מזעזע!

dana2909

New member
../images/Emo42.gif מזעזע!

אני מתגעגעת לחורף. כשכולם סגרו את החלונות, ועשו מסיבות שקטות. אתמול ב - 3:30 בבוקר התעוררתי לקול מסיבת אסיד מחורבנת שהשכנים שלי עשו. התחשק לי להעיף עליהם את כל הג'וקים שהגיעו לכבוד הקיץ, אם לא היה מגעיל לגעת בהם. אני מתכננת נקמה.. להקים אותם ב - 6 בבוקר יחד איתי, עוד לא החלטתי איך...

mprb

New member
אכן בוקר נוראי

דנה- אני מקווה שתצליחי לנקום בשכנים שלך..... אם יהיה לי רעיון אני אגיד לך. אני גם ערה מ3:30. התעוררתי ולא יכולתי להרדם שוב. אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון אני לא מצליחה לישון יותר מדי מחשבות מטרידות אותי...

d@r121

New member
חסרות לי שעות שינה

לי"ב אצלנו במגמה יש הפקה ביום ראשון ואת מ לוקחים לעזור? את י' תחשבו על התענוג העילאי להשאר כל יום מ9:15 עד 23:00 בערך בביה"ס!!! (לעבוד עם הי"ב זה סיפור אחר אני מדבר על ביה"ס) בכל מקרה שיהיה לכם בוקר טוב דנה- אחשוב על רעיונות נקמניים במיוחד... צפי לתגובה בלילה או מחר בבוקר כי אלו השעות שאני בבית...

אקווה

New member
בוקר טוב!!!../images/Emo6.gif

סוף סוף אני קמה בבוקר וחיוך משתלט על פני... סוף סוף שמש, כן, כן ,גם בעירינו המושלגת יצאה לה השמש, לא צריך להתעטף יותר מדי, לא צריך להפעיל את המזגנים המייבשים (את העור ואת השכל), אפשר לצאת עם חולצה דקה (בסדר, בסדר, וג'קט...) ולהנות מהחמימות והבהירות של היום. זה עושה לי טוב, תתבעו אותי!
שיהיה גם לכם יום מגניב!

shellyland

New member
אצלנו זה לא קורה

אף אחד בירושלים לא ער בשעות האלה (אני חושבת שיש חוק עירוני נגד להסתובב בחוץ אחרי השעה 23:00). יאללה דנה - הגיע הזמן לעבור.
מצויין לכולם! השבוע הזה התחיל נהדר ורק הולך ומשתפר. בעבודה אני קוצרת הצלחה אחרי הצלחה, וממש מפחדת שהרצף הזה ייקטע לי פתאום (
). כאחת שבדרך כלל רגילה לשמוע רק את הביקורת במה שאומירים לה (בעיקר בעבודה), אני מאוד משתדלת לתת לעצמי חוויה מתקנת ולהנות מכל המחמאות שאני מקבלת בימים האחרונים, אבל הפולנייה שבי לא מפסיקה לחשוב מתי זה ייגמר. מרים קוץ כתבה פעם בספר שלה שאצל כל פולנייה שי מנגנון השהייה שברגע שהיא חווה מעט שמחה או שביעות רצון, ישר נדלק ואומר לה: "מה את כל כך מרוצה, מותק? הכל כבר כל כך טטוב בחיים שלך? נגמרו כל הבעיות?" אז המנגנון הזה מנסה עכשיו להדלק אצלי ואני נלחמת בו כבר שלושה ימים. זה לא קל אבל זה מצליח (לפעמים).

shellyland

New member
אפשר להשוויץ?

היום כשהגעתי לעבודה חיכתה לי בתיבת הדואר הנכנס הודעה מאחד המנהלים בחברה, שהוא שלח למנהל שלי והמנהל שלי העביר אלי, שמשבחת את העבודה שלי ומתארת כמה שאני נכס לחברה, ועוד הודעה מאחת המנהלות שמודה לי על עזרתי בפתרון משבר שהיה לה בצורה מקצועית ויעילה. נכון כיף? [שלילנד עושה ככל שביכולתה להשתיק את הפולנייה שצורחת לה בראש]

shellyland

New member
השתגעת? עכשיו הזמן לעבוד יותר קשה

כדי להצדיק את רמת הצפיות שלהם ממני.

d@r121

New member
מצאתי רעיון לנקמה

צאי לאיזה צימר בגולן לימים מספר השאילי מבני משפחה וקרובים שעונים לרוב כווני אותם ל5 בבוקר כל אחד ויאללה נקמה...
(לא רעיון הכי, הכי אבל זה מה שעולה כשיש כאבי ראש...)

למעלה