סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- אולי הפעם,חיים בסרט הודי משהו שעשה את השבוע- פגשתי את דרור זיו משהו שהרס את השבוע- למדתי ביום שלישי בילוי השבוע- קולנוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- מיקלדת,פופקורן וקולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא לילמוד,מסיבה אצל חברה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז
ולעדידוש1425

רותם654

New member
עונה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" ו"באיטיות"
שיר השבוע לא של לירז- "את יפה" "רציתי"
משהו שעשה את השבוע- מסיבה לאח שלי...
משהו שהרס את השבוע- זה יהרוס אם יהיה לימודים ביום ראשון...
בילוי השבוע- דיזנגוף סנטר,מיסעדה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר -"במרחק נגיעה"
מה קניתם השבוע?- בגדים,אוכל ולק...חחח...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 דברים להמשך שביתה ולחדר הלבשה עם לירז
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאח שלי גל שהיום הוא בן חודש! ו...ללירז

HILA46

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק של הראל מויאלל
משהו שעשה את השבוע- יומולדת לחברה משהו שהרס את השבוע- התבטל הגדנ"ע סעעמק בילוי השבוע- מסעדה, קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, טב"ע מה קניתם השבוע?- בלונים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לירז בחדר הלבשה, שתפסיק השביתה כברר@$@# תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

אנבלווש

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק
שיר השבוע לא של לירז- Listen to your heart משהו שעשה את השבוע- יומולדת לחברה
משהו שהרס את השבוע- מבחן בביולוגיה
בילוי השבוע- מסעדה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1, האי מה קניתם השבוע?- שש בש
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות את לירז בחדר ההלבשה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבוע טוב שיהיה לכולנו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיטל
וללירז

יש מלא שחקנים שבכלל לא קשורים לעונה...

הראשונה והשניה ומארחים אותם, והיא שחקה בעונה הראשונה אז זה הגיוני שיארחו אותה שם!!!

סליחה לא שרשרתי למקום הנכון התכוונתי לשרשר..

להודעה של "אנבלווש" בהודעה שהיא כתבה לי שמשדרים פרק של 'חדר ההלבשה' של העונה הראשונה (עם האירוח של לירז כמובן...)

רותם654

New member
הנה מי שרוצה להיזכר ב"חדר הלבשה"...

סליחה שאני משרשרת לפה כבר פתחו שירשור

אנבלווש

New member
בכל מקרה זה של העונה הראשונה.. ../images/Emo3.gif

ובחדר ההלבשה של העונה השנייה..לא נדמה לא שבכלל לירז התארחה

עוונננה =]

שיר השבוע של לירז- "ריסים" שיר השבוע לא של לירז-"כמה חסר" של איציק שמלי משהו שעשה את השבוע-קניתי בגדים מעלפיים P: משהו שהרס את השבוע-הכלב שלי עזב =[ בילוי השבוע-אממ.. לקניון ולביג אם אמא .. =) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"סוד אם כנפים" -ספר מה קניתם השבוע?-מעיל, 2 טרנינגים ו2 נעליים :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לדודה שלי יש יומולדת כפפפפרה עליה תמונה שבא לשים- דודה שלי חיוש היא תיהיה בת שנה יום שני =] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אממ.. דיברתם אם לירז בקשר לפגישה?אני מתה להפגש איתה =[ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז! ולחיוש !!

inbals93

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של לירז- לצערי לא שמעתי השבוע... שיר השבוע לא של לירז- shakira - underneath your clothes משהו שעשה את השבוע- בשורה משמחת
, נפטרתי מהמבחן בערבית... משהו שהרס את השבוע- שמשהו שציפיתי שיקרה, לא קרה
בילוי השבוע- קניון עם חברות, סינמה סיטי... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 'אין דרך אחרת' , 'אבודים'
מה קניתם השבוע?- פיצה, נעליים [ואנס], טרנינג, פנס, ממתקים לטיול... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עד יום רביעי אין לי מה לחפש בבצפר
, מצפה ליום ראשון בתקווה שמשהו שאני רוצה שיקרה יסתדר... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני לא אהיה פה בראשון ושני
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםם!
יאללה, הלכתי לראות 'רק בישראל'

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות. שיר השבוע לא של לירז- כמה שירים מהפסטיגל[נו מה?זה יפה
!],פיקה-קרן פלס,ג'קו-גרמת לי ללכת.. משהו שעשה את השבוע- חצי שביתה
משהו שהרס את השבוע- שאני לא יכולה לבוא לעצרת היום בכיכר רבין
בילוי השבוע- קניון,מכון וייצמן,פיקניק בפארק היום,מסעדה..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האייייייי
מה קניתם השבוע?- בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שתמשיך השביתה,שיתחיל בובות. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם..

לירז53

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- הכול יהייה בסדר שיר השבוע לא של לירז- אובססיון משהו שעשה את השבוע- קניון משהו שהרס את השבוע- אין בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1 מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסטיגל אולי בעזרת ה' תמונה שבא לשים- לא בא לי לשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדי ולירז

למעלה