סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מתמעט והולך...

שיר השבוע של חמי-זה אותו הקיץ שיר השבוע לא של חמי-(כן, אני יודע שזה נדוש) סטיירווי טו הבן של לד זפלין משהו שעשה את השבוע-97 בתנ"ך משהו שהרס את השבוע-42 במתמטיקה בילוי השבוע-ללא ספק, לנגן. שלשום התיישבתי על המערכת ולא הצלחתי להתנתק ממנה.. מה קניתי השבוע-חולצה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-תל אביב יום חמישי, יום שישי-הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר, בארבי ת"א הארות-הכינור דופק את נשמתו אל הירח... תנו פרח למישהו-מהפורום, לרוני. לא מהפורום, לגאון שהמציא את המערכת תופים.

Lady In Blues

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע של חמי- כל אחד והבוב שלו
שיר השבוע לא של חמי- The Rocky Horror Picture Show- Rose Tint My World משהו שעשה את השבוע- החופש ואחת המורות היותר מקסימות שלי. והעובדה שפתאום הפכתי מבוקשת. משהו שהרס את השבוע- סוף החופש. העובדה שהיו לי הרבה דברים לעשות ומעט מאוד זמן. בילוי השבוע- אוי, כ"כ הרבה תל אביב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הסימפסונס. אותם אני הולכת לראות היום בערב. מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל, כמה דיסקים וכרטיס לחנוכדברה (אני לא גיקית
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה, אולי סרט. מי יודע. תמונה שבא לשים- זה חתול
זה כבש
לא, זה חתוכבש
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- "...באמת קשה את בוב שלא לאהוב..." תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנאור
להדר
בעצם, לכולם!
ועכשיו, ברשותכם, הלכתי לראות את הScience Fiction והDouble Feature שלי. סופשבוע נעים לכולכם

ordoron

New member
עבר מהר השבוע האחרון..

שיר השבוע של חמי- אולי בכל זאת סאלי שיר השבוע לא של חמי-search and destroy(איגי פופ) משהו שעשה את השבוע-אכלתי שווארמה נדירה... משהו שהרס את השבוע-נראה לי שזה די ברור,אין צורך לומר אפילו.. בילוי השבוע-לאכול שווארמה שמש ברמת גן אחרי שנתיים ללא שווארמה(אתם חייבים לנסות פעם..) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חברים מה קניתם השבוע?-שווארמה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לאכול שוב שווארמה תמונה שבא לשים-לא הצלחתי למצוא תמונה של שווארמה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שווארמה זה טוב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למוכר שווארמה,אין על השווארמה שם חבר'ה,תאכלו שווארמה-זה טעים!!

בשר זה רצח, ורצח זה משמין.../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- חמלה. שיר השבוע לא של חמי-Stairway to heaven- Led Zeppelin משהו שעשה את השבוע-חברים וזה. משהו שהרס את השבוע-חזרה לבי"ס.
בילוי השבוע-עיר. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שאלתיאל. מה קניתם השבוע?-וופל בלגי בבט.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממ תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-למה חברות שלי לא אוהבות את אפרת גוש?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-תמר כמובן.

איזה שבוע......

שיר השבוע של חמי- האמת שלא יצא לי לשמוע אף שיר כמו שצריך השבוע...סורי =[ שיר השבוע לא של חמי- -- משהו שעשה את השבוע- הופעה של עברי. הופעה נהדרת של עברי. משהו שהרס את השבוע- נגמרה השביתה, שזה איכזב. אבל זה גם טוב. בילוי השבוע- ההופעה:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- American gangster עם דנזל וושינגטון. לכו לראות! מה קניתם השבוע?- חבילת קרמבו
תמונה שבא לשים- הכניסה לבארבי בת"א. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שסוף סוף הזיז ת'תחת שלו והחזיר אותנו ללימודים לגמור עם החרא הזה

נו, סתם... סתם, אני צוחקת.

אם זה עברי לידר, אין לי שום דבר נגדו. לא שזה אמור לשנות לך משהו
. חח.

Chen Shesek

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של חמי: השמיים הגבול
שיר השבוע לא של חמי: כל השירים ב-Dark Side Of The Moon של פינק פלויד.
משהו שעשה את השבוע: טיול, הדלקת נרות, הייתי אצל חברה והחזרה ללימודים.
משהו שהרס את השבוע: החזרה ללימודים. אני כבר מתגעגעת לשגרה של "אין שגרה"...
בילוי השבוע: עם המשפוחה והייתי אצל חברה שלי
סרט השבוע שלכם: לא בדיוק סרט, אבל ה-DVD של גילמור, תענוג לעיניים ולאוזניים..
מה קניתם השבוע? אוכל!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: בר מצווה לחבר שלי
תמונה שבא לשים: מישהו מכיר סדנת גמילה מתגובה מהירה?
הארות: אנחנו אחלה פורום!
תנו פרח למישהו שבא לכם לתת לו: אקרא לו א'

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- בואי נפרד שיר השבוע לא של חמי- על הגשר הישן משהו שעשה את השבוע-סרט עם אח שלי
משהו שהרס את השבוע- בצפר בילוי השבוע-סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מצפן הזהב מה קניתם השבוע?-אוזניות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משמרת עם כאפות
תמונה שבא לשים-זאת תמונה של שניים מתוך שלושת האנשים המושלמים בעולם
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תעלו כבר תמונות נבלות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שהעלה תמונות

בוקר טוב!

שיר השבוע של חמי- כולם רוצים חבר שיר השבוע לא של חמי-dabid bowie'modern love (הפרומואים של הוט הדביקו אותי) משהו שעשה את השבוע-תכלס..היה שבוע לא משהו. מקס, שרקד איתי בלהקה, משתתף בנולד לרקוד ונורא כיף לראות אותו בטלויזיה. משהו שהרס את השבוע-הבינוניות שבו. פגישות עם אנשים לא מעניינים במיוחד וגם משמרות משעממות בעבודה. בילוי השבוע-אין לי ספציפי, יצאתי כמעט כל יום השבוע. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חיי פיי(אני קוראת אותו, מקווה שלא ישעמם) מה קניתם השבוע?-המון בירה נחשב? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אהבה(מחכה לה באופן כללי) תמונה שבא לשים-יש אבל לא על המחשב הזה): תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לרוני

למעלה