סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מאיה911

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo175.gif

שיר השבוע של איגי- לעצום עיינים, וקח את מה שיש בי שיר השבוע לא של איגי- כל הדיסק של ביט69, -פצעים ונשיקות- מוניקה סקס, רק הלב שכואב לך- אביב גפן, פקיד אפרורי- שייגעצ, גאולה- חמי רודנר משהו שעשה את השבוע- רוק עצמאות משהו שהרס את השבוע- ניראלי כלום בילוי השבוע- רוק עצמאות ועל האש עם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השטן לושבת פראדה, צ'רלי בממלכת השוקולד מה קניתם השבוע?- פופקורן ברוק"עצ וחולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי ול"ג בעומר תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- =פיטרוט הבנאדם הכי חתיך בארץ=- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם|

ירדן88

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע של איגי- כועסת,בעדינות,אמן ויהיה וכשתחזור
שיר השבוע לא של איגי-עוגות גבינה-ביט 69,כל הילדים-ביט 69 וכמה של איפהילד.. משהו שעשה את השבוע-התבטל המבחן בהיסטוריה! משהו שהרס את השבוע-חוסר בשביתות בילוי השבוע-ת"א!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-קווין היל,מסודרים,השיר שלנו שנגמר בפרק מטומטם לחלוטין!
מה קניתם השבוע?-ג'ינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-יש לי ביום שני מרתון מתמטיקה
ואני הרוסה לחלוטין! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עוז

A t z a

New member
../images/Emo12.gifדאז שי טוק אבאוט פוליטיקס?../images/Emo80.gif

אנד אול דיס סטאף דאט יוזד טו מייק מי סיק
... שיר השבוע של איגי-דולי שיר השבוע לא של איגי-כל מיני חמי ואיפה הילד,ugly girl,מכה אפורה וכו'... משהו שעשה את השבוע-רוקצ,חופשים וכו' משהו שהרס את השבוע-כל מיני בילוי השבוע-רוקצ,היום בערב אולי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-CSI NY עונה שנייה פרק 21
אחד הפרקים הכי טובים ביקום. מה קניתם השבוע?-הרבה דברים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מבחן במתמטיקה,הגשת עבודה,מגן באנגלית וכו'
לכלום
!!!
תמונה שבא לשים-איזה קושקוש
צבבה קטן וחתיך שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כואבת לי הבטן,אני עומדת למות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

A t z a

New member
אגב,../images/Emo80.gif

לא היד שלי,כן
?זה מהאינטרנט התמונה

Oyster Girl

New member
נמנמ

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- דנע, את הולכת לאהוב אותי - עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה, המתוקות האחרונות - אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- קיבלנו מאה בקולנוע
משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תולדות האהבה,קוראת. מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין כרגע תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
אני תמיד אוהבת אותך../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

ססילייה

New member
לא צריך לחשוב על זה יותר מידי.

שיר השבוע של איגי- מסתובבים. שיר השבוע לא של איגי- פרפר-מוניקה סקס. משהו שעשה את השבוע- יום ראשון [קועקעתי בשנית.
] משהו שהרס את השבוע- כנראה שהדקה האחרונה. בילוי השבוע- עוד איזה שעה, בירות, בלאגנים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מחשבות פליליות, כרגיל
מה קניתם השבוע?- סיגריות, בירות, תחתונים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות בפסיכולוגיה, ובערב הופעה של נועם רותם.[
] תמונה שבא לשים- חיוכים, שלום P: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מסיקה מחשבות מהר מידי, ועל כך צריך להרוג אותי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה.כי היא משוש חיי.

אין כותרת :O

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- אריק ברמן-בינונימי,חמי רודנר-לילה בלי טיפה של דלק,כנסיית השכל-תגידי שטוב משהו שעשה את השבוע- הממ..רוק העצמאות
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- רוקצ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- הממ לא זוכרת חחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- |הגדש| ל"ג בעומר נראלי חח תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צליל ורוני

Ronushnush

New member
ביט 69 זבל

שיר השבוע של איגי- לאדעתת שיר השבוע לא של איגי- אין לי כוח לחשוב משהו שעשה את השבוע- היה נחמד משהו שהרס את השבוע- אני שיכורה ועייפה מכדי להתחרט על זה כרגע אבל עשיתי משהו ממש מפגר ומיותר בילוי השבוע- התנחלות אצל שמנדריק, ערב יום העצמאות [היה מושלם], ת"א, ים, והיום...כאילו,שישי בלילה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- הרבה שטויות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-.............. תמונה שבא לשים-.................. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-............. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-........

A t z a

New member
חחחח יואווו../images/Emo80.gif

ביט 69 זבל?? עכשיו יקפצו עלייך
!!!!! אני איתך בדיעה למרות שזה סיכון
. לדעתי, סתם חבורה של ילדים חסרי כישרון שעם קצת כסף וקשרים השיגו מה שכל אחד אחר במעמד הכלכלי שלהם יכל להשיג
**אמא,משהו עומד לעוף עליי,מאיה?**

ססילייה

New member
למה ביט69 הפכו לדיון בכל כך הרבה פורומים

שבכלל לא קשורים אליהם?
איף.

Ronushnush

New member
הם הפכו לדיון לא רק בפורומים

זה בכל מקום, וזה מציק... כנראה שאנשים היו צריכים את רוק העצמאות כדי להתוודע לקיומם. לא יפה להגיד שהם "זבל" (שיימ און מי) אבל אני מוצאת את המוזיקה שלהם סתמית ולא ברור לי מאיפה באה כל המהומה סביבם פתאום... אבל סבבה, מפרגנת להם, מפרגנת לכם, ולא נכנס לזה עכשיו כי זה באמת מיותר ולא רלוונטי.

מאיה911

New member
דנע!!!תיזהרי../images/Emo123.gif

סתם..!
אני אוהבת ת'שירים שלהם למרות שהם כותבים כמו ילדים בכיתה א'!!! בסך הכל הם ממש חמודים...

A t z a

New member
זאת דעתי../images/Emo3.gif!את אוהבת?בכיף,תהני../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אין לי בעיה עם זה וזה גם לא ענייני

למעלה