סופ"ש

../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

אמונההההההה אחת קטנה שנשארה לייייייי

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אמונה-כפיר אפשטיין,Queen - Dont Stop Me Now משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- סתם הריב עם אמא קצת בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות
מה קניתם השבוע?- לוזוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את המבחן במתמטיקה ותנ"ך ויומולדת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו בא לי לתת לצליל היפה

../images/Emo67.gif

שיר השבוע של איגי- אלמל"ל. שיר השבוע לא של איגי- מלחמה יומיומית - אביגיל רוז, כמה נדבר - ירמי קפלן, My Gift of Silence - Blackfield. משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- אתמול. ><
בילוי השבוע- שופינג. D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין לי מושג. מה קניתם השבוע?- בגדים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום>< תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -
לירדנוז,כי אני מתה עליה

Ronushnush

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי איגי השבוע
שיר השבוע לא של איגי- Scream of the dust, תמנון, - מידנייט פיקוקס. פיס אוף מי & טוי סולדר - בריטני הכלה
משהו שעשה את השבוע- היוםהיום משהו שהרס את השבוע- שהייתי מקוררת וישנתי כל יום כל היום!!! בזבוז זמן מטורף. וגם הצו הראשון היה בזבוז זמן. בילוי השבוע- בינתיים דייט עם מיכאל
הא ות"א בג'. ותכף לאחותי ואז יוצאים לאנשהו. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות מה קניתם השבוע?- שתיה שנשפכה ככה סתם
והרבה אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- למבחן בספרות
אני רוצה 100 תמונה שבא לשים- לא! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו לדנה המלכה שהייתי איתי (טלפונית) ברגעים הקשים
באמת מלכה

A t z a

New member
../images/Emo24.gifבכיף,העיקר שהסתדר...../images/Emo80.gif

וכדאי לשתינו ללמוד להזהר קצת
...

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אדום,יש עוד סיכוי וכו' שיר השבוע לא של איגי-הסליל של מטרופולין,האקונה מטאטה
,וכל מיני של קולבי קיילט משהו שעשה את השבוע-כלום משהו שהרס את השבוע-הסילבסטר,ה1.1,המבחן באנגלית,המבחן היום בחיבור,אמא שלי שעצבנה אותי נורא וזה שאני לא מחלימה מהמחלה המזדיינת הזאת. שבוע מקסים,באמת!
בילוי השבוע-אולי היום..ואם לא אז מחר. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-חולצה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שאמא ואבא יעופווו לחו"ללל!!!!וכל החוויות שמתלוות לזה... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל מי שרוצה

A m 0 s

New member
יש לי יומולדת השמחה רבה!!...

שיר השבוע של איגי- הדוור!! שיר השבוע לא של איגי- מותר וגן מאיר, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- יומולדת... משהו שהרס את השבוע- אין לי מושג... בילוי השבוע- קניון!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אהמממ.... מה קניתם השבוע?- דיסקים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שישי... תמונה שבא לשים- --- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- .... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו לעצמי!! {מה לא מגיע לי??}

A t z a

New member
למה לא אמרת../images/Emo6.gif? מזל טוב!!!!!!../images/Emo80.gif

יומולדת שמחחחחחחחחחחחחח
תאכל מלא ממתקים ותקבל מלא מתנות! מזל טוב

A t z a

New member
לא חשבתי על זה,שיקבל פעמיים../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

למרות שעכשיו לא ממש באלי שהוא יקבל ממתקים
.............

ירדן88

New member
676

כי אין לי רעיון לכותרות יותר
שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-כל השירים שהושמעו אתמול בגלגל"צ
משהו שעשה את השבוע-היציאה ביום שני!והמבחן בהבעה. משהו שהרס את השבוע-אימא ואתמול
בילוי השבוע-אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות,האנטומיה וכפיות.
מה קניתם השבוע?-אוכל,באולינג. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלוום.יש מבחן בערבית ובמתמטיקה.זוועה. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-בחזרה לצליל המהממת

kepit

New member
you know i love you always../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי-תישא אותי לאישה:) שיר השבוע לא של איגי-always-funk'n'stein
משהו שעשה את השבוע-יום חמישי אצל נאורי,ואז עם נאור אצלי
וצילומים אתמול לסרט
משהו שהרס את השבוע-שלא יצאנו אתמול .. בילוי השבוע-הבית של נאור..ומכבי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ כשאני חושבת עלזה..כלום חח(אה,בעצם קניתי לנאור דיסק..מהכסף שלו..אבל בכל זאת
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממ לאדעת..אין תכנונים.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נראלי שאני אתחיל לשמוע את פאנקנשטיין.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי מי רוצה? מי??

../images/Emo121.gifאל תטרחי, הם לא עושים פאנק מיוחד.

הם עושים אחלה Fאנק אבל בשורה תחתונה הם די בנאלים.

Peeeach

New member
זאת לא המוזיקה שלך........זאת את[="

שיר השבוע של איגי- אמ.. דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי- אמ... נו כל האמפי שלי משהו שעשה את השבוע- ההופעה של הבנות
משהו שהרס את השבוע- שזה נגמר. בילוי השבוע- בארוק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מעריב? .. המגזין?... מה קניתם השבוע?- מכנס וחולצה חדשים .. ואמ... כרטיס להופעה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- השבוע?.. שום דבר. תמונה שבא לשים- אשים ואשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יעל דקלבאום פשוט מלכה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לאמאשלי.. חח באמת!

למעלה