סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- כמה חסר משהו שעשה את השבוע- זה עשה את שבוע שעבר המיפגש עם לירז משהו שהרס את השבוע- שאין שביתה בילוי השבוע-יצאתי לפיצריה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- פיצה,ארטיק
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ביצפר:'( תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאור גוהרי וללירז

meital d

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- "נשכח מליבך"
שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- נגמרה השביתה
בילוי השבוע- קניון [?
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפרסומת של "אבא ב- 100 "
מה קניתם השבוע?- VANS שחורות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- תגובה מהירה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תודה שאירגנתם ת'מפגש
ולכל מי שהבטחתי תמונות .. שכחתי מזה לגמרי
, ואין לי כח להקטין אותן בשביל מססר, אז כתבו מה האימייל \אייסיקיו שלכם ואני אשלח !
ארתור? אמרת שתעלה את התמונה של החניקה
, אני בדיוק הלכתי \: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

עווונה P:

שיר השבוע של לירז- "הכול יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז-"כמה חסר" של איציק שמלי משהו שעשה את השבוע-כלום
הכול כרגיל חח משהו שהרס את השבוע-השביתה נגמממרה =(( בילוי השבוע- ככללום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה איזה יפה שם לירז אני נמסססה =] מה קניתם השבוע?-נחשיי גומי יאאממיי :p משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אני קונה מצלמה ומיקרופון =)))))))))))) תמונה שבא לשים-אאחחח , כמה יופי? אייזה מדהימה לאא פרר
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ארתור שים את התמונה שאתה ולירז חונקים אחד את השני
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתי גאוליוב ולילירז צ'רכי המדהימה שללי כפרעלליה !!!!

גם אני !

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- דינה ברזילאי 496351 חחח משהו שעשה את השבוע- השלמתי עם חברה שלי :) משהו שהרס את השבוע- לפני זה רבתי איתה ): בילוי השבוע- אתמול הייתי עם אבא שלי יום שלם ! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ? מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמא קונה לי קצת בגדים חדשים. תמונה שבא לשים- ? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שוב מפגש עם לירזי בבקשה.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לאמא שלי לשבת. שבת שלום לכולם.

אנבלווש

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר"
שיר השבוע לא של לירז- KEEP HOLDING ON משהו שעשה את השבוע- יום כיף עם דודה שללי
חח.., חופש חנוכה
משהו שהרס את השבוע- שנגמרה השביתה.
בילוי השבוע- קניונים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1
מה קניתם השבוע?- כובע
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום הווללדת שלללי
[ ב22 לחודש ] תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיהיה לנו שבוע נפלא !!@
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותם
וללירז

ליאני 17

New member
מסכמת../images/Emo45.gif

שיר השבוע של לירז- "בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז- don't stop the music משהו שעשה את השבוע- הנסיעה ל"חמת גדר" משהו שהרס את השבוע- נגמרה השביתה
בילוי השבוע- נסעתי ל"חמת גדר" סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הבובות" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין כלום.. תמונה שבא לשים- זה לא נותן לי להעלות תמונה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עוד מפגשים עם לירזי...פליז... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

רותם654

New member
מסכמת:

שיר השבוע של לירז- כל הדיסק שיר השבוע לא של לירז- כל השירים של כמעט מלאכים משהו שעשה את השבוע- אני בחו"ל!!! משהו שהרס את השבוע- ששמעתי שהשביתה ניגמרה... בילוי השבוע- הייתי בהופעה של כמעט מלאכים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הופעה של כמעט מלאכים והעיתון של קטנטנות בספרדית חח... מה קניתם השבוע?- פופקורן בגדים עיתון ומתנות לחברות שלי! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליום הולדת שלי
(טוב זה עוד עשרה ימים לא עוד שבוע..) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבלווש ללירז ולרוני חברה שלי

micaly2

New member
אויי מזמן לא עשיתי את זה חח ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

micaly2

New member
אופס חחחחח לא עניתי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- אממ הכל יהיה בסדר ומנוחה
שיר השבוע לא של לירז- יש המון פשוט ה-מ-ו-ן....
משהו שעשה את השבוע- המפגש עם לירז למרות שזה לא היה השבוע אבל עדיין
, איילת
, חופש חנוכה...
משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת :/
בילוי השבוע- איילת וצופים חחח
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות
וראש 1
מה קניתם השבוע?- קניתי באיילת שני צמידים
, תיק של הלו קיטי (חמודדדדד)
, סוודר יפהההה!!
, קליפס כזה של פרח שעכשיו באופנה חחח וגם הוא יפה חח :)
, ספר חח
ואממ נראה לי זהו :) מספיק לא?!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד
תמונה שבא לשים- סתם תמונה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אחלה פורום
והיתגעגעתי
והיה לי סופר כייף איתכם במפגש פורום... :)))))
כולם כולל כולם.... חיחי
סוף שבוע נעיים לכולם
ושבת שלום...

micaly2

New member
אופס חחחחח לא עניתי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- אממ הכל יהיה בסדר ומנוחה
שיר השבוע לא של לירז- יש המון פשוט ה-מ-ו-ן....
משהו שעשה את השבוע- המפגש עם לירז למרות שזה לא היה השבוע אבל עדיין
, איילת
, חופש חנוכה...
משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת :/
בילוי השבוע- איילת וצופים חחח
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות
וראש 1
מה קניתם השבוע?- קניתי באיילת שני צמידים
, תיק של הלו קיטי (חמודדדדד)
, סוודר יפהההה!!
, קליפס כזה של פרח שעכשיו באופנה חחח וגם הוא יפה חח :)
, ספר חח
ואממ נראה לי זהו :) מספיק לא?!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אחלה פורום
והיתגעגעתי
והיה לי סופר כייף איתכם במפגש פורום... :)))))
כולם כולל כולם.... חיחי
סוף שבוע נעיים לכולם
ושבת שלום...

HILA46

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- אורח מיותר, ילד, גיבור של טעויות משהו שעשה את השבוע- הופעת בכורה של הראל מויאלל
משהו שהרס את השבוע- דחו לנו את פולין איףףףףף בילוי השבוע- ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות, האלופה 1,תשוקת הניצים מה קניתם השבוע?- ג'ינס ועגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת הפתעה לחברה תמונה שבא לשים- כפרעליהה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכוווולם

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo182.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- Evanescence-My Immortal. היהודים-הזמן שלך,דונט ליי,לא קל. מירי מסיקה-סודות. קרו פלס-מבול,רצה הביתה. משהו שעשה את השבוע- חנוכה!
משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- עזריאלי-מפגש פורום מיטל,ארנה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיג'מות מה קניתם השבוע?- לק,אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,גל,מיטל,ארתור,עדי:)

micaly2

New member
גם אני שמעתי את השיר הזה

Evanescence-My Immortal השבוע חח אבל מלא מלא מלא פעמים.... הוא כל כך יפה :)))

G a L104

New member
עונה .

שיר השבוע של לירז- אין. שיר השבוע לא של לירז-יש הרבה D: משהו שעשה את השבוע-חנוכה. משהו שהרס את השבוע-נגמרה השביתה /: בילוי השבוע-ת"א? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-'חברים'
מה קניתם השבוע?-קנו לי..
מצלמה :] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת [: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל וסתיו

inbals93

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך, הכל יהיה בסדר, בעיניים עצומות, עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- Bonnie Tylor - I need a hero, eminem - stan ft dido משהו שעשה את השבוע- שקיבלתי הרבה שעות במערכת להבריז מהן לטובת מחשבים [בבצפר כמובן...]
משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 'ריקוד לאור ירח' - סרט יפה!
, 'יצאת גבר' מה קניתם השבוע?- דיסקים לצריבה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בר מצווה של בנדוד תמונה שבא לשים- אין לי כוח... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין לי זמן לחשוב, הלכתי לראות 'רק בישראל'
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל, סתיו וסתיו

יוו כמה זמן לא עניתי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה,בעניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז- השיר שיש לי בשין - http://www.shin1.co.il/id/show_user.php3?userid=490188 משהו שעשה את השבוע- שאני טסה משהו שהרס את השבוע- שאני צריכה לעזוב את המישפחה :(,ולחזור לבצפר
בילוי השבוע- לא היה משהו מיוחד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המופעה של שלישת פרוזק-חובה צפייה!!- מה קניתם השבוע?-כובע צמר,תיק קטן,ארנק וזהו.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חו"ל!! תמונה שבא לשים- כפרע אני עליהה 3>
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין ברוך השם (עוד מיפגש עם לירז!) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרז רז המקסימה היה כייף ליפגוש אותך ולכל הפורום המקסים היה כייף כ"כ ליפגוש אתכםם

למעלה