באמת המון זמן לא התעמתנו, דנה..
"אם זה לא מוצא חן בעיניך-פשוט אל תגיב! אתה לא חייב לדבר סתם! זה אולי מצב שלא מוכר לך השתיקה, אבל אני בטוחה שזה יעשה טוב לכולנו." אז קודם כל תודה רבה שאת נותנת לי עצות לחיים, מודה לך מקרב הלב. דבר שני, אולי כדאי שתקשיבי לעצות של עצמך? רעיון מגוחך, אני יודע, אבל אולי תנסי פעם... לגבי איגי-אם זה היה בכל פורום אחר, זה לא היה מזיז לי, הקטע הוא שזה בכל זאת פורום חמי רודנר. ונרצה או לא, הייתה ביניהם הסטוריה לא נעימה. אז נכון, שניהם סלחו אחד לשני, פוצי מוצי והם אוהבים וכו', אבל קשה לי להאמין שזה נחמד לו לקרוא את זה, אם הוא בכלל קורא כאן, מה שאני בספק, עקב ההתעלמות משאלת הישראליאנה. בכלל, הפורום הזה הפך מפורום שמדבר עם ועל חמי רודנר, לפורום שאלונים וסקרים. דיסקים, אוכל, פעם אחרונה, וכו'. קשור לנושא הפורום? או שכן, ואני עיוור, או שלא. אז לפני שאת שולפת ציפורניים, קחי נשימה ותחשבי על הדברים האלה. מיכל, אני חושב שלקחת אותי יותר מדי ברצינות-לדעתי לפחות, אמרתי כבר לפחות פעם או פעמיים כמה אני אוהב את חמי ואת היצירה שלו. אז מקומם אותך ה"דפוק"? תתגברי על עצמך. דפוק יחסית לשאר השירים בדיסק. ותחסכי לעצמך זמן לכתוב שוב שדפוק זו לא מילת יחס, טוב? אז בסדר, הגזמתי בביקורת יאפה יאפה יאפה מיס בלוז, את ההודעה אלייך כתבתי מתוך עצבים, עמך הסליחה. אבל אם כבר הרחבנו בנושא, למה לעדן ביקורת? אמרתי שהשיר דפוק יחסית לשאר בדיסק. סבבה, גם אם תקחי את פינק פלויד, וויש יו וור היר-דה מאשין הוא השיר הכי דפוק בדיסק. אז הוא שיר דפוק? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. הוא שיר אדיר. אבל אם תשווי אותו לאחרים, הוא דפוק. זה הכל. ואגב, זכורה לי פעם שאמרת על "יפה כמו מנגינה" משהו דומה, תנסי להיזכר... עד כאן להיום, קול נעם מרחובות, השעה שמונה ושלוש עשרה דקות, ואני הולך לאכול פלאפל