יאללה חגיגות
מ מיכלוש יוסף New member 3/6/07 #51 ../images/Emo175.gifחח גם את אוהבת אותו ? . ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif
מ מיכלוש יוסף New member 3/6/07 #54 ../images/Emo175.gifככככן ,, 3> אשקלונננני . P= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D;
../images/Emo175.gifככככן ,, 3> אשקלונננני . P= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D;
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 2/6/07 #40 ../images/Emo141.gifגעגעתייי מיכליייייייי לא הבנתי איפה את לא אמרת כלום חעחעחע אוהבתותך
מ מיכלוש יוסף New member 2/6/07 #47 ../images/Emo175.gifחיחיח גמנני ,,, 3> לא הייתי כי אח שלי עשה כול מיני דברים במחשב והוא התקין דברים וזה ,,, כי פרצו לנו למחשב . |:
../images/Emo175.gifחיחיח גמנני ,,, 3> לא הייתי כי אח שלי עשה כול מיני דברים במחשב והוא התקין דברים וזה ,,, כי פרצו לנו למחשב . |:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 3/6/07 #55 ../images/Emo141.gifאההה מסכנה=\\\ כנראה זה זה שפרץ לך לאיסיי=\
ש שירלי יוסף New member 2/6/07 #45 ../images/Emo109.gif איתך יפשלי אקשור את גורלי איתך יפה שלי בחיי אגן עלייך כי את הכל בשבילי
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/6/07 #4 ../images/Emo141.gifשירלי אני../images/Emo23.gifאותך! את לא הולכת בסוף יפשלי?!?!?!?!?!=[[[
ש שירלי יוסף New member 1/6/07 #5 ../images/Emo109.gif לא אני לא הולכת בסוף הכתפיים שלי גם כואבות ממש אני בקושי יכולה לזוז וגם אני אוהבת אותך מאוד
../images/Emo109.gif לא אני לא הולכת בסוף הכתפיים שלי גם כואבות ממש אני בקושי יכולה לזוז וגם אני אוהבת אותך מאוד
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/6/07 #6 ../images/Emo141.gifאה באסה=\\\ לא נורא יפשלייייי כול עקבה לטובה
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 1/6/07 #9 ../images/Emo141.gifאורפזיייי?????????../images/Emo23.gif מהה קורה יפשלי???????? גגעגעתיי חייי יגבתי לך בשיןןןן כפרע חחחייייייי איזה תמונות עאעאעאעאעא אוהתבותך נסיכה
../images/Emo141.gifאורפזיייי?????????../images/Emo23.gif מהה קורה יפשלי???????? גגעגעתיי חייי יגבתי לך בשיןןןן כפרע חחחייייייי איזה תמונות עאעאעאעאעא אוהתבותך נסיכה
א אורפז LOVE אדם New member 3/6/07 #58 ספירייייייייי ../images/Emo13.gif יאאפהה שלללללללליי געגעעתיי אאלייךךך ה-מ-ו-ן ! וראית ת'הגבה שלך בשין שלליי חחחחח הגבתיי לךך גם נסיככככהה שלליי ללאאבבבבבבבבב יווווווווווו
ספירייייייייי ../images/Emo13.gif יאאפהה שלללללללליי געגעעתיי אאלייךךך ה-מ-ו-ן ! וראית ת'הגבה שלך בשין שלליי חחחחח הגבתיי לךך גם נסיככככהה שלליי ללאאבבבבבבבבב יווווווווווו
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 3/6/07 #59 ../images/Emo141.gifגמאניי חיישמלייי../images/Emo23.gif=] אוהתבותך הכי בעולםםם)))
נ נויושש אלמוריש New member 1/6/07 #13 ../images/Emo25.gifבא לי למות! אני עצובהה חבל חכן על הזמן..בא לי לבכות,, בא לי למות! אין לי כח לכתוב פע.. מי שרוצה שאני אספר לה למה בא לי למות \\באייסי 490560457
../images/Emo25.gifבא לי למות! אני עצובהה חבל חכן על הזמן..בא לי לבכות,, בא לי למות! אין לי כח לכתוב פע.. מי שרוצה שאני אספר לה למה בא לי למות \\באייסי 490560457