סופ"ש מקסים

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש מקסים../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של חמי- יהיה אשר יהיה שיר השבוע לא של חמי- מטרופולין-אל תלכי משהו שעשה את השבוע- הסיגריות
משהו שהרס את השבוע- שקמתי ב17:00 בילוי השבוע- אתמול בקניון רחובות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- בגדים
וסיגריות חחח
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממ..לאדעת..אין משו מתוכנן תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

...

שיר השבוע של חמי-בואי ניפרד שיר השבוע לא של חמי-שיין און יו קרייזי דיימונד-החלק הראשון, פינק פלויד משהו שעשה את השבוע-קיבלתי חניך מצטיין בגדנ"ע, וההורים עשו מזה ביג דיל אז היה נחמד כל הצומי :) משהו שהרס את השבוע-כן אני אתחיל לשפוך את הלב כאן, ממש.. בילוי השבוע-להסתגר בחדר, לסגור אורות, לשכב על המיטה ולשמוע את גאולה (הדיסק) בלופים ספר השבוע שלי-100 דרכים להיהרג בלי למות משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-כלום. למה כבר יש לצפות? הארות-גמל הוא סתם אלפקה עם גיבנת (אורי, זה מוקדש לך :)) תנו פרח למישהו-הצחקתם אותי

Lady In Blues

New member
סופשבוע גשום וקריר ../images/Emo9.gif ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של חמי- מסיבת התה של עליזה. שיר השבוע לא של חמי- סוף עונת התפוזים/ שלום חנוך. משהו שעשה את השבוע- הגשששם!!!!
והMP3 החדש. והנעליים החדשות. והגשם!!!!!!!11111אחדאחד משהו שהרס את השבוע- ריב טיפש עם אמא. ציון טיפש במתמטיקה. בילוי השבוע- ת"א. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה70! מה קניתם השבוע?- הווו המווון
*מרוצה מעצמי* משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לחברה ועוד גשם (!!!!!) תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- גששששםםםםםםםם!!!!!!!!!1 הגשם הגיע~!!! ווהו!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שוב להדר. ולגשם. ואל הגשםהנשגב מכל. אבל בעיקר להדר

Chen Shesek

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מסיבת התה של עליזה הוא לא ממש של חמי,

ההגדרה הזו בעייתית. אסף הלחין ושר את זה... חמי השתתף כאן בכתיבת המילים, יחד עם איריס רצאבי
(לא סתם הוא השיר הכי דפוק בדיסק)

Oyster Girl

New member
לא דפוק

אני לא מבינה איך אפשר להגיד על שיר שהוא דפוק. בכלל, על כל סוג של יצירה. לא הטעם שלך (ושלי), אולי. דפוק? ממש לא.

אתן משהו אתן, אתן יודעות?

אורי, תני לי לנחש: התה באותה רשימה מוגנת של הביצה מהקליפ של מלנכוליה? כי אז זה היה, אם אני לא טועה, "אל תדבר סרה בביצה". מה קרה לחופש דיבור? הזכות לדעה? ערכים בסיסיים בדמוקרטיה, ובטח ובטח שברוקנרול... לא ידעתי שזה פורום סגידה לחמי שבוא אסור להביע ביקורת, אלא רק לסגוד לכמה שהוא טוב, ולפרסם את הפורום של איגי מסיבה לא מובנת... מיכל, לא אמרתי שהשיר דפוק. אמרתי שהוא הכי דפוק בדיסק, ויש הבדל. אם כל השירים שם היו הרבה יותר טובים מהשמים הגבול, הייתי אומר שזה השיר הכי דפוק בדיסק, את מבינה? הכל יחסי... השיר לא דפוק. בכלל לא. אבל יחסית לשאר זמן סוכר, הוא כן. אין מה לעשות, זמן סוכר הוא מקבץ שירים מדהימים, ומסיבת התה (בעיני, אם זה לא היה ברור למישהו) הוא לא בליגה של שאר השירים שם. את באמת יכולה להגיד לי שהמסיבה יכולה להתחרות בעצב שלה? בנפלת חזק? בהשמים הגבול? אין טעם להמשיך את הפלייליסט, אבל הבנת את הנקודה.

Oyster Girl

New member
התשובה שלי נשארת זהה

ביחס לשירים אחרים באלבום, ביחס לשירים בכלל, באופן כללי - אני לא חושבת שאפשר להגיד על שיר שהוא דפוק. וזאת דעתי, אז הנה לך חופש ביטוי והזכות לדעה. עוד ערכים דמוקרטים אפשר למצוא בפרסום הפורום של איגי. היא לא פתחה הודעה חדשה והוסיפה את ההודעה להודעה קיימת, וזאת זכותה. דבר שני, איגי מאד קשורה לנושא הפורום ואני מבינה שקשה לך עם זה, אבל יש פה הרבה מאד אנשים שאוהבים את איגי וקסמן וזה כולל אותי, ולכן זה רלוונטי.

A t z a

New member
זה היה כלכך צפוי...../images/Emo80.gif

שתחפש איפה להכניס את הקטע עם איגי... אני לא חושבת שיש פה מישהו שמעניין אותו מה אתה חושב עליה. נועם,תעשה טובה ותפסיק להגיב לכל דבר, אם זה לא מוצא חן בעיניך-פשוט אל תגיב! אתה לא חייב לדבר סתם! זה אולי מצב שלא מוכר לך,השתיקה,אבל אני בטוחה שזה יעשה טוב לכולנו.

באמת המון זמן לא התעמתנו, דנה..

"אם זה לא מוצא חן בעיניך-פשוט אל תגיב! אתה לא חייב לדבר סתם! זה אולי מצב שלא מוכר לך השתיקה, אבל אני בטוחה שזה יעשה טוב לכולנו." אז קודם כל תודה רבה שאת נותנת לי עצות לחיים, מודה לך מקרב הלב. דבר שני, אולי כדאי שתקשיבי לעצות של עצמך? רעיון מגוחך, אני יודע, אבל אולי תנסי פעם... לגבי איגי-אם זה היה בכל פורום אחר, זה לא היה מזיז לי, הקטע הוא שזה בכל זאת פורום חמי רודנר. ונרצה או לא, הייתה ביניהם הסטוריה לא נעימה. אז נכון, שניהם סלחו אחד לשני, פוצי מוצי והם אוהבים וכו', אבל קשה לי להאמין שזה נחמד לו לקרוא את זה, אם הוא בכלל קורא כאן, מה שאני בספק, עקב ההתעלמות משאלת הישראליאנה. בכלל, הפורום הזה הפך מפורום שמדבר עם ועל חמי רודנר, לפורום שאלונים וסקרים. דיסקים, אוכל, פעם אחרונה, וכו'. קשור לנושא הפורום? או שכן, ואני עיוור, או שלא. אז לפני שאת שולפת ציפורניים, קחי נשימה ותחשבי על הדברים האלה. מיכל, אני חושב שלקחת אותי יותר מדי ברצינות-לדעתי לפחות, אמרתי כבר לפחות פעם או פעמיים כמה אני אוהב את חמי ואת היצירה שלו. אז מקומם אותך ה"דפוק"? תתגברי על עצמך. דפוק יחסית לשאר השירים בדיסק. ותחסכי לעצמך זמן לכתוב שוב שדפוק זו לא מילת יחס, טוב? אז בסדר, הגזמתי בביקורת יאפה יאפה יאפה מיס בלוז, את ההודעה אלייך כתבתי מתוך עצבים, עמך הסליחה. אבל אם כבר הרחבנו בנושא, למה לעדן ביקורת? אמרתי שהשיר דפוק יחסית לשאר בדיסק. סבבה, גם אם תקחי את פינק פלויד, וויש יו וור היר-דה מאשין הוא השיר הכי דפוק בדיסק. אז הוא שיר דפוק? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. הוא שיר אדיר. אבל אם תשווי אותו לאחרים, הוא דפוק. זה הכל. ואגב, זכורה לי פעם שאמרת על "יפה כמו מנגינה" משהו דומה, תנסי להיזכר... עד כאן להיום, קול נעם מרחובות, השעה שמונה ושלוש עשרה דקות, ואני הולך לאכול פלאפל

A t z a

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

תאמין לי שיש המון דברים שבא לי להגיב עליהם ובכל זאת אני סותמת את הפה. כי אני,בניגוד אליך,יודעת איפה לעשות את זה. ואנחנו ממש אבל ממש לא נכנס לריב חמי-איגי עכשיו,כי זה הנושא הכי אידיוטי לריב עליו. אין לך מה לדאוג,אני בשום פנים ואופן לא כתבתי את זה כדי לפגוע בחמי....תתפלא,יש אנשים שאוהבים גם את המוזיקה של איגי וגם את של חמי. בכל מקרה,אם מיכל בחרה להשאיר את ההודעה שלי (שאגב הייתה משורשרת כ
אז בכלל אין על מה לדבר),תסמוך עליה שהיא יודעת מה היא עושה. מה אתה חושב? שכל פעם כשמישהו כותב בפורום שלי משהו על חמי אני מוחקת? ממש אבל ממש לא! אנחנו תמיד מעדכנים אצלנו על סינגלים שיוצאים לחמי,על הדיסק ואפילו על הופעות. כי יש אנשים אצלנו שזה מעניין אותם (את כולם האמת)... הפורומים שלנו תמיד יהיו בסוג של שיתוף פעולה,גם כי הרבה מהגולשים נמצאים בשני הפורומים וגם כי מיכל ואני בקשר של סיוע אחת לשניה בפורומים שלנו. אני לא מבינה מה זה מפריע לך. ודבר אחרון, פורום אומנם מתקיים בעיקר בזכות דיונים על האמן, אבל לא תמיד יש על מה לדבר,וגם אם כן-אין סיבה להפציץ ב90 דיונים ליום. זה משהו שצריך לחלק לאורך הזמן... בין כל הדברים שקשורים לחמי , טבעי שיכנסו גם שישורי
,גם כדי להפעיל את הפורום ולהשאיר אותו קיים לאורך זמן,וגם קצת לשעשע ולהביא משהו שונה לפורום.... ככה זה לדעתי,לפחות. הפורום הזה מנוהל עד עכשיו בצורה מעולה לדעתי,מיכל הכניסה בדיוק את מה שצריך במידה הנכונה... (ולא,אני לא אומרת את זה רק כי היא החולדה החביבה עליי,אני באמת מאמינה בזה).

כמה דברים לא קשורים בהודעה אחת

"אנחנו ממש אבל ממש לא ניכנס לריב חמי-איגי" אני אמרתי שאני רוצה להיכנס לזה? מתי? זה הדבר האחרון שאני רוצה... זה ביניהם "אני בשום פנים ואופן לא כתבתי את זה כדי לפגוע בחמי" א) לא אמרתי שעשית את זה כדי לפגוע בו ב) אני בכלל לא יודע אם זה פגע בו כל השבחים על מיכל-אין לי שום תלונות אליה. אם היו לי, אני די בטוח שהיא הייתה יכולה להתמודד מולי. היא כבר התמודדה מולי בעבר, ועשתה לי בית ספר. לא מבין מה הקטע הזה שאת השומרת ראש שלה... "מה אתה חושב? שכל פעם כשמישהו כותב בפורום שלי משהו על חמי אני מוחקת? ממש אבל ממש לא! אנחנו תמיד מעדכנים אצלנו על סינגלים שיוצאים לחמי,על הדיסק ואפילו על הופעות." האמת לא הבנתי מה את רוצה כאן. צל"ש? "תתפלא,יש אנשים שאוהבים גם את המוזיקה של איגי וגם את של חמי." לא מתפלא דווקא... שייהנו לגבי שאר ההרצאה על איך פורום אמור להתנהל, אני מודה לך על החפירה המרתקת וסוחטת הדמעות... מאוד קשור לנושא..

A t z a

New member
יש לך כישרון נדיר../images/Emo80.gif

לעלות לי על העצבים. אני "השומרת ראש" שלה כי אני חושבת שמה שאמרת הופנה בעקיפין לדרך הניהול שלה. וכמו שהיא תקפוץ ברגע שמישהו יצייץ עלי-גם אני קופצת כשאני מרגישה שמישהו מרמז עליה. "האמת לא הבנתי מה את רוצה כאן. צל"ש?"-לא,אני לא צריכה צל"ש.אני רק רוצה להוכיח לך שאפשר להראות קצת בגרות ולא להתנהג כמו ילד קטן שמחרים. "לגבי שאר ההרצאה על איך פורום אמור להתנהל, אני מודה לך על החפירה המרתקת וסוחטת הדמעות... מאוד קשור לנושא.."-בקשר למשפט הזה אני אתאפק ואגיד שיש לי המון דברים רעים להגיב לך כאן,אבל זה לא המקום. אתה רק מוכיח לי מהודעה להודעה כמה שאתה מנסה עם ה"עקיצות" האלה שלך להכניס לי,ושוב אני מגיעה למסקנה שעדיין לא התבגרת. אני באמת מקווה שזה יגיע בקרוב. הריב המעפן הזה מפסיק ממש כאן,זה לא לעניין שנהרוס את כל השירשור. אם בא לך להגיד עוד משהו בנושא-תבקש ממיכל ת'מסן שלי. אני אשמח לצאת עליך באופן קצת יותר חופשי
שיהיה שבוע טוב.

מסכים איתך על דבר אחד:

"הריב המעפן הזה מפסיק ממש כאן,זה לא לעניין שנהרוס את כל השירשור." couldn't agree more

Oyster Girl

New member
אני תומכת בכל מה שדנה השיבה לך.

ובנוסף - אם משהו בפורום יפריע לחמי, הוא יביא את הדבר אל תשומת ליבי. זה לא פורום שאלות ותשובות, הוא לא מחוייב לכלום והוא נכנס לכאן מתי שהוא יכול ורוצה. הצעות לייעול, טענות או בקשות - הכל לשלוח לי במסר, אני לא רוצה מריבות פה.

אז את לא רוצה ריבים פה,

ומשום מה נכנסת ללב העניין בעצרת ההזדהות המרגשת עם דנה. לא הבנתי, את לא רוצה מריבות? את רוצה מריבות, אבל לא כאן? תחליטי, כי אני אישית מבולבל ממך

למעלה