סופ"ששש

A t z a

New member
../images/Emo42.gifסופ"ששש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש נעים לכולם!

מאיה911

New member
יש לי תיק במשטרה בגיל 14!!!!!../images/Emo6.gif

סתאם סתאם.. רק אוליי...
אויי גאד שיר השבוע של איגי- בובות שיר השבוע לא של איגי- כמה של כנסיית השכל, איפה הילד והפסקול של שודדי הקאריבים משהו שעשה את השבוע- לפני יומיים עם חברים במושב, מפרש פורום שייגעצ משהו שהרס את השבוע- טיפה אתמול.. למרות שהיה מצחיק בילוי השבוע- סתם עם חברים וסנוקר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הפמליה מה קניתם השבוע?- פיצה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לאיגוזה!!@#$!#
, הופעה של שייגעצ וההורים טסים לשבועיים.. בית ריקקקק!!!!!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע'לה כי היה לה יומולדת
ליל.. היה כיף
ולירדנוז

סופסוף סופ"ש ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- רוקפור-חור בלבנה משהו שעשה את השבוע- שסגרנו עם אילת סופסוף!!!!
משהו שהרס את השבוע- יומראשון ושני.. בילוי השבוע- שלישי,חמישי ושישי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- שילמנו לאילת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתחיל ללמוד לתיאוריה תמונה שבא לשים- כוסית
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם
סופ"ש נעים לכולם!

לאיור

New member
בא לי את החנות כלי זמר !!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- מאוד פרוע שיר השבוע לא של איגי-הרגלים רעים- יוני בלוך , Led Zeppelin - Moby Dick סיכוי קלוש - שרון הולצמן משהו שעשה את השבוע- החברים והגיטרה משהו שהרס את השבוע- אמ.. כלום
בילוי השבוע- חברים, מפגש פורום שייגעצ, סנוקר וחיפוש אחרי גיטרה :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבורר מה קניתם השבוע?- גיטרה באסס..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שייגעצ
תמונה שבא לשים- אח"כ אני אשים תמונה של הגיטרה החדשה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אבי כזה נחמד!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לליל החמודה שסוף סוף ראיתי אותה!

Peeeach

New member
עונה :)

שיר השבוע של איגי- אין לי מה לומר לך , ניתקע לי בראש חזק חזק שיר השבוע לא של איגי- אממ aerosmith - crazy משהו שעשה את השבוע- ממ.. כל השבוע היה רגיל כזה.. משהו שהרס את השבוע- מישהי. בילוי השבוע- בית עם המון חברים :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 5 ילדות יפות- מאוד!! מה קניתם השבוע?- ארטיק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות אם אני עוברת בצפר או לא, ולחפש עבודה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שומכלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז וסאל :)

לאיור

New member
עוד הערה../images/Emo70.gif

הופעה של מוניקה סקס, מקס ברנר ולראות את עדי באותו יום זה דבר מצויין!
פיטר..גר..
אני אעלה מחר איזה תמונה או שתיים

ססילייה

New member
לה לה לה.

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי! שיר השבוע לא של איגי-משתנה. משהו שעשה את השבוע- יום רביעי, הייתי בתל אביב.ראיתי אנשים יפים וטובים.
משהו שהרס את השבוע- ריב לא קל עם ההורים. בילוי השבוע- היום.מיצי מגיע [אולי] .
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- איזה חוברת פורנו שהביאו לנו כשישבנו בעזריאלי. מה קניתם השבוע?- סיגריות. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מועד ב' במתמטיקה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני לא זונה.
[בחורים זה עם מטומטם.] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנה ומאיה!@#$%^&*)^$@@

A t z a

New member
יש לי פיפי../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-בעדינות,תשא אותי וכו' שיר השבוע לא של איגי-נממ אין לי כוח לחשוב
משהו שעשה את השבוע-יומולדתתת היה כיף
משהו שהרס את השבוע-לא משנה בילוי השבוע-כל מה שהיה מסביב ליומולדת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שרק 3
ענקקק מה קניתם השבוע?-כל מיני שטויות,מכפת לכם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לאיגי המהממת
תמונה שבא לשים-לא בא!!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לא בא לי צו 1
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולכם,כפרות...ואיגייי,מזל טוב בקרוב!

A t z a

New member
אההה ויש לי עוד הערהההה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo80.gif

אני ממש בתהליכי שכנוע שאם לא יקנו לי אוטו יביאו לי חמוססססס
!!! יקראו לו גיורא על שם הקקטוס של אח שלי שנרצח בידי העוזרת המפגרת, ועל שם המורה החתיך להיסטוריה
!!! הלוואי שזה ילך,אמן

ירדן88

New member
../images/Emo181.gif

סופ"שששו A t z a [מצורף קובץ jpg] ו 13:30 | 06/07/07 שיר השבוע של איגי- כוולם!!
שיר השבוע לא של איגי-הרבה!! משהו שעשה את השבוע-ים ים ים
משהו שהרס את השבוע-קורס קיץ בילוי השבוע-אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מסכים
תלוי רק בך ואיזה מן שוטרת 2 מה קניתם השבוע?-חולצה ונעליים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים את הקורס קיץ! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מחר יש יומולדת למהממת!!
ואני שרופה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מאיה!וכולם

למעלה