סופ"ש

../images/Emo42.gif סופ"ש ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שבת שלום
תענו!

רותם654

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- "עוד צהריים שמעתי ברדיו
שיר השבוע לא של לירז-Beautiful girls ואין לי כוח לפרט... משהו שעשה את השבוע- שקניתי את הפנאי פלוס הכי יפה בעולם!!! חח..
משהו שהרס את השבוע- בוחן לא מוצלח בערבית... בילוי השבוע- סרט
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פנאי פלוס,הלוחשת לרוחות... ציטוט השבוע- לא הפעם ולא אף פעם.... מה קניתם השבוע?- פנאי פלוס,פופקורן
,חצאית,עליונית,חולצה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ראש השנה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכוולם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לארתור,לאתי לסתיו...

איזה שבוע קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-עוד צהריים מהרדיו
שיר השבוע לא של לירז- Christina Aguilera - Hurt Aerosmit - Crazy Flo-Rida feat T-Pain - Low The Black Eyed Peas - My Hump The Black Eyed Peas - Pump It אביתר בנאי-יש לי סיכוי להינצל,ישראל בר און-געגוע,שייגעצ-משקאות חריפים,דודו טסה-אני רץ. משהו שעשה את השבוע-טיול לירושלים עם כל הכיתה
היה צחוקים,קניות קניות ועוד קניות
,יומולדת 5 לפנינית בת דודה שלי -היה מהזה כיף ביומולדת שלה
משהו שהרס את השבוע-אני חולה כבר שבוע וחצי
בילוי השבוע-קניון,עיר,ירושלים
,אביר,ג'וניור,שופרסל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טלנובלה בע"מ
,פנאי פלוס
,מפרץ האהבה
ציטוט השבוע-"1 2 3 4 אתם נישארים שעה שישית,ממש חבורה נהדרת אתם,רק בלאגניים עושים פה!" חזנה המורה לערבית צרחה עליי ועל עוד כמה
, "שו אשמכ?אסמי אתי" חחחח משיעור ערבית
"אתה פרסי?" שאלתי את שי באמצע השיעור שהיה מצחיק "כן למה זה מפריע לך?!" "לא דווקא אתם הכי מצחיקים!"
"וואי הינה בוב ספוג" "רונית מאיפו הבאתם את כל הבובות האלה?!" חחח שאלתי את דודה שלי
מה קניתם השבוע?-חולצה,אולסטאר
,קניות לחג
,ג'ינס
,ממתקים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ראש השנה,חופש מהביצפר
,מסיבה באומן
תמונה שבא לשים-
האולסטאר החדשות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו,רותם,ארתור,אור ולירז

../images/Emo41.gifאיזה כיף! יש גשם בחוץ!!!../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- נינט - לא יכולתי לעשות עם זה כלום, אביב גפן - בשבילך משהו שעשה את השבוע- הפגישה עם לירז והופעה של היהודים!!!!!@$%^
משהו שהרס את השבוע- חוסר שינה בילוי השבוע- טקס פרסי אופיר וההופעה.. ^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ציטוט השבוע- "תמיד את מתחבאת בשירותים"
מה קניתם השבוע?- לא ממש קניתי, אבל הסתפרתי, וזה עלה כסף אז זה נחשב לא?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ראש השנה.. תמונה שבא לשים- מאתמול
[מיטל וענבל שתקו
] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור, ענבל, מיטל ,גל, אתי

שונאת גשם../images/Emo46.gif

כל העיתונים של פנאי פלוס נירטבו לי
והאולסטאר החדשות! וביכלל החורף מהזה מעצבן והוא מהזה מוזר כי היה מבול ופיתאום יש שמש וחם :-\

עונה

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז-אני ניצחתי של דנה אינטרנשיונל משהו שעשה את השבוע-הפגישה אם לירז צ'רכי יצתלמנו מלא תמונות משהו שהרס את השבוע-גשם בילוי השבוע-הייתי בקניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-היפה והחנון חשופים ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-נעלי פומה 5 חולצות 3 ג'נסים 2 תיצים ועגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פגישה אם דנה אינטרנשיונל תמונה שבא לשים- שמתי .. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- :] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליאור ואתי =)

עונה...

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-יש לי רק אותך של דודו אהרון משהו שעשה את השבוע-פגישהה אם לירזזז ועדן משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע-קניוןן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פוליגרף והפיג'מות ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-בגדים לחג,ג'נס,ו4 חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-היום הולדת שלי ב-30.9 תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדן,אור וסתיו

תקשיבו יש לי בעיה במחשב אז...

עדן תשים לכם את התמונות מהמחשב שלה כי המחשב שלי איטי =[

אהה וואי את בכלל יתכונת ללירז =]

איזה פדיחה סוריי נשמה חשבתי אמרת לי חח אבל באמת זה קורע שלירז הוציא לשון שמרי על קשר אם באלך מואהה :-*

inbals93

New member
התכוונתי ללירז, בגלל הפוזה שלה בתמונה.

ענבל ואני בת 15 וחצי

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- אין לי כח להעביר לאנגליתXD משהו שעשה את השבוע- האא , נסעתי בסקייטבורד עם איתתי ועוד כמה XD היה כיף
משהו שהרס את השבוע- בוחן בתנך \: בילוי השבוע- היה מלא XD סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כפכפי העץ של אנדרה
ציטוט השבוע- "עדן?! מה את עושה? את באמת רוצה לשבת קדימה ולשמוע ת'מקהלה?
" *איכשהו הגענו לאחת השורות האחרונות
XD מה קניתם השבוע?-ג'ינס ועוד כמה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחר ת"א ,במקום סינמה סיטי XD תמונה שבא לשים-לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גלוווס סתאאו וענבלס שנהנת לסנן אותי

inbals93

New member
אני לא מסננת אותך!../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

אבל זה יכול להיות כיף

למעלה