סביר לכולם.

../images/Emo42.gif סביר לכולם.

אין מה לומר, אי אפשר לסמוך על הגשם, גועל ונפש החום הזה, ומי שטרם הצביע בסקר, כמדומני שזו הזדמנותו האחרונה לעשות כן. שיהיה יום בעייתי וזווועתי, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שהערפיח התל אביבי גם הוא סוג של אוויר צלול.

freedom rider

New member
עשיתי זאת שוב

שוב עדכנתי את הכרטיס שלי. לא עוד גמלים. אם כי אני עדיין חושב שהגמל הוא חיה נפלאה.

נו, בקשה !

שמתי לב לשינוי, והן לפרט הנוסף שצרפת הפעם. האם הפורום אכן הופך להיות מותג ברור וידוע כסגולה למציאת קשר זוגי??? האם עליי להתחיל לדרוש תשלום נוסף עבור חברי פורום שמצאו בני זוג בעת היותם חברי הפורום? כמה כסף לדעתכם עליי לדרוש?

ל יב י

New member
הנה תשובה לכמה כסף...(לא לצעירים)

אותו הסכום שגובה עו"ד לענייני גירושים.

shellyland

New member
ליבי, כבר המון זמן מטרידה את מנוחתי

החתימה שלך. תני כיוון כללי ואמצא לך חתימות למכביר.

ל יב י

New member
האמת היא שאני מעדיפה לתת נשיקה

לגבר אבל בלית ברירה אתן לך אותה אם רק תמצאי לי סיסמה הגונה שתשקף את האופי שלי, את חוכמתי, את שנינותי ואת מבולבלותי, וכמובן את גילי המופלג. אז קדימה לעבודה.

shellyland

New member
אני נורא אוהבת להתנשק ../images/Emo25.gif

ובכלל לא אכפת לי עם מי, העיקר שיהיה עם הלשון. אז מה היה לנו שם? חכמה שנינות בלבול זיקנה מקבלת על עצמי את האתגר בשמחה רבה ומבטיחה תשובה תוך כמה ימים.

ל יב י

New member
אך התולעת נפלאה היא יותר

ואני פשוט מעריצה אותן!!! ופרידום, אתה מעדכן אבל שוכח ליידע אותנו בפרטים העסיסיים. יפה ככה?????????

freedom rider

New member
פרטים עסיסיים?

אין שום פרטים עסיסיים. באמת! רק אושר ועושר אאחל לכולכם!

אושר מ

New member
לא נכון יש!

מי היא מה היא מה היא עושה בחיים? (מלבד זה שהיא צעירה ב11 שנה..) והאם הוריה אירופאים? (איך הייתי אפי?)

freedom rider

New member
הוריה???

לא טרחתי לברר, למען האמת. וזה לא היה קריטריון לשום דבר וגם לא יהיה. אני אסתדר עם הוריה, לא משנה איפה הם נולדו. חוץ מזה, היא נורא חמודה

אושר מ

New member
אבוי

אין לי שום בעיה עם שום הורים משום עדה. זה פשוט היה ציטוט של אפי, הפולניה האלמותית.

freedom rider

New member
בואו נאמר זאת בעדינות

הורי לא נולדו בפולניה. מצד אימי אני נצר למשפחת סוחרים משוק הכרמל. המשפחה של אבי יותר מקורבת לאלנבי. לא, אני לא מתבדח. זה באמת. אז זה משנה משהו? ויש לי שני ילדים חצי פולנים.

פריד, מה נהיה?

הלא ידעת שמנהלת הפורום היא מייסדת מוזיאון "יד לפולין" המקדש את מורשת פולין ופולקלורה. האם באמת נדמה לך שכך אתן לך לחמוק? שנית, כבר מזמן הסברתי שכמובן אין שום חשיבות למוצא ההורים או עיסוקם, או סטטוסם האקדמאי. אין חשיבות בעינינו. לאמא שלי זה נורא חשוב, ואני לא מסתבכת איתה. ממש לא.

shellyland

New member
פריד, למה אתה מצטט את הנסיך הקטן

באנגלית דוקא? הנוסח העברי לא מספיק טוב בשבילך? ואם אתה רוצה להיות נאמן למקור, אז למה לא בצרפתית? סלח לי על ההתערבות הבוטה בענייניך האינטימים, אבל כך זה נראה סתם פלצני. אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד, כי העיקר סמוי הוא מן העין אה? איך הזכרון שלי? אתם מוזמנים לעמת/לאמת אותי מול הספר.

freedom rider

New member
מודה ועוזב

אז ככה - הציטוט הזה הגיע לכאן בגזור והדבק מהחתימה הקודמת של הדואל האישי שלי. לכן זה היה באנגלית. לא שום סיבה אחרת. זה פשוט קרה ככה. אני אשתדל לזכור לתקן את זה בימים הקרובים (כמובן שאבדוק את הנוסח העברי הרשמי - יש לי הספר, כמובן).

freedom rider

New member
שוב תודה על ההארה הנכונה!

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת סמוי מן העין." - אנטואן דה סנט-אכזיפרי

למעלה