סופ"ש ב
אנשים

../images/Emo42.gif סופ"ש ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo178.gif

התינוק עוד לא מתהפך? בטיפת חלב מעירים על איחור? שרה סופות, פיזיותרפיסטית התפתחותית ממרכז "צעד צעד" תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות הנוגעות להתפתחות התינוק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=99549346
מביאים את RBD לארץ!
גל שמועות עקשניות טוען כי ייתכן ולהקת RBD החליטה לכלול את ארץ הקודש שלנו במסע ההופעות הנוכחי שלה. פורום רבלדה קורא לכם לעזור ולשכנע את הלהקה להגיע להחלטה הנכונה ולחתום על עצומה בנושא בפורום. אז אם גם אתם רוצים לראות את RBD בארץ, הכנסו עכשיו לקישור והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1321&msgid=99628807 סופ"ש נעים

../images/Emo109.gif../images/Emo32.gif לסופ"ש../images/Emo32.gif

זה בסדר שעשיתי מזה שירשור אוף לסופ"ש נכון?;-] חח בכל מקרה כל מה שלא קשור לבנים לכאן

עמייייית D:

בטח שראיתיייייי זו לא כולה צלחתתתתתת זו אליפות :) אני אוהבת אותםםםםםםם
איזה כיף [: ינעל האוהדים המסריחים של הפועלללללללללל [[[[[[[[[[[[[[=

lililulu

New member
חחחחחח אני אוהבת אוהדים שהורסים ת'משחקD:

הם הכי מצחיקים עם כל האבוקות והחזיזים שלהם הכי כיףD: בגלל זה המשחקים של ביתר ירושלים הכי יפיםD: וכאילו שזה לא היה צפוי שמכבי יקחו בסוף...קבוצה צפויה עושה מהלכים צפויים אהם אהם

../images/Emo109.gif../images/Emo124.gif בנות כנסו שניה זה בקשר לפורום

דבר1: נכון שלפעמים באים ופותחים הודעות חדשות אנשים שלא מהפורום אז אל תגיבו להם ותגידו " אל תפתחו הודעות" חדשות כי הם לא רואים את זה והם לא מכירים את חוקי הפורום . פשוט תתנו לשירשור לרדת. דבר2: כל הבנות שנכנסות לפורום ורואות שתפוז פותח הודעה (כל יום יש הודעה חדשה) פשוט תהפכו את זה לשירשור אוף
במקום לשרשר לזה דיבורים בלי שיהיה שירשור אוף סליחה על החפירה אבל זה נראה לי פשוט דבר טוב לפורום ושבת שלום לכולם

../images/Emo141.gifצודקת אבל שירלי???

לפעמםי יש כאלה שכן ייודעיםםםם תחוקיםם ובכוונה פותחים זה מעצבןןן אבלל השאר צודקתת:)

../images/Emo175.gifלא , אז אפשר להסביר איך משרשרים ואיך

מנצל"שים וכו' ,, [: אם הם יודעים וממשיכים לפתוח הודעות וזה - אז זה כבר מש'ו אחר . אבל לא נראלי שיש כאלה בנות .

../images/Emo141.gifלא זה לא זהההה

אני מתכוונת שישש לפעמים כאלה שיודעות שזה מעצבן לפתוח סתם שרשוריםם וידעות שאסור אבל הם פותחות לא אכפת להם וזה מעצבןןןן בגלל זה!

../images/Emo141.gifבסדר אבל הם יודעות וזה מעצבןן

שהם פותחות בכוונה ועם לא נגידדדדד אזזז הם יפתחו כמה שבאלהם אחריזה:|

../images/Emo175.gifבדיוק מה שאמרתי !!!!!

ואפ'חד לא הקשיב ללי ,, |: כאילו הם רואים את זה . :\ אני מקווה שהבנות פה יבינו . P= בקשר לדבר השני ,, אז אני גם מסכימה , חע . D;

למעלה