סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
../images/Emo207.gifבקשר לחוליה החלשה../images/Emo80.gif

אני לא מתכוונת להמשיך אותה עד שיהיו עוד קולות...לתשומת לבכם.

Lady In Blues

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של חמי- סוד הדברים הפשוטים. שיר השבוע לא של חמי- כל שירי אלכסנדר פן. משהו שעשה את השבוע- אמא הביאה לי ספר שירים ע-נ-ק בן איזה 30 שנה של אלכסנדר פן. וגם קיבלתי סלולארי חדש ומגניב. משהו שהרס את השבוע- לא הולכים למופע הקולנוע של רוקי
בילוי השבוע- בתי קפה עם אימץ', הרבה חברים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "משירי אלכסנדר פן כפרעליו". מה קניתם השבוע?- אוכל ובגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מה שיבוא יבוא. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כבר הזכרתי שיש לי ספר שירים של אלכסנדר פן?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הוא מת, אבל בכל זאת

A t z a

New member
הייי עשיתי עבודת בגרות על השיר שלו../images/Emo80.gif

"וידוי" והיה לי ממש כיף...

:mad:

שיר השבוע של חמי-כל אחד והבוב שלו שיר השבוע לא של חמי-סטריינג' ברו, של קרים. משהו שעשה את השבוע-100 בערבית ו95 בביולוגיה
משהו שהרס את השבוע-הפורום מתופפים הבן זונה שיישרף אמן, שנתן "עצות" איך לנקות את המצילה, וטוב, אפשר לומר שלא נשארה לי הרבה מצילה. אה, לכלוך על המצילה. "אופס" בילוי השבוע-לא היה מה קניתי השבוע? פלאפל משהו שאני מחה לו שבוע הבא-אין הארות-כוס אמא של האידיוט שהעלה את המאמר הזה :mad: ! פרח-לחתול של השכן

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- מלנכוליה שיר השבוע לא של חמי- אין לי מקום - מטרופולין, i still miss someone - ג'וני קאש משהו שעשה את השבוע- שום דבר משהו שהרס את השבוע- מבחן בהיסטוריה, בעיות קולנועיות והחלפת תסריט בצורה קיצונית ובהולה. אה כן , גם נקעתי את האצבע ביד ימין ועשיתי בדיקת דם
. בילוי השבוע- לא היה כיף במיוחד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות השבעים
מה קניתם השבוע?-2 גלידות פיצוץ עם M&M. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סרט על בוב דילן שאמור לצאת,שיעור נהיגה ופגישות הפקה וכאלה. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה יש בצפר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שנמצא פה

../images/Emo139.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של חמי- כמעט שיר אהבה. שיר השבוע לא של חמי-גאון- נורית גלרון ומלא של יוני בלוך. משהו שעשה את השבוע-אתמול משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע-יציאה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מלך החומוס ומלכת האמבטיה. מה קניתם השבוע?-אוכל וברווז כזה שעושה רעש אבל הוצאתי לו את הצפצפה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ספונטנית תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מי שרוצה

למעלה