סופ"ש

../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עברתי טסט פנימי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- בועז מעודה-פרפרים,כאילו כאן,הנה האור. יונתן רוזן-הבוקר שאחרי משהו שעשה את השבוע- שעברתי טסט פנימי
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- ביומולדת של מירית סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- הממ שילמתי לטסט הפנימי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שהמורה שלי לנהיגה יקבע לי כבר טסט
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

kepit

New member
אין ילד אחד אשר לא ירצה לעבוד אצל קפטן הוק

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי יהה שיר השבוע לא של איגי-הפיל הכחול-יסמין משהו שעשה את השבוע- ממ לאדעת..היה לי שבוע דיי משעמם.. : \ משהו שהרס את השבוע-כאבי ראש.. ושלא ראיתי אפחד;[ בילוי השבוע-אין.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- נטינג. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות אנשיים! תמונה שבא לשים-אני והבתדודה הכפרע שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי קקי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לך:]

ירדן88

New member
../images/Emo148.gif.

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי-הרבה עברי לידר משהו שעשה את השבוע-יום כיף עם אימא ושלא היה מתמטיקה בכלל! משהו שהרס את השבוע-הרופא שינים בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבידות ומציאות מה קניתם השבוע?-2 חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתונה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

A m 0 s

New member
"דלתות נפתחות בשבילך.."

שיר השבוע של איגי- מילים יפות!! שיר השבוע לא של איגי- דלות נפתחות, בומביי, מלך - דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- ההופעה של הדגש|דנה ברגר וירמי קפלן בכפ"ס... משהו שהרס את השבוע- בצפר!! בילוי השבוע- ההופעה של הדגש|דנה ברגר וירמי קפלן בכפ"ס... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אההממ.... סדרת ספרים של וי. ס. אנדרוס "היתומים" - אבל זה בכלל אמור להיות היתומות... מה קניתם השבוע?- אההמ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע.. תמונה שבא לשים- *** שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- החיים יפים!! בזמן האחרון השבועות עוברים לי יותר מידי מהר!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי!!

A t z a

New member
הסופ"ש הכי עמוס באנושות../images/Emo80.gif

הלפ מייי שיר השבוע של איגי-וואי היו כמה שטחנתי שיר השבוע לא של איגי-שיר של נורה ג'ונס,אוטו זבל וכו' משהו שעשה את השבוע-מיכלצ'י עברה טסט
? וסתם כל מיני דברים... משהו שהרס את השבוע-יואו שבוע מגעיל ובעיקר יום רביעי וחמישי שבכיתי בהם מלא
בילוי השבוע-היום נקווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השרדות מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם המגן בביולוגיה,לסיים עם המגן בספורט,לסיים עם המבחן במתמטיקה,לסיים עם הבוחן בתנך,להיות סופ"ש לבדדדדדדדדדדד בבית!!!!!! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי פיפי דחוף תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מיכלצ'י על הטסט הראשון! והוד על הטסט הפנימי!

Oyster Girl

New member
עונה נה נה ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-זה אותו הקיץ משהו שעשה את השבוע- היה לי שיעורי נהיגה כיפים עם דודי
וגם ראיתי את האוסקר לייב ועד עכשיו בקושי יצא לי לישון, אני עייפה
!!!! משהו שהרס את השבוע-לא היה ולא יהיה
בילוי השבוע- ערב אוסקר עם רותם! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אוסקר
צדקתי כמעט בכל הניחושים שלי
מה קניתם השבוע?- אלפי ליטרים של דיאט קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן בהיסטוריה, צילומים ומשהו חשוב שאני לא יכולה לגלות. תמונה שבא לשים- הבמאי והשחקן בפעולה, אין דברים כאלה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תחזור
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדניאל דיי לואיס
, גם על זה שהוא חתיך על (והוא בן 51!!!) וגם על זה שהוא זכה באוסקר

Oyster Girl

New member
עונה נה נה ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-זה אותו הקיץ משהו שעשה את השבוע- היה לי שיעורי נהיגה כיפים עם דודי
וגם ראיתי את האוסקר לייב ועד עכשיו בקושי יצא לי לישון, אני עייפה
!!!! משהו שהרס את השבוע-לא היה ולא יהיה
בילוי השבוע- ערב אוסקר עם רותם! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אוסקר
צדקתי כמעט בכל הניחושים שלי
מה קניתם השבוע?- אלפי ליטרים של דיאט קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן בהיסטוריה, צילומים ומשהו חשוב שאני לא יכולה לגלות. תמונה שבא לשים- הבמאי והשחקן בפעולה, אין דברים כאלה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תחזור
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדניאל דיי לואיס
, גם על זה שהוא חתיך על (והוא בן 51!!!) וגם על זה שהוא זכה באוסקר

Ronushnush

New member
../images/Emo198.gif

שיר השבוע של איגי- תהרוג שיר השבוע לא של איגי- Dance with me - Nouvelle Vague משהו שעשה את השבוע- דיאטה ולשם שינוי הולך לא רע
משהו שהרס את השבוע- חולה שוב אינעל העולם בילוי השבוע- אמ אצל גילי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות ובטיפול, כרגיל מה קניתם השבוע?- מסטיקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני מתלבטת. או ליום הורים
או למיליון מבחנים
תמונה שבא לשים- סדרו לי את לורנס ואני מאושרת לכל החיים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בהצלחההההההההההההההה לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להוד מזל טוב על הטסט

Peeeach

New member
סופשבוע רגוע [= עם המון אזרחות !

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי איגי מכ"ט באייר שיר השבוע לא של איגי- אמ..מאז שנגמר נפגשנו פעם ברחוב חח לא יודעת ת'שם נו של מוניקה=] משהו שעשה את השבוע- אמממממ.... לא זוכרת. אבל היה אחלה שבוע מצחיק רצח משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- אין שבוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי-תה"תנ שיר השבוע לא של איגי-הרבה זפלין ונירוונה משהו שעשה את השבוע-הסופ"ש!!!D: משהו שהרס את השבוע-כלום כלום
בילוי השבוע-אתמול וחמישי....
..ושתי שרשרות מדהימות שאמא קנתה לי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אבודים
! מה קניתם השבוע?-כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משו ספציפי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

לאיור

New member
איזה שבוע לחוווץץץ

ואוו הרבה זמן לא הגבתי..התגעגעתי.. שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-still loving you' ולד-זפלין משהו שעשה את השבוע- מסיבה אתמול [
] ושלא למדתי כמעט כלום בגלל מגמת מוזיקה
משהו שהרס את השבוע- לחץ מטורף, ל היה לי זמן לנשום ומבחן ארווורר בלשון!
בילוי השבוע- המסיבה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים, הישרדות, בובות מה קניתם השבוע?- ג'ינס, מגפיים, שתי חולצות וסיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ערב מגמה וטיול לירושלים תמונה שבא לשים- אין לי כח.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- זה אף פעם לא יוכל לקרות. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאיה הגורה

למעלה