ממ..

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gifממ..

ראיתי בטאגליינס משחק שקוראים לו "המשפטים שאף פעם לא ייאמרו ב.." וממש ממש אהבתי את הרעיון! אז חשבתי לי- למה לא להתחיל אחד כזה?
שכל אחד ייכתוב את המשפטים שלו והסדרה שלו, יהיה נחמד. מה דעתכם? הנה, אני מתחילה.
המשפטים שאף פעם לא ייאמרו ב.. אד אד ואדי. *טאם טאם טאם* אד: E=MC2! דאבל-די: כסף כסף! אנחנו חייבים כסף, נו, אז מה עושים עכשיו גבה אחת? אדי: אוי לא! צריך לתרום כסף לעניים, ולא לגנוב! יש אנשים שצריכים את הכסף הזה הרבה יותר ממנו.. אד: ואני שונא ג'וברייקרס דאבל די: כן, והכובע הזה לוחץ. אדי: בעצם, גם אני שונא ג'וברייקרס. קווין: יו, אדי! אתם כל כך מגניבים! אדי: נאז, יא מכוערת.
ג'ימי: *גרעפס* אוקיי, הספיק..

Yuske

New member
^^ המשחק שלי, עונה 3 מתחילה!!!!!

אד אד ואדי...המממ תנו לי רגע לחשוב... אד: אני אוהב את האחיות (האלה שהם תמיד בורחים מהם) ג'ימי: זה לא גשר לשיניים, זו אנטנה כדיי שאוכל לדבר עם חוצנים מבחלל החיצון! ~אני לא מכיר כלכך את הסדרה אבל מקווה שאחרים מכירים~ אחלה רעיון^_^

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif חח.. הקטע עם הגשר טוב..

ולאחיות קוראים האחיות קאנקארס.
ועכשיו כשאני חושבת על זה, יש לי עוד כמה רעיונות..
שרה: ג'ימי! מגיע לך! אד: אני שונא תרנגולות. רולף: יש לך בבית מחשב עם ווינדואוס אקס פי וחיבור לאינטרנט? כי שלי לא עובד.. ג'וני: מה הקטע של הקרש הזה שאני מחזיק כל הזמן?! ולמה הוא מחייך?! *זורק את קרש אחורה באכזריות* קרש: היי, אני מדבר! טוף, זייהו..
ואם אתה המצאת את המשחק הזה, זה אומר שאתה גאון.. ^^ *סוגדת לך במרץ*

OFIRB9

New member
חחחח אד אד ואדי ../images/Emo6.gif תורי

אדי:שרה התינשאי לי? דאבלדי: לא חוצפן היא שלי! אד:אתה לא תיגע באחותי הקטנה!! שרה:לא! אני רוצה את ג'וני! ג'וני:אבל אני ופלנק כבר נשואים! ג'ימי:יא בוגד פלאנק הוא שלי!!! ג'וני: הוא שלי!!!! קוין:אני רוצה להתחתן עם גטרוד ויקטור והחזיר ההוא! רולף:כנגד ארבע בנים דברה תורה! (לכו תמצאו אותו מדבר נורמאלי) את מי שחכתי? אה כן נאז: אני רוצה את גטרוד! והוא לא המציא את המשחק ראיתי אותו כבר בפורום דיג'ימון ^^

Yuske

New member
.....

אני מודה שלא המצאתי את המשחק אבל לא ראיתי אותו בפורום דיג'ימון (חשבתי עליו כבר לפני חודש יולי שעבר וכתבתי אותו פה בתחילת אוקטובר בערך) וכדיי שאני לא יעשה שרשור עוף: ג'ימי: ג'ימימון דיג'יגדל ל..... (סתם כי אני ממהר>< אין קשר למה שרשמת) שרה: אני רוצה קטשופ! ג'וני: אד, התנשא לי? (על מה יוסקה חושב לעזזל? *דוג'רס מונע מגילעד מלנסות להרוג את יוסקה שוב*)

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gifחח.. ../images/Emo6.gif

אממ..
*חושבת* [אאוץ', לחשוב זה כואב..
] אהה.. אהה.. אוו.. *מגמגמת כמו אד* אהה! יש לי מישהו ששכחתם! *נורה* *טאם טאם טאם* קווין.
אם ככה אז.. קווין: יו, אדי, אפשר להיות חבר שלך?! *מבט מטומטם מלא בהמון נצנצים* נאז: אני שונאת-שונאת-שונאת את כ-ו-ל-כ-ם-! *הולכת* ודרך אגב, אני לסבית בכלל.
שרה, התינשאי לי?
שרה: בכיף.

למעלה