סופ"שש...

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"שש...../images/Emo80.gif

תגיבו, אל תייבשו את הסכמ"ש, בואו נזיז את הפורום! שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
עוד מחצית ונגמרת תקופת הביה"ס

שיר השבוע של חמי- זה אותו הקיץ שיר השבוע לא של חמי- התבלינים הכל משהו שעשה את השבוע- מחר נגמרת מחצית משהו שהרס את השבוע- כמה ימים קצת דיכאוניים בילוי השבוע- לא יודע אם זה נחשב לבילוי אבל עצרת מחאה למען גלעד שליט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כל התשחצים בעיתון העבירו אחלה את הזמן בביה"ס מה קניתם השבוע?- הרבה פיצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כרגע שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תראו נוכחות בשרשור הזה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למיכל, שיהיה גיוס נעים והמון בהצלחה!

gray star

New member
Where Is My Mind?

שיר השבוע של חמי- זוהי סדום שיר השבוע לא של חמי- Star- Izabo משהו שעשה את השבוע- הנה טעימה ממה שעשה לי את השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=3RiPjIFMmtw משהו שהרס את השבוע- הדבר הרגיל שבלעדיו היו לי חיים נפלאים, אמא
בילוי השבוע- הגיוס של מיכל, אמג'ד של לה לה לה יומן סטפס (שמתי קישור לקטע ממנו ב'משהו שעשה את השבוע'). אריק לביא ודליק באו יחד וישבו שתי שורות מלפני! גדעון אוברזון, דוד ודליה דביר, לנה יוכין וגל גדות גם היו שם, יש להם טעם טוב! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יותר נכון סיפור מספרות שנקשרתי אליו- חיזו בטטה. מה קניתם השבוע?- הבלט דון קיחוטה, הפסקול של המופע! זאת מוזיקה של צ'ייקובסקי בעיבוד נורא שונה, ובבודהה בורגר- אחלה מקום בבן יהודה, ת"א. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הארה עצמית. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכל ונגה.

Oyster Girl

New member
שיאללה ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- גאולה שיר השבוע לא של חמי- where is my mind משהו שעשה את השבוע- לחזור הביתה
משהו שהרס את השבוע- לא היה כזה בילוי השבוע- גיוס
? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מפלצות בע"מ
מה קניתם השבוע?- פחיות קולה ומלא ציוד לצבא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני מחכה ששבוע הבא יגמר
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- --- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים היקרים בחיי

Lady In Blues

New member
../images/Emo142.gif

שיר השבוע של חמי- עמוקים חדרים שבלב
שיר השבוע לא של חמי- לד זפלין, המון. משהו שעשה את השבוע- ציונים חתיכים בדברים חשובים. משהו שהרס את השבוע- שעות שינה מעוותות. בילוי השבוע- מיטה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אחת שיודעת בHOT3. מה קניתם השבוע?- דיסקים, סיגריות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חבר משתחרר מצה"ל
תמונה שבא לשים- תגובה מהירה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לללללללייייייששששששששוווווןןןןןןן. וגם- קיבינימאט. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעולם כולו.

שבוע טוב

שיר השבוע של חמי- לא שמעתי שיר השבוע לא של חמי- The White Stripes - Blue Orchid
משהו שעשה את השבוע- לפגוש את חברה שלי שבצבא, קפה נגה אתמול היה נחמד וכמעט שחכתי שעברתי טסט
משהו שהרס את השבוע- שאחת החברות הטמבליות שלי הבריזה לי בילוי השבוע-
סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם-
אין זמן לזה מה קניתם השבוע?- מלא מלא קפה..? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לרישיון שלי ! ולנסוע לבצפר ברמנים! תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

יאללה

שיר השבוע של חמי-להיות באור שיר השבוע לא של חמי-למה לי לקחת ללב משהו שעשה את השבוע-ג'אם מוצלח במיוחד משהו שהרס את השבוע-בית ספר. המלחמה. בילוי השבוע-לא ממש יצאתי יותר מדי השבוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בני גורן חלק ד' מה קניתם השבוע?-מפרטים. והרבה שוקו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים שלושה מבחנים ובוחן שצפויים לי השבוע תמונה שבא לשים-תגובה מהירה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תראו איזה סוס: http://www.youtube.com/watch?v=JsD6uEZsIsU&feature=channel תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחמי, שחזרת, ולמיכל.

מגיבה, ברגע האחרון :)

שיר השבוע של חמי- אין רוקנרול בעברית שיר השבוע לא של חמי- בן המלך/משינה משהו שעשה את השבוע- התחלתי לעבוד :) משהו שהרס את השבוע- לא ביליתי שישי עם הבנות בילוי השבוע- עכשיו, קשקשת בבית של שירלי- הכי פשוט והכי טוב סרט השבוע- יס מן תוכנית השבוע- פרשת השבוע ספר השבוע- זוגות בודדים/ישראל סגל מה קניתם השבוע- ופלים ונסטי נחשב? :p משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מקס ברנר ביום חמישי יאמי תמונה- אני מצד שמאל :) ו... לא יודעת למי לתת פרח... אולי לחברות שלי וזה ישכנע אותן לבוא איתי להופעה של חמי מתישהו :)

למעלה