מחשבות על הבוקר

../images/Emo42.gif מחשבות על הבוקר ../images/Emo42.gif

שלום כולם, בימים האחרונים אני מרגישה (ומקווה שגם אתם שותפים להרגשה שלי) שמתחיל להיווצר בינינו בסיס לשיתוף פעולה ותמיכה, ושהקשר בינינו מתחיל להתפתח. התכנון העתידי שלי לגבי הפורום שהוא יהפוך עם הזמן למוקד עשייה והתפתחות אישית עבור כולנו, כשכל אחד עסוק בהשגת המטרות האישיות שלו, ומגיע לכאן לדבר עם עוד אנשים שעסוקים בעשייה אישית, לקבל חיזוק, להתייעץ, להתלבט. נדמה לי שעצם מהות קיומו של הפורום הוא בעשייה הזאת, וכפי שאתם שמים לב, אני משתדלת באופן יומיומי לעורר נושאים שידרבנו את כולנו לפעולה ולשמור על מתח יומיומי של עשייה. אני שמחה לראות שיש הענות לנושאים האלו ורציתי להציע כאן משהו. ישנם נושאים שישובו ויחזרו על עצמם באופן שוטף - לדוגמא: פינת העשייה היומית/השבועית שמושכת את כולנו לכתוב על התכנון היומי/השבועי שלנו ועל הביצוע שלו לאחר מכן. יש גם די הרבה הפניות וקישורים מומלצים שאנשים מעלים ומהווים מקור מעורר מוטיבציה. חשבתי שאם יהיו כאן אנשים שיהיו מוכנים לקחת על עצמם (אפשר כל שניים או בתחלופה), את אחד הנושאים ולרכז אותו באופן שוטף בפורום, כפי שזה נעשה היום רק באופן מכוון יותר, זה יכול להיות מאוד נחמד לכולנו. מה אתם חושבים על זה?

michal24

New member
מוכנה לנסות ../images/Emo140.gif אני מוכנה לקחת על

עצמי את פינת העשייה היומית, שמהווה מבחינתי משהו חשוב מאוד שממקד אותי קצת ביום יום לכיוון עשיה ומימוש מטרות קטנות... כרגע טכנית אין לי מחשב בבית כך שלא אוכל לפתוח את הפינה בסופ"ש אלא רק א-ה, על הבוקר.

היי מיכל :) איזה יופי ../images/Emo45.gif

של היענות מהירה. בשמחה אני מעבירה לידייך את הפינה הקטנה שלנו, בידיעה שזו הקטנה גדולה תהיה. סופשבוע נעים,

meshi4

New member
רעיון טוב.

מה פירוש לרכז?מתכוונת לפתוח הודעה בנושא מסויים? אגב.מאוד אוהבת שיש נושא.והתגובות הן בהתאם.כך זה מפרה וממוקד יותר.

לא רק לפתוח הודעה, אלא לרכז את

הנושא, ליזום שאלות בעניין, לדרבן לעשייה, להביא קישורים מעניינים אם נתקלים בהם. כולנו בעצם עושים את זה עכשיו אבל ברגע שיש מישהו שמרכז את הנושא, אני שקטה ובטוחה שהעניין הזה לא יירד מסדר היום של הפורום בגלל שאני לא הספקתי/לא הייתי וכו'.

למעלה