סופ"ששש...

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- ריסים, הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- איה כורם - יונתן שפירא, קרן אבראשי - אלה, הדורבנים - עוד לילה משהו שעשה את השבוע- היציאה עם החברים אתמול משהו שהרס את השבוע- המלחמה, הסינגל של נינט בילוי השבוע- היציאה עם החברים אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- "ברנשים וחתיכות", "שלמה המלך ושלמי הסנדלר", שפיים (בתקווה שנסראללה לא יהרוס את התוכניות..) תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע

מיקה 12

New member
אני עונה..

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה פסדר( במיוחד בגלל המלחמה אנחנו צריכים לדעת"שהכל יהיה בסדר") שיר השבוע לא של לירז- סוכריה משהו שעשה את השבוע-שלירז התנדבה לשמח ילדים בצפון משהו שהרס את השבוע-המלחמה (הורס לא רק את השבוע אלה את כל החופש) בילוי השבוע- סרט- שודדי הקריבים תיבה של איש מת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה.. מה קניתם השבוע?- ג'ינס קצר מזה מתוק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים-לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממ.. דנה...

A t z a

New member
שטו??../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

שני פרחים במכה
?? תודה לשניכםםם
!

HILA46

New member
עונה גםם

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות, הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- סימנים משהו שעשה את השבוע-שלירז התנדבהה לנסוע לטבריה למקלטים משהו שהרס את השבוע-המלחמה כמובן..בעע בילוי השבוע- ימית 2000 סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- חולצהה חמודהה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שפיים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום)- אם כבר אז כבר...דנה...חח

shaharc0

New member
ארתור הרגת אותי

עם נינט.. חחח הנה שלי: שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- שירי מימון - כמה פעמים משהו שעשה את השבוע- אתמול - ברנשים וחתיכות, נפגשנו עם לירז והיא אישרה את האתר העתידי בשיתוף הפורום הזה! יאיאייאי... משהו שהרס את השבוע- אעתיק מארתור - הסינגל של נינט בילוי השבוע-אתמולל ברנשים וחתיכות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שלישי הזה... ניו יורקקק ל20 יום!!! תמונה שבא לשים- בקרוב התמונה מאתמול עם לירז שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממממ אני לא מכיר עדיין הרבה אנשים פה. אז לכולם!

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז-מנוחה,בעיניים עצומות,ריסים
שיר השבוע לא של לירז-כל מיני של איגי וקסמן וקרן פלס
משהו שעשה את השבוע-נראה לי שכלום משהו שהרס את השבוע-אתמול והיום..אבל עבר חלקית בילוי השבוע-עוד לא יהיה,עוד כמה שעות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רובי,האלופה מה קניתם השבוע?-מים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הרבה דברים
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם
!!!

עופרי ג

New member
עונה ../images/Emo15.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי בכלל לירז
שיר השבוע לא של לירז- אדם בתוך עצמו - מומלץ
ועוד לילה- דורבנים. משהו שעשה את השבוע- ממש לא הרבה! אולי הבריכה והמשפחה בקיבוץ. משהו שהרס את השבוע- תחילת המלחמה המגעילה הזאת! בילוי השבוע- למה מלח על הפצעים, למה?!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חדשות (?!), והרבה! מה קניתם השבוע?- מלא מלא חטיפים ואוכל!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תפיסת נסראללה ורציחתו ע"י צה"ל, סוף למלחמה הזאת! [נסחפתי?
] תמונה שבא לשים- אין לי זמן לבזבז על זה.. חחחחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נופ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל חייל ישראלי!

lizperez

New member
עונה!!!

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- כשאתה כאן משהו שעשה את השבוע- ההתנדבות של לירז בטבריה כל הכבוד לה משהו שהרס את השבוע- הקטיושות על הצפון בילוי השבוע- נסיעה לת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- גופיה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תמונה שבא לשים- של לירזזז שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין הכל מצוין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז צ'רכי שלנו שימו לב לתמונה שלירז יושבת על המדרגות ועוד אם שימלה ממש כמו נסיכה שמחכה לנסיך שיבוא חחחח תמונה מדהימה

lizperez

New member
תשובות לשאלות

התמונה היא כמו שאמרת השמאלית למעלה וידיד שלי צילם אותה שהוא הלך ליום צילום האחרון של האלופה בטדי ירושלים הוא צילם אותה תמונות פפרצי חחחח קיבלתי גם הזמנה ללכת וגם כרטיס למפגש של האלופה בחולון ולא הלכתי בגלל ההורים שלי הם לא יכימו ללכת לבד חחח היא פשוט נסיכה אמיתית היא הגיעה אלינו מההגדות חחח

RTur

New member
אז אולי תעלי את התמונות האלה לפה?

שנוכל להוסיף אותם לגלריות?

lizperez

New member
האמת ש...

אני ביקשתי מידיד שלי לשלוח לי כל תמונה בנפרד והוא אמר שהוא מחק אותן חבל מאוד אהבתי את התמונה שלירז ישבה על המרגות ממש נסיכה

lizperez

New member
אם זה יעזור?

יש לי עוד כמה תמונות שלה מהיום צילום האחרון לבד ואם עוד כמה שחקנים

למעלה