סופ"ש מהמם לכולם

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ש מהמם לכולם../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
../images/Emo120.gif

שיר השבוע של חמי- אחד אלוהים
שיר השבוע לא של חמי- מרגיש כמו שבת- בועז בנאי. משהו שעשה את השבוע- 100 בבגרות+ מגן של 92. משהו שהרס את השבוע- מתכונת במתמטיקה... בילוי השבוע- יומולדת לחבר קרוב ות"א המזה-שולטת. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יומני הנסיכה האחרון
מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל, חולצה מגניבה בזארה ומתנה לאבא של לי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות בהיסטוריה, אני מניחה... תמונה שבא לשים- אין. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ידעתם שיובל בנאי (
) הוא הבן של יוסי בנאי(
)? אני הייתי בשוק... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם.

Oyster Girl

New member
הזמן טס ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- השארת אותי עם רוח שיר השבוע לא של חמי- המוות אינו מחוסר עבודה משהו שעשה את השבוע- שיעורי נהיגה בני זונה
משהו שהרס את השבוע- בצפר? בילוי השבוע- הייתי אתמול ב"המלט" ואחר כך בשיחה עם איתי טיראן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שודדי הקאריבים שלוש, רק כי ג'וני וג'פרי כאלה סקסיים מה קניתם השבוע?- סוודר מעויינים מאמם שרציתי לקנות כבר ארבעה חודשים וחיכיתי שירד המחיר (והוא בסוף לא ירד
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סרט עם מאי, להסתפר, הופעה של איגי וקסמן, של המג'יקל מיסטרי טור עם מאור כהן ושל מיכלצ'י המאממת תמונה שבא לשים- בונבון מאמם
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- רק לי יש חשמל סטטי בשיער כל הזמן ? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים שלא שוכחים מקיומו של הפורום המאמם הזה

Oyster Girl

New member
שישי הבא,בארבי כפר סבא

אתמול היה בתל אביב..... את מתכננת לבוא?

שיר לי

New member
המג'יקל עם מאור כהן

הייתי אתמול. היה משובח! חבל שהסולן שלהם נטול כל כריזמה. מאור כהן מאמם.

.....

שיר השבוע של חמי-אני חייבת לשמוע חמי... שיר השבוע לא של חמי-כל אבי רואד של הביטלס. ואני מקבלת את הדיסקוגרפיה מארה"ב.
משהו שעשה את השבוע-הופעה של ירמי קפלן ודנה ברגר. משהו שהרס את השבוע-חלק מההופעה שהיה משעמם. בילוי השבוע-הבית קפה אחרי ההופעה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אני פתאטית, אבל הישרדות. נועם
!!! וגם ארץ נהדרת רק כי מאור מלך שם כרגיל. מה קניתם השבוע?-שקשוקה הכי טעימה בעולם. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מבחנים? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ג'ון לנון.

למעלה