סופש

../images/Emo42.gifסופש

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ססילייה

New member
כוסעמק, איזה האנגאובר... ../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- דולי פארטון.
שיר השבוע לא של איגי-אם הוא ילך- הראל סקעת\Jet-be my girl משהו שעשה את השבוע-רביעי בלילה!
משהו שהרס את השבוע-קצת יום שני בערב..\: בילוי השבוע-יום רביעי בלילה, אתמול ב"הייק" ואולי היום מסיבת קיבוץ.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שייקספיר מאוהב!!! עזבו אותי מהקיטשיות, סרט מדהים!
מה קניתם השבוע?- סיגריות >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נדב חוזר מאבט"ש!!! :) תמונה שבא לשים- תמונה לא קשורה לעולםם!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-טיימינג זה הכל בחיים!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- איגי.

Peeeach

New member
חצילים מעופפים.

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- אבק בנעליים של ברי משהו שעשה את השבוע- אמ.. נגמר המתכונות בהסטוריה? משהו שהרס את השבוע- יש מתוכנת במתמטיקה בילוי השבוע- מממממממ. ... . . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
next to me

שיר השבוע של איגי-אין שיר השבוע לא של איגי-make it rain-anouk משהו שעשה את השבוע-ממ יום שני =] משהו שהרס את השבוע-ממ לאדעת.. בילוי השבוע-חח ישיבה בחוץ עם טומי
ובבריכה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-גלידה,בוב חדש,וצמיד של ג'קD: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי! יוצאים לחופשיייי סופסוף~!#$^%^$@!@ ולראות את טומי=] תמונה שבא לשים- בנדודי החתיך ביומולדת שנתיים
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-איף תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עברתי חצי דרך!!..עוד 45 יום :]]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- החופש קצת משהו שהרס את השבוע- ה50 במתכונת בהיסטוריה אחרי חרייייישה מטורפת
וכל המתכונות האלה, ושנמאס לי להיכשל כל הזמן
בילוי השבוע- הממ..מופע סיום של י"ב?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור ת'בגרות בתנך,לעבור ת'בגרות באנגלית,לעבור ת'מתכונת בהיסטוריה ולהופעה של חמי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לא בא לי שיהיה שבוע הבא
ומחרתיים בגרות בתנך ועוד לא התחלתי ללמוד!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

a d i 8

New member
השבוע הזה מהררררר

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Exit Music-Radiohead משהו שעשה את השבוע-סיימתי עם ספרות לכל החיייייםםםם!D:...ירדתי 2 קילו
...וראיתי היום אנשים שלא ראיתי מיליון שנה..
משהו שהרס את השבוע-עם כל הלימודים האלה לא ייצא לי לצאת כלכך
בילוי השבוע-היום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אחת שיודעת
מה קניתם השבוע?-כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא->.< תמונה שבא לשים-אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-בגרויות זה לא כיף.
ו-לפעמים אנשים עושים רוח וצילצולים כדי שתקנא...מרוב שזה עצוב,זה מצחיק
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מישק
.....ואיגי

Oyster Girl

New member
....

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי שיר השבוע לא של איגי- כנ"ל משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- הרבה בילוי השבוע- אתמול עם דנדן היה נחמד... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סליפי הולו והספר של שלומי צ'רקה מה קניתם השבוע?- ספר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הצגה בקאמרי, הופעה של שלומי שבן והופעה של המג'יקל עם חמי ועוד תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ...... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ......

לאיור

New member
סופ"ש

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי שיר השבוע לא של איגי- stop crying your heart out - oasis, ועוד שירים מההופעה של שייגעצ ביום שישי
משהו שעשה את השבוע- הרבה יציאות
ושהצלחתי במתכונת בהיסטוריה
משהו שהרס את השבוע- ניראלי שכלום בילוי השבוע- הופעת סטנד-אפ בקאמל קומדי קלאב הופעה של שייגעצ בזאפה וסרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים, דרייק וג'וש, חשופים, מה שקורה בווגאס
, אפקט הפרפר מה קניתם השבוע?- סיגריות,נעליים, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היה היום מתכונת במתמטיקה ולסיים לימודיייים! תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- המתכונת במתמטיקה הייתה כ"כ קשהה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאילה ולאופיר

למעלה