סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי השבוע.. שיר השבוע לא של לירז- היהודים-אם כבר,הימים שלנו,הזמן שלך,שחק אותה,ג'קי,כל הסיפור,עד שזה יעבור,קח אותי,מלחמה שקטה,גניבה,מחפש תשובה
משהו שעשה את השבוע- שסוף סוף נגמר חלק מהלחץ של המבחנים
משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- טיול של"ח לכרמל,קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- צ'יפס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיחזור האי,יום הולדת לחברה שלי תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,גל,עדי,מיטל

עונה

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע-שחזרתי לילמוד ועברתי לכיתה אחרת משהו שהרס את השבוע-נהייתי חולה,והפסדתי יומיים,ולא הייתי במסיבה של הנאל בילוי השבוע-קניון השרון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ראש גדול 2 מה קניתם השבוע?-מגפיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להמשיך לילמוד,דני הווליווד[רק למי שיש יס] תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז ולאור

ליאני 17

New member
מסכמת...

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז- bad day משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- 3 מבחנים. בילוי השבוע- לא ביליתי..רק למדתי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- high school musical 2 תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!!!

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעוננה ../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- "נשכח מליבך"
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע- היום , מסיבת יום הולדת לחברה
והחזירו מבחן באנגלית וערבית
משהו שהרס את השבוע- החזירו לי ת'מבחן במתמטיקה\: בילוי השבוע- צומת בילו
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בעמ" , הפרסמות של פלאפון עם עפריייי
,
מה קניתם השבוע?-דיסק נוסף של לירז
,שררשרת [שקרעתי באותו יום
] ,צמידים מהמשחקיה XD , 2 חולצות !#@!:] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- התחרות של הפי טרי פרינדס
תמונה שבא לשים- אין לי כח....
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תצביעו לי בבקשה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1830&msgid=110837511 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו וענבל

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- "עוד צהריים" שיר השבוע לא של לירז- casi angeles Ángeles del mundo - Teen Angels משהו שעשה את השבוע- אממ.. לא למדנו אנגלית כל השבוע(?)
משהו שהרס את השבוע- זה יהרוס את השבוע ביום שני יש לי חיסון בבית ספר לא!!!
בילוי השבוע- סרט עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מעריב לנוער" הארי פוטר ואוצרות המוות" והאלופה 1 מה קניתם השבוע?- מכנסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לאחותי! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא לשבוע הזה... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לליטל,לאנבל וללירזו'ש

אנבלווש

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים
שיר השבוע לא של לירז- CRY ME A RIVER של ג'סטין .. משהו שעשה את השבוע- שסוף סוף נפטרתי מהמבחן הענקקי בהיסטוריה
משהו שהרס את השבוע- המבחן בהיסטוריה טונה שיעורים ומבחנים
והלוח מבחנים הענקי שקבלנו
בילוי השבוע- מסעדה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כמעט מאלכים - זה כזה יפה
והאלופה 1
מה קניתם השבוע?- בעיקר אוכל
חח. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד .. תמונה שבא לשים- אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סוף שבוע נפלא
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותם וללירז

The smelly cat

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- a hard day's night ו- ever present past משהו שעשה את השבוע- אמ... שום דבר מיוחד.. משהו שהרס את השבוע- פרצו לנו לאוטו וגנבו לי את הדיסק של ג'ון לנון בילוי השבוע- חתונה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- a hard day's night (סרט שליטטטההההה) מה קניתם השבוע?- מעילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן במתמטיקהההה =]] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- (Yoko Ono- (peace & love

HILA46

New member
מסכמת :]

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז- הוזה אותך מולי- אייל גולן, ריקוד רומנטי- ישי לוי משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מבחן באנגלית בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות, תשוקת הניצים, האלופה 1 מה קניתם השבוע?- איפור וכובע מפוקס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מאיה

עוננה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- ללא שממעתתי ... שיר השבוע לא של לירז- ריקוד רומננטי חח משהו שעשה את השבוע-שנה אזרחית חדשה
משהו שהרס את השבוע-שלא ראיתי את בוטן המון זמן
בילוי השבוע-הללכתי לקניון ! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אחיות של דניאל סטיל ספפר ממש יפה .! מה קניתם השבוע?-מסרק שפתון וסיכות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את בווטן ! תמונה שבא לשים- הששפתתים שלי חעחעחעחע שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום אתם נהדרים! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז צ'רכי המהממת שללי ולאתי גאוליוב!

inbals93

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים [השמיעו אותו היום בסינמה סיטי
] שיר השבוע לא של לירז- לאדעת כל מיני... משהו שעשה את השבוע- צילום סרט, שהמבחן בפיזיקה היה קל
משהו שהרס את השבוע- הידיעה שבשני אני הולכת לסבול מבחן באנגלית
בילוי השבוע- סרט אצל חברה, מרינה, סינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הממלכה" מה קניתם השבוע?- פיצה ונצנצים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לערוך משהו
וזהו בעיקר, אין לי למה לחכות למבחן באנגלית ובהיסטוריה
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- היה מצחיק היום
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להמון אנשים שעזרו לי היום!!

התשובות שלי פה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז-אהבה קטנה (שירי מימון) משהו שעשה את השבוע-אבא שלי עשה לי מופע קםמים משהו שהרס את השבוע-שחברה טובה שלי ברוגז איתי על שטות בילוי השבוע-הלכתי עם חברות לקניון סימול. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פריז השמחה (סרט) מה קניתם השבוע?- סקיני גינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום הולדת שלי ב 16 לינואר (עוד 13 יום)
תמונה שבא לשים- בת דודה שלי הקטנה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז המהממת והכפרה שלי!!!

למעלה