סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
"אז מתי עושים את הסלקציה?"

אני, בזמן שיחה שכבתית על המיונים לקראת המסע לפולין שמארגן בית הספר...
שיר השבוע של חמי- אחת לדרך ארוכה. שיר השבוע לא של חמי- כל הדיסק של ג'ון קולטריין. משהו שעשה את השבוע- נשיקת הסילבסטר הנחמדה שלי
משהו שהרס את השבוע- מתמטיקה
בילוי השבוע- הסילבסטר השולט. חוצמזה- הולכים למקס ברנר בערב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הליצן המוזהב" של רובין הוב
מה קניתם השבוע?- דיסק, אוכל ואלכוהול משובח
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ראיון עבודה לפדלאתכם הנאמנה. תמונה שבא לשים-
(נו, פדלאה!) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא כרגע... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ולעולם ובעיקר להדר
סופשובע מקסים וכיפי לכם

יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע של חמי-
שיר השבוע לא של חמי- אמונה-כפיר אפשטיין,Queen - Dont Stop Me Now משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- סתם הריב עם אמא קצת בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות
מה קניתם השבוע?- לוזוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את המבחן במתמטיקה,תנ"ך ויומולדת לי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו בא לי לתת כולם

Ronushnush

New member
אינעל הגשם!!!!!

שיר השבוע של חמי- ברוגז שיר השבוע לא של חמי- חוץ ממידנייט הטעם המוזיקלי שלי השבוע היה ברגרסיה רצינית
אז אני אחסוך מכם. משהו שעשה את השבוע- יום רביעייי משהו שהרס את השבוע- חוליזם בילוי השבוע- מיכאל, ת"א, ועוד מעט יוצאת. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות. מה קניתם השבוע?- שתיה שנשפכה, אוכל. הרבה אוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שני אצל מיכאל. תמונה שבא לשים- לא בא לשים. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יורד גשם כבר שעה ויש לי מלא ללכת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לי.

ordoron

New member
יופי של שבוע..

שיר השבוע של חמי- זוהי סדום שיר השבוע לא של חמי-allice in chains-would משהו שעשה את השבוע-הלחנתי את השיר הכי טוב אי פעם(בקרוב בתחנות הרדיו שלכם...) משהו שהרס את השבוע-נפצעתי קשות באגודל כשניסיתי לעשות יותר מדי סלאפים על הבס בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סאות'פארק מה קניתם השבוע?-ספר תווים של הגדול מכולם-סטיבי וונדר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חזרה עם הלהקה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני שונא את משפחת אבוטבול,מישהו ראה אתמול אולפן שישי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל מי שרוצה...

../images/Emo79.gifיודע עכשיו שהאושר הוא רגעים...

שיר השבוע של חמי- הברית שצריך לחדש. שיר השבוע לא של חמי- חיים משל עצמי של בן ארצי, וגור חתולים של שלומי שבן. משהו שעשה את השבוע-מממ אני עושה ראסטות :) משהו שהרס את השבוע-לכלבה שלי יש שיניים חדות. מאוד. בילוי השבוע-לא זוכרת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הכלב היהודי. מה קניתם השבוע?-נימאס לי לענות כל שבוע אוכל. אז סיכות לשיער. (?) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לעושת ראסטות? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאמפי שלי שקם לתחייה :)

Oyster Girl

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע של חמי- גאולה שיר השבוע לא של חמי- the long black veil,give my love to rose, i still miss someone - ג'וני קאש משהו שעשה את השבוע- אין משהו שהרס את השבוע- לימודים בילוי השבוע- יום שישי גשום עם דני סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- מקדונלדס X פעמיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים עם הסטוריבורד, התסריט והשוטינג סקריפט. תמונה שבא לשים- אף אחד לא שם פה תמונה אז למה לטרוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה