סופ"ששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
אנושיות, שלום.

שיר השבוע של איגי- אדום.
כל הדיסק. שיר השבוע לא של איגי- התקווה 6-אלוהים. משהו שעשה את השבוע- יום ראשון :] משהו שהרס את השבוע- אתמול בלילה :X בילוי השבוע- כל יום יוצאים להסתובב בביאליק עם בקבוק בירה ביד.אללי, אני מרגישה כמו ערס רוסי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ממ..אולי חמישי הבא. תמונה שבא לשים-עבודה.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הלפ טופ שלי זה הדבר הכי נוח בעולם. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםכולםכולם!@#$%^

A m 0 s

New member
עונההההההה...

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- את מי את משקה דמעות, סיון שביט משהו שעשה את השבוע- החג והחופש!! משהו שהרס את השבוע- סוף החג.. בילוי השבוע- לשבת בסוכה אני מת על זה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודע מה קניתם השבוע?- גיטרה חדשה...! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של דנה ברגר בתמונע... תמונה שבא לשים- לא בא לי לשים שום תמונה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- //// תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעצמי...

ירדן88

New member
../images/Emo47.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי-צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר[בגללכם
],חופשי-היהודים,אין לי מקום-מטרופולין,המהולת-הביצוע של איגי ועוד כמה... משהו שעשה את השבוע-החופש,החג!!מחר ת"א בעזרת השם
משהו שהרס את השבוע-יום שלישי בילוי השבוע-בבית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-8 כללים פשוטים,בנות גילמור,הישרדות,מר וגברת סמית... מה קניתם השבוע?-חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש?! תמונה שבא לשים-.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צליל!!
ולכולם!!

:}}}}}}}

שיר השבוע של איגי- בעדינות וצופה בך שיר השבוע לא של איגי- סרט הודי-דנה אינטרנשיונל ועידן יניב
,מרי לנצח-עברי לידר
משהו שעשה את השבוע- מממ..לצאת לחופש ושקיבלתי צו ראשון
משהו שהרס את השבוע- לאדעת בילוי השבוע- רחובות ומחר ירושלים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- פדל ומקלות לתופים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שהמורה לנהיגה יתקשר כבר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםם

A m 0 s

New member
שלא נדע מצרות......./images/Emo70.gif../images/Emo191.gif

סרט הודי? מי מו מה? אויש...

סופשבוע רגוע....

שיר השבוע של איגי- בדרך למילוקי שיר השבוע לא של איגי- 100 שקל אחרונים-ג'נגו משהו שעשה את השבוע- סוכות משהו שהרס את השבוע- התחלתי לעבוד.. וכל האצבעות שלי חתוכות(פאקינג עבודה מועדפת במפעל) בילוי השבוע- פעמיים מסעדה.. ימי הולדת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תוכנית- סינגלס בגלגלצ מה קניתם השבוע?- דיסק של מטרופולין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שאחי יקנה לי את הדיסק של ג'נגו באשקלון תמונה שבא לשים- ג'ימי תענה לי בבקשה!!!!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אל תדאג גם אתה תקבל פרח. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליל וצליל... כי בגללן אני פה

Ronushnush

New member
בורחת אל היער להוריד את שורההה

שיר השבוע של איגי- לעצום עיניים, עליה קבוצתית למזבח, תעצרו אותי שיר השבוע לא של איגי- שגר פגר- הבילויים, שלגיה - לידי דיי, עולם צפוף - הקליק משהו שעשה את השבוע- אממ. כלום. משהו שהרס את השבוע- יום שני השחור ושבוע אפור [די להתפייט
] בילוי השבוע- פעמיים התנחלות נקבות אצל צולי, ת"א, והיום לים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עדן-יעל הדיה, משעמם!!! מה קניתם השבוע?- הרבה XLים ורדבול אחד ואני לא מכורה בכלל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום ראשון בנמל, ולהפוך את השעות
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה כולם חוץ ממני מקבלים צו ראשון?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולןןןןןן
ולכלבה היפה שלי כי when she looks at me and smlies with her nose (like no one knows) that's close

A t z a

New member
אווימבאווה אווימבאווה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אוהוו...כל מיני מבעדינות שנדבקו לי לראש
שיר השבוע לא של איגי-אין לי מקום מטרופולין,בואי של הבנות,לייז של הבנות,הרבה חמי וכו'... משהו שעשה את השבוע-אתמול,היום,יום ראשון... משהו שהרס את השבוע-דברים של המשפחה.. בילוי השבוע-אתמול,היום,יום ראשון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"סקופ",סרט נחמד..ואממ עידן הקרח
מה קניתם השבוע?-אוו כל מיני דברים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של הבנות נחמה סופסוףףף ואממ אולי ביום שני גם משהו תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-דה גיים אוף לייף איז הארד טו פלאי...איים גונה לוז איט אניוואי... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכםםםםםםם..

לאיור

New member
סווופש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף, זה מדהים איך הוא מצליח להריגע אותי
... שיר השבוע לא של איגי- ואו הרבה.. כל הדיסק של גרין דיי american idiot, עוד פעם-מוניקה סקס, מאור כהן- אפור המכשפות-הלילות הקסומים,עד העונג הבא, פארנויה זמניתף ומלא של הצ'ילי פפרס משהו שעשה את השבוע- החופש משהו שהרס את השבוע- השיעמום, ושמאיה לא פה
בילוי השבוע- שלשום עם חברים
היה מצחיק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שושלת שוורץ, אבודים, מה קניתם השבוע?- קיבלתי במתנה את הדיסק של הבנות נחמה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מאיה חוזרת והופעה של ירמי וחמי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בילי ג'ו פשוט חמוודד
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כווולם

Peeeach

New member
דיליי אבל מהה...הייתי בצפווווווווון ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אממ קח את מה שיש בי.. שיר השבוע לא של איגי-|דגש| החים שממול - בריי סחרוף. משהו שעשה את השבוע- הצפון? ואי יש שם מקומות מדהימיים משהו שהרס את השבוע- המלון בצפון :-S בילוי השבוע- צפון? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ואה... כמה זמן לא הדלקתי טלויזייה...... מה קניתם השבוע?- |דגש| בוקסררר של סטואיייייייייייייייייייייייי
וקטורת בריח אפרסק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ניראלי שאני נוסעת שוב לצפון תמונה שבא לשים- אני צילמנתי חח תוך כדי נסיעה מטורפת חחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם :)

../images/Emo121.gifקטורת בריח אפרסק../images/Emo3.gifעלק אפרסק

הדברים האלה תמיד מריחים מוזר. מה אכפת לי, יש לי נאג צ'מפה.

למעלה