סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

נו, טוב ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- מאוד פרוע. שיר השבוע לא של איגי- נשארתי נורמלי- ג'קו אייזנברג
מוזר- מאיה רוטמן
עברי לידר- המוןהמון שירים
דנה ברגר- יום יום
משהו שעשה את השבוע- שופינג
, אחיינים שלי
, שיחת טלפון אחת
. משהו שהרס את השבוע- בי"ס. בילוי השבוע- אהמ, קניון. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- גברתי הנשיא. מה קניתם השבוע?- בגדים ושטויות
. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של עברי בבי"ס
!!!111*&^&%^^%#$*)&^&^% תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה

נהנהנה

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- Nobody's Wife- Anouk משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- יומחמישי בבוקר השיחה עם אבא בטלפון ויומשישי בערב בילוי השבוע- הממ.. ים נחשב?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות איך זה להיות עם חישי בכיתה
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נוליק, כי הרבה זמן לא נתתי לה
..

red butterfly

New member
שנים לא הייתי פה ../images/Emo3.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מילווקי שיר השבוע לא של איגי- יש הרבההההה משהו שעשה את השבוע- אתמול בערב
משהו שהרס את השבוע- כל מיני דברים קטנים בילוי השבוע- בית קפה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, כמובן :) מה קניתם השבוע?- מתנה לחברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המסע לפולין
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שנת לימודים מוצלחת לכולם :) זאת השנה האחרונה שלי בבצפר :-* תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
עונהה...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כשתחזור,יש לי חברה,שיר הנגב...ועוד
שיר השבוע לא של איגי-גאולה-חמי,שמעון השכן+על שפת הכנרת-קרן,cantando por un sueno-thalia משהו שעשה את השבוע-אילת
משהו שהרס את השבוע-בחילה וסחרחורות
בילוי השבוע-אילת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אלופה מה קניתם השבוע?-הההההההמון דברים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולםם

כמה זמן לא הייתי פה O:

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- Oasis-All Around The World משהו שעשה את השבוע- צבעו לי את החדר לורוד זוהר חע משהו שהרס את השבוע- עבודה במת''מ ונגמר החופש בילוי השבוע- מקס ברנר ויומולדת לידיד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חברים מה קניתם השבוע?- בושם ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- :( תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- X תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם,כרגיל. P:

Ronushnush

New member
עונה, בפעם האחרונה לחופש הזה ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של איגי- הרבה שיר השבוע לא של איגי- הרבה משהו שעשה את השבוע- אילת
משהו שהרס את השבוע- מת"מ
בילוי השבוע- אילת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סליפי הולו מה קניתם השבוע?- מלאאא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תורכיה. יופי, כבר להפסיד ביצפר
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האיגי וקסמן פריקס באשר הם

A t z a

New member
../images/Emo12.gifגם את היית באילת השבוע?../images/Emo80.gif

למעלה