סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

אני לא אהיה פה היום ומחר (אלא אם כן אני אכנס ממחשב אחר) שיהיה סופ"ש מהמם
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

בלה בלה בלה

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- שרון חזיז-יזראל,תראי עכשיו,פנסים משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- שנכשלתי פעם שלישית בתיאוריה
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות
מה קניתם השבוע?- שובר לתיאוריה המוצצת הזאת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לנסות לעבור תתיאוריה הבא.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

kepit

New member
לא רוצה יותר ללמוד,לא רוצה עוד לעבוד

רק רוצה לשכוח,כן! ול-ע-ש-ן! שיר השבוע של איגי- אין.. שיר השבוע לא של איגי- הרגלים רעים-יוני.. משהו שעשה את השבוע-יום שלישי-חזרה של סטיגמה(רק אני הוזמנתיD: ,אח"כ מלא גלידה עם נאור בגילדה ב"ש,אח"כ קניון עם נאור ואיתי) היה ממש כיףD: משהו שהרס את השבוע-לא זוכרת משו.. בילוי השבוע-מכבי..ויום שלישי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כובע,גרביים מצמר,מדבקות של סמיילי,פינגווין,קובייה כתומה,כדורגל ספוגי לאח שלי,נוצה לאחותי,מסטיקים וזהו נראלי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הו הו כלכך הרבה דבריםD: : שני-הופעה של שלומי שבן המלך
שלישי-מכבי+ישיבה ארוכה ומייגעת..אבל יהיה מצחיקD: רביעי-קפה אלטרנטיבי(ערב להקות צעירות) במקיף ח' יהיה כה כיייףD:: סטיגמה מופיעיםXD ועדיאל..גם עם החדר הכחול..וגם כפיר ועוד כמה אנשים.. תמונה שבא לשים-מהיומולדת של דני
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כיף ליD: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו: כווווווווולם

a d i 8

New member
../images/Emo183.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-Tired Of You-Foo Fighters
משהו שעשה את השבוע-One by One-Foo Fighters
משהו שהרס את השבוע-חוסר בשינה
בילוי השבוע-החזרות להפקה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מחזה-ציד המכשפות
מה קניתם השבוע?-כלוםכלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממממ החזרות ודברים של ההפקה....
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נקווה שהדברים ייסתדרו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

Ronushnush

New member
מבוא לתכנון לינארי

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה שיר השבוע לא של איגי- אלג'יר למיניהם משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- יומולדת לרותם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות מה קניתם השבוע?- שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של מידנייט תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -

Oyster Girl

New member
דיכאון

שיר השבוע של חמי- משיח קרטון שיר השבוע לא של חמי- קוקאין בלוז של ג'וני קאש משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- הכל בילוי השבוע- לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין חיים... מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- לא בא
. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תצביעו לחמי בעמ"י! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אין לי מצב רוח, עזבו אותי

Oyster Girl

New member
../images/Emo122.gif העתקתי מפורום חמי , סורי.

אבל נחמד לדעת שמישהו קורא את השטויות שאני כותבת

מאיה911

New member
הרבה בית ריק בזמן האחרון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!

שיר השבוע של איגי- כל הדיסק הדוור שיר השבוע לא של איגי- בעיקר אפרת גוש ודנה עדיני משהו שעשה את השבוע- שכל הסופ"ש יש לי בית ריק
, ציון טוב בספרות משהו שהרס את השבוע- מבחן בלשון והמון לחץ וחוסר שינה.. בילוי השבוע- פסטיגל אתמול עם בנות דודות, אתמול בית ריק עם חברים והיום בית ריק עם יותר חברים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שיקגו, בובות, הפמליה3 וטבלנובלה בע"מ מה קניתם השבוע?- סיגריות X3, פלאפל, מונית משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מאוד לא מחכה למבחן במתמטיקה ויום הורים
אבל מחכה לבית ריק של שבוע.. אמא נוטשת לתאילנד ואבא נוטש לטורקיה!! תמונה שבא לשים- אין לי כוח עכשיו.. אח"כ! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם!

לאיור

New member
סופ"ש מקסים לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של איגי- תשא אותי לאישה
שיר השבוע לא של איגי- סטטיסטיקה-הדג נחש , אהוב יקר-רונית שחר, ועוד קצת שייגעצ ועברי לידר. משהו שעשה את השבוע- סופ"ש מעניין במיוחד אצל מאיה הגורה
משהו שהרס את השבוע- הלחץ המטורף, כל לילה ישנתי 6 שעות זה נוראי ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים בילוי השבוע- הסופ"ש של מאיעלה...!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בובות, טלנובלה בע"מ ושיקגו מה קניתם השבוע?- עשיתי קניות כייפיות במיוחד עם אמא, ג'ינס בלי קופר ועוד איזה 4-5 סריגים בפול אנד בר
אה כן, סיגריות .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הורים
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אתה יכול לאהוב ולחיות ואתה יכול לחיות כמו שאתה אוהב[ זה אמור להיות קצת שונה..:\] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו לכולם

לאיור

New member
חייבת להוסיף משהו

בבילוי השבוע- מסיבה של שתי חברות ביום חמישי בכפ"ס הייתה אחת ה- מסיבות!!!!!!!!
נכון מאיעלה?

A t z a

New member
מהר מהר ועפה מפה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-להתעטף וכו' שיר השבוע לא של איגי-עדיין כמו שבוע שעבר.. משהו שעשה את השבוע-לראות את רעותיז ויעפית,וגם אממ התקפות של צחוק ארוכות מאוד ואיגי משהו שהרס את השבוע-אממ..בצפר? והרבה לחצים וכו'.. בילוי השבוע-הערב עוד לפנינו
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פשוט שומדבר. יש לי פאקינג 2 מבחנים+עבודה להגשה+מלא דברים לעבוד עליהם... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-רעותיזם ויעפית,היה כיף ממש
וגם קורע מצחוק
אהמ

Peeeach

New member
[=

שיר השבוע של איגי- הכל חרוש. אבל ניראלי כועסת אני יודעת...... שיר השבוע לא של איגי- כל הדיסק של אלניס מוריסט
משהו שעשה את השבוע- בכללי היה שבוע שמח שמח שמח [= משהו שהרס את השבוע- לא משנה בילוי השבוע- בצפר?
אולפן ? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- .... מה קניתם השבוע?-..... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-..... תמונה שבא לשים-...... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-..... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו....

Peeeach

New member
אוי איכ..

שמתי את התמונה המכוערת.. התבלבלתי.. כל השקיות שינה חחח

ירדן88

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי-אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי-קרח-מטרופולין,כמה של מטאליקה וכל פורטה המעולה
משהו שעשה את השבוע-לא ללכת לביצפר בשישי,באולינג עם החברות. משהו שהרס את השבוע-מלא מלא שיעורים,עבודות ומבחנים
בילוי השבוע-באולינג,אשדוד. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות. מה קניתם השבוע?-חולצה ואוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבת לי הבטן בטירוף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

A t z a

New member
קרח../images/Emo99.gifנמס מבפנים,איך המים שוטפים../images/Emo80.gif

חלקים שאספנו בדרךךךך... ואפילו שקודם היית פה היו לי ספקות שרצית אותי כמו שהייתי...
גררר...איזה שיר ממכר

למעלה