סופ"ששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
העיקר שיש לנו ארכיון../images/Emo6.gif

מקווה שכשחמי יחזור משהו פה ישתנה
שיר השבוע של חמי- הולך איתך לנצח שיר השבוע לא של חמי-הפסקול של סוויני טוד
משהו שעשה את השבוע-סוויני טוד בפעם השלישית והרביעית, זה יגמר בדם ושלושה שיעורי נהיגה עם דודי המאמם שלי
משהו שהרס את השבוע- התחיל קשה אבל השתפר בהחלט בילוי השבוע- פעמיים סינמה סיטי ופעם יאס פלאנט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוויני טוד
וגם "זה יגמר בדם" המעולה עם דניאל דיי לואיס ההורס
מה קניתם השבוע?-דפדפות, קלסרים, דיאודורנטים, קליק ענקי וכרטיסים לקולנוע משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עריכה, ראף קאט, יום עם נירוש תמונה שבא לשים-הממ..יאמ
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לא לשכוח שיש חלוקת סינגלים ביום ראשון תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
למי אני אתן
? אין פה אף אחדדדד
!

Oyster Girl

New member
אופס,חלון של תגובה מהירה ../images/Emo122.gif

אבל תודו שהיה שווה

אוקי

שיר השבוע של חמי- שתים בלילה. שיר השבוע לא של חמי-בראון אייד גירל של דילן. משהו שעשה את השבוע-כמו בילוי השבוע משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע-ציאה היום והצגה של המגמה של חברה שלי אתמול. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-לא סיימתי את רודף העפיפונים, החיקוי של הישרדות בארץ נהדרת
מה קניתם השבוע?-לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את רודף העפיפונים כשאני אסיים את הספר תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
מהיררר

שיר השבוע של חמי- אלוהי העירה עיני שיר השבוע לא של חמי- כל מיני משהו שעשה את השבוע- היה נחמד משהו שהרס את השבוע- 1מיגרנה בילוי השבוע- אתמול היה ככ כיף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות, בטיפול מה קניתם השבוע?- אלכוהול וכו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כל מיני תמונה שבא לשים- אני על מהיר שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ממש אין לי ראש ללמוד לתנ"ך עכשיו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- :::

Lady In Blues

New member
../images/Emo72.gif

שיר השבוע של חמי- פעם אחת ביום. נו, הקליפ מגניב
שיר השבוע לא של חמי- כל מגוון השירים של בלונדי
משהו שעשה את השבוע- ריטוש'קה
משהו שהרס את השבוע- המ, כלום. היה שבוע נחמד מאוד. בילוי השבוע- פאב מגניב בשישי. היה ממש כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוויני טוד
בדרך זו או אחרת אני אראה את הסרט!!! מה קניתם השבוע?- אלכוהול, אוכל, סגריות ומוניות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מקווה שיהיה כיף כמו השבוע
תמונה שבא לשים- מיכל, סוויטהארט, עם כל הכבוד לג'וני... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ת"א שולטת. פשוט עיר מדהימה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נאמ... לריטה
ולכל אנשי הפורום
ולחמי, שיחזור!

תמרוש5

New member
באיחור קליל

שיר השבוע של חמי- אולי בכל זאת סאלי שיר השבוע לא של חמי-shivers-המכשפות עם ניק קייב
משהו שעשה את השבוע-שלג! משהו שהרס את השבוע-יותר מדי מבחנים. בילוי השבוע-ממ שלג. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אני והחבר'ה מה קניתם השבוע?-ממ שומדבר נראה לי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום חמישי! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

למעלה