סביר לכולם !

../images/Emo42.gif סביר לכולם !

הנני מתנצלת מראש על אי יכולתי הזמנית להיות נוכחות הבוקר בפורומנו, מפאת לו"ז עמוס (לא מספיק שהצלחנו לשחרר את רוב החטופים בשלום, אני עוד צריכה לתפוס את הטיסה חזרה לישראל, ולגלות ששמו אותי במחלקת תיירים???). אני משוכנעת שחברי הפורום האחראים, מלאי הרצון הטוב והאדיבים (כן, כן, גם אתה), יוכלו למלא את מקומי בצורה מכובדת, ואולי אף בצורה כל כך טובה, שמן הסתם גם אני אבין שלכל אחד, בסופו של דבר,יש תחליף... אני מזכירה שהסקר שלנו עדיין פעיל, חי ונושם. שיהיה לכולנו יום בעייתי להפליא, ואם אשכחך ירושלים, אפתח את החלון ואנשום אוויר אגזוזים צלול כסולר.

Dor K

New member
בוקר טוב

אני זז למילואים, שיהיה לכם שבוע נפלא. ליאת, בהצלחה בצבא, מקוה שזאת תהיה תקופה נפלאה עבורך. תשמרו על עצמיכם.

shellyland

New member
../images/Emo42.gif ממש לא טוב!

אני מכריזה באופן רשמי שהשבוע הולך להבנות אצלי דיכאון שכמותו לא ידעתי מזה שנים רבות, ואני מתחילה מ-עכ-שיו! שלא תגידו שלא אמרתי.

אקווה

New member
האם יש סיבה לדכאון זה?

או שמא הוא דכאון פרופר, שלא יודעים בדיוק מאיפה הוא מתחיל ואיפה הוא נגמר? האם זה קשור בשעון החורף המחשיך עלינו את העולם כבר בארבע אחרה"צ ועושה אותו קודר אף יותר ממה שהוא? האם זה קשור בעבודה שאין בה תוחלת, משעממת עד מוות אבל שחייבת להיעשות כי אחרת לא יהיה לחם בבית? האם מקורו באהבה נכזבת שאינה עוזבת? פרטי, נמקי והדגימי, למען נוכל כאן להיות לך לעזר (וייצמן). ובינתיים - תתעודדי, המצב יכול להיות יותר גרוע. [אז היא התעודדה, והמצב באמת נהיה יותר גרוע]... - כוורת.

shellyland

New member
מישהו צחק עלי

מישהו אולי משתעשע על חשבוני... הייתי ככה [עושה עם האצבעות] קרובה להגשמת החלום של החיים שלי ב-12 השנים האחרונות, אבל אם משפרד הפנים החארות בני הזונות המסריחים לא יגמרו את השביתה המפגרת שלהם עד מחר (מקסימום מחרתיים) - הכל הולך לזבל ואני הולכת למות.

אקווה

New member
וואוו וואווו וואווו! לאט לך!

הכל הולך לזבל ואת הולכת למות?? למה? מה קרה? ממה שאת כותבת משתמע שמדובר בהזדמנות של פעם בחיים, ואם אני מבינה נכון היא קשורה בארצות שמעבר לים... אין סיכוי לעשות את זה במועד אחר? זה חייב להיות עכשיו-עכשיו? זה עד כדי כך קריטי? באמת עניין של חיים ומוות?

אקווה

New member
הממממ...

זה נשמע שאת ממש במצוקה, אבל גם לא ממש ששה לפרט.. אני לא ממש יודעת מה לומר, אשמח אם תפרטי מה קרה ואולי אפשר לחשוב יחד... אבל גם אם לא - ובאמת הנושא הזה כל כך חשוב לך - תמיד תזכרי שאת מבחינתך עשית את הכל... זה הדבר הכי חשוב לדעתי. לדעת שלא ויתרת, שלא נשברת, ושאם זה לא הצליח זה לא כי את פעלת לא נכון באחד השלבים. לפחות עם עצמך את יכולה להיות שלמה...

leeloo

New member
זו שאלה טובה..

מה כולנו עושים כאן? לאן אנחנו הולכים? מי אנחנו בכלל? (חולה נפש פסיכופט קליני..
) או כמו תיאוריה מאוד טובה שנכתבה ע"י בטעות - "הרואים הולכים לאן?".. שזה מסכם את כל התהיות האנושיות הקיימות, ואפשר למצוא הרבה השערות בנושא.

d@r121

New member
עוד מישהו שם לב לחסות../images/Emo35.gif

נגד פורנוגרפיה
אז אולי הייתה פה הודעה לסבית אבל מפה ועד לכך שהפורום פורנוגרפי
אז מה אם אפי דואגת להסביר על גוף האישה לפרטי פרטים אבל פורנו

dana2909

New member
ומישהו שם לב לפרסומות שחזרו?

אלה המזעזעות משמאל. כבר היה שקט..

למעלה