סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
עוד פעם מת פה?

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון, הפכתי אבן, משחקת עם בובות, חלק מהאוויר, סוף הטיול, שמיים מופלאים, אישה כפויה, פרופוליס. שיר השבוע לא של איגי- חתול בשק, חלום, לא עכשיו, האמת המרה, קרח יבש- ענבל פרלמוטר. הג'ינס הנמוכים, על קו האימות- ערן צור. משהו שעשה את השבוע- עד יום רביעי היה ממש כיף. החצי חופש חנוכה הכי טוב שהיה לי בחיים- משהו שהרס את השבוע- אבל מאז הכל השתבש...
ואני חולה שוב
חח אני שוברת שיאים. בילוי השבוע- הרבה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אנערף, כלום בערך. הדבר היחיד שראיתי היה "יובל המבולבל" כשעשיתי בייביסיטר מהסרטים
אוף, זוועות. מה קניתם השבוע?- דיסקים, ג'ינסים, מתנה לחברה, שתיה, שתיה, שתיה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להחלים ואז לחלות שוב? אני מתחילה להתרגל
תמונה שבא לשים- תודה שליוות אותי ברגעים הקשים
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אפצ'י תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

:]]]]]]]]]]

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- Look What You've Done-Jet משהו שעשה את השבוע- הממ שפגשתי את שיבי
משהו שהרס את השבוע- אין משו ספציפי בילוי השבוע- RC קולה וקניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- בגדים ואוכל חחחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המממ.. ת'אמת לכלום חחחח תמונה שבא לשים- הסמל של מזל גדי
.. היום מזל גדי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצליל האדישה ורוני

A t z a

New member
אוף היה חי ממש לכמה ימים פה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כולם
שיר השבוע לא של איגי-וואי המון המון שירים משהו שעשה את השבוע-ההופעה,לגמרי! משהו שהרס את השבוע-אממ בילוי השבוע-ההופעה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-CSI כרגיל מה קניתם השבוע?-כרטיס להופעה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ג'יזס בטוח שלא לבצפר תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מי שרוצה
ולאיגי בעיקר,ותודה!

Oyster Girl

New member
יא יצאתי מתלהבת ../images/Emo138.gif

שיר השבוע של איגי- קולנוע שיר השבוע לא של איגי- בואי נפרד (למרות שהוא עדיין קשור בה
) משהו שעשה את השבוע- הופעה של חמי
משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה עד אתמול.. בילוי השבוע- הופעה של חמיייייייייייי
היה מושלם
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המספריים של אדוארד
מה קניתם השבוע?- שתי חולצות מגניבות עם הדפס מושלם וכרטיס להופעה (למרות שטכנית לא שילמתי עליו
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כרגע אין דבר באופק .. תמונה שבא לשים- ההדפס המגניב על החולצה החדשה שלי (שחמי חשב שאני ציירתי
) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כיייייייייייייייייייייייייייייף לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחמיייי רודנרר

למעלה