סופ"ששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
באים לקחת אותי!! אבל אני לא מוכן.....

שיר השבוע של חמי- סוד הדברים הפשוטים, זה אותו הקיץ, השדים הירוקים שיר השבוע לא של חמי- שלום חנוך-מתפללים קספר-סוף לא טוב,עולם שקט,זמנים משתנים משהו שעשה את השבוע- רוק"צ ואיפה הילד במיוחד. משהו שהרס את השבוע- כלום :) בילוי השבוע- רוק"צ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רשומות רומח הדרקון מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- איפה הילד יום חמישי, תבואו =] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שישנו קצת את הפלייליסט לקראת יום חמישי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

אורי נה

New member
אחרי שכתבתי פה בערך 2 הודעות,

החלטתי לנסות לכתוב יותר, אז נתחיל: שיר השבוע של חמי- אחד אלוהים, זוהי סדום שיר השבוע לא של חמי- קספר- סוף לא טוב, זמנים משתנים משהו שעשה את השבוע- רוק"צ משהו שהרס את השבוע- לא זכור לי משהו. אפילו האסיפת הורים הייתה בסדר.. בילוי השבוע- רוק"צ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מחזור כישור הזמן מה קניתם השבוע?- כרטיסים לרוק"צ, עיתון.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נקווה שאיפה הילד וגיחה.. תמונה שבא לשים- אחד מהילדים שעל הסוס זה חמי.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הוא כן דומה לחמי. ושבחמישי ישירו כולם רוצים חבר. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אורן ברזילי, שי להב.

ל i ל ה

New member
הרבה זמן לא הייתי כאן

(לא בסדר בכלל בכלל! סלחו לי
) שיר השבוע של חמי- נלך על מה שעובר עלי שיר השבוע לא של חמי- לילה- של מופע הארנבות, כי זה פשוט שיר אדיר! משהו שעשה את השבוע- הרבה תעסוקה, הרבה תיאטרון, וחוץ מזה לא זכור לי בכלל מה עשיתי...
משהו שהרס את השבוע- לחץ בעיקר, מהבגרות בתיאטרון עוד יומיים. בילוי השבוע- אולי יום העצמאות. לא הכי בילוי, אבל הייתה לי חוויה מעניינת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני אומר שכלום. אולי עיתון ידיעות שיצא לי לקרוא בו קצת היום (אהה הכתבה על איפה הילד, שתפסה את תשומת לבי, ולא יכולתי שלא לקרוא אותה!
) מה קניתם השבוע?- כרטיס לרכבת, ואולי אוכל חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מונולוגים דיאלוגים ביום שני! לעבור את זה כבר, ולדעת שעשיתי הכי טוב שיכולתי תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מקווה להתמיד בפורום הזה!ולהשתלב ולהכיר אנשים נחמדים וחדשים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
שלל פרחים לכוווווולם

ל i ל ה

New member
ואיך שכחתי...

עוד דבר שאני מחכה לו בשבוע הבא מחכה לו- יום הולדת!!

למעלה