New member
פארק לייףףףף

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- בלקן ביט בוקס למיניהם משהו שעשה את השבוע- יום שני
משהו שהרס את השבוע- . . . בילוי השבוע- ת"א, חנע, עתידים, מיכאל, היום אולי אבישיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המאהב מה קניתם השבוע?- קפה סנדוויץ' נסיעות וווכוכו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום ראשון תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- :] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- :]

A t z a

New member
הורסת,פשוט מהממת!../images/Emo80.gif

משתלבת מהמם עם הפוך הזה

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כוכבים ושמיים,אדום שיר השבוע לא של איגי-הרבה משהו שעשה את השבוע-שההורים נסעו...ושהסתבכתי עם מורה פסיכית וברחתי לה,היה קורע. משהו שהרס את השבוע-המבחן היום,המבחן בביולוגיה,האוטו שנדפק ועלה מלא כסף,המחנכת המפגרת שממשיכה להעליב אותי וכו'.. בילוי השבוע-היום בערב יהיה מגניבב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-מה שאני קונה כל שבוע. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חברות באות לישון אצלי ויהיה מגניב תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-החיים בזבל או שהחיים בזבל
? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מי שיבוא להופעה ב24!

Peeeach

New member
איזה מוזיקה מגניבה יש ביס [=

שיר השבוע של איגי- אמ... לא יודעת חחח שיר השבוע לא של איגי- מממ.. שיר 4 בדיסק של הבנות נחמה חח שחכתי את השם משהו שעשה את השבוע- שומכלום[ = משהו שהרס את השבוע- שומכלום [= בילוי השבוע-המיטה? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- סיכות וכובע חחח אה ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור מגמה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
סוף שבוע רגוע...

שיר השבוע של איגי-אדום שיר השבוע לא של איגי- Babe I'm Gonna Leave You-זפלין משהו שהרס את השבוע-הדרמה עם הההפקה-הבנים[חצי קאסט]פשוט אמרו שהם לא מסוגלים לעשות את רומיאו ויוליה.הבמאית התעצבנה[ובתכלס אפשר להבין,היא קרעה את התחת על העיבוד והכל]ואני ועוד שתי בנות פשוט לא יידענו מה לעשות עם כל זה.דרמהדרמהרמה.מישו אמר מגמת תאטרון ולא קיבל? משהו שעשה את השבוע-שמצאו מחזה חדש
.קאסט הרבה יותר קטן-שלוש בנות ובן[שני הבנים האחרים פשוט ייעשו את התפקיד השני שלהם]-משמע-לא תיהיה בעיה עם לתאם חזרות עם ההפקות האחרות[ביגלל שני אותם בנים],קאסט יותר קטן לדעתי זה יותר טוב ויותר רגוע...ובכללי...מגניב
בילוי השבוע-חברים חברים חבריםD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רומא עונה שנייה[מתה על הסדרה הזאת!...והיא נגמרה אתמול
] מה קניתם השבוע?-בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-החזרות להפקה.... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב תודה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למפיקה שלי על זה שהיא הרגיעה את הבמאית וסידרה את הכל!

ירדן88

New member
כרומוזומיםציטופלסמהאפידרמיסץ

שיר השבוע של איגי- נדנדות שיר השבוע לא של איגי-Led Zeppelin - Stairway To Heaven,oasis-Wonderwall,i wish you were here-pink floyd. משהו שעשה את השבוע-חברים. משהו שהרס את השבוע-ביצפר. בילוי השבוע-חברים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות מה קניתם השבוע?-כלום? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעבור את כל המבחנים והבחנים.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צליל
ולכולם!

A t z a

New member
מישהו פה חזק בביולוגיה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אם את צריכה-אני יודעת את זה בע"פ
רק תגידי

ירדן88

New member
עכשיו את אומרת?../images/Emo3.gif

הייתי שולחת לך הודעה היום באמצע המבחן

לאיור

New member
גם אני חזקה בביולוגיה...../images/Emo3.gif

ואני אשמח לקבל ממך אסמסXD

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- מונסון - ברי סחרוף משהו שעשה את השבוע- אני עכשיו אצל דנדנית, נראה מה יהיה
משהו שהרס את השבוע- הוא לא נהרס בילוי השבוע- כנראה שדנדנית תוציא אותי לטיול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שאפט מה קניתם השבוע?- מקדונלדס וסיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- דייט עם כאפות תמונה שבא לשים- אני לא בבית..אז לא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנדנית

Lights will guide you home...

שיר השבוע של איגי- אין לי מושג. שיר השבוע לא של איגי- הרבה קולדפליי, הרבה איימי ווינהאוס ועוד כמה.
משהו שעשה את השבוע- ה94 בלשון? ><
משהו שהרס את השבוע- שפספסתי את ההופעה של אח שלי. אבל בקטנה. בילוי השבוע- אין לי מושג. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- בעיקר שטויות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום.
תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירדנוז כפרעליה!

לאיור

New member
שבוע לא רע בכלל../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- נדנדות, מי שיעד אותה ידע שיר השבוע לא של איגי- בך לא נוגע- יהודית רביץ, זן נדיר, ועוד כמה של לד-זפלין ומלא מטרופולין משהו שעשה את השבוע- ממ.. חברים בעיקר
משהו שהרס את השבוע- לחץ מיותר.!. בילוי השבוע- יום חמישי אצל מאיה בבית עם חברים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בובת, שנות ה- 70, נעלמים[ספר] מה קניתם השבוע?- 2 ג'ינסים, 2 מכנסיים לספורט, סווצ'ר מהיינס ודי.וי.די של לד-זפלין
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת, מסיבה
ו2 בחנים..
תמונה שבא לשים- אוריאו מצופה וניל..
זה מאכל השבוע שלי ...איך בא לי עכשיו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אנשים, אני הפסקתי לעשן!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

למעלה