אין מה לומר, אי אפשר לסמוך על הגשם, גועל ונפש החום הזה, ומי שטרם הצביע בסקר, כמדומני שזו הזדמנותו האחרונה לעשות כן. שיהיה יום בעייתי וזווועתי, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שהערפיח התל אביבי גם הוא סוג של אוויר צלול.
שמתי לב לשינוי, והן לפרט הנוסף שצרפת הפעם. האם הפורום אכן הופך להיות מותג ברור וידוע כסגולה למציאת קשר זוגי??? האם עליי להתחיל לדרוש תשלום נוסף עבור חברי פורום שמצאו בני זוג בעת היותם חברי הפורום? כמה כסף לדעתכם עליי לדרוש?
לגבר אבל בלית ברירה אתן לך אותה אם רק תמצאי לי סיסמה הגונה שתשקף את האופי שלי, את חוכמתי, את שנינותי ואת מבולבלותי, וכמובן את גילי המופלג. אז קדימה לעבודה.
הורי לא נולדו בפולניה. מצד אימי אני נצר למשפחת סוחרים משוק הכרמל. המשפחה של אבי יותר מקורבת לאלנבי. לא, אני לא מתבדח. זה באמת. אז זה משנה משהו? ויש לי שני ילדים חצי פולנים.
הלא ידעת שמנהלת הפורום היא מייסדת מוזיאון "יד לפולין" המקדש את מורשת פולין ופולקלורה. האם באמת נדמה לך שכך אתן לך לחמוק? שנית, כבר מזמן הסברתי שכמובן אין שום חשיבות למוצא ההורים או עיסוקם, או סטטוסם האקדמאי. אין חשיבות בעינינו. לאמא שלי זה נורא חשוב, ואני לא מסתבכת איתה. ממש לא.
באנגלית דוקא? הנוסח העברי לא מספיק טוב בשבילך? ואם אתה רוצה להיות נאמן למקור, אז למה לא בצרפתית? סלח לי על ההתערבות הבוטה בענייניך האינטימים, אבל כך זה נראה סתם פלצני. אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד, כי העיקר סמוי הוא מן העין אה? איך הזכרון שלי? אתם מוזמנים לעמת/לאמת אותי מול הספר.
אז ככה - הציטוט הזה הגיע לכאן בגזור והדבק מהחתימה הקודמת של הדואל האישי שלי. לכן זה היה באנגלית. לא שום סיבה אחרת. זה פשוט קרה ככה. אני אשתדל לזכור לתקן את זה בימים הקרובים (כמובן שאבדוק את הנוסח העברי הרשמי - יש לי הספר, כמובן).