כנסו...

Love benjosh

New member
../images/Emo42.gifכנסו...../images/Emo26.gif

אני לא יודעת אם ראיתם את זה כבר אבל יש {מיני} כתבה על אורלי.... כאן. אני מקווה שזה מתאים להודעה חדשה וגם אם לא אני מרשה לעצמי{
} כי אני לא כותבת כאן הרבה.... אז תהנו מהכתבה...

kittycatbone

New member
דווקא חדש לי!../images/Emo12.gif

חיחי מגניב לאורלנדוווווווווו!!
ועוד בוואלה! זה חדש!!
אהה, גם הייתה שם אחת שאמרה שאורלנדו מכוער ו"איפה ג'וני, ויגו.." ועוד כמה אנשים..
אז מה כתבתי לה? בוודאי שג'וני וויגו היו צריכים להיות שם! הרי הם ממש הבריטים הכי סקסיים!!
חחח (אמרתי את זה בצורה קצת אחרת אבל אנ'לא זוכרת כבר...
)

T u r n e r 1

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif שאלה לי אליכם..

מישהי מכן ראתה את הסרט פרוייקט המכשפה מבלייר? ראיתי אותו בעבר והיום שידרו אותו שוב בהוט ופשוט תהיתי: האם זה סיפור אמיתי? כלומר השחקנים שבסרט הם לא שחקנים אמיתים אלא הם האנשים שלהם קרה המקרה והם צילמו או יותר נכון תיעדו את הסרט בעצמם? כי היה כתוב שמצאו את הקלטות שלהם וערכו אותן ועשו מהן סרט..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני ראיתי../images/Emo70.gif..

וזה אמיתי, הכל אמיתי, בדקתי באתר אינטרנט, וזה אמיתי.... למרות שבהתחלה היו לי ספקות.. הסוף כ"כ הפחיד אותי...

T u r n e r 1

New member
לא! זה לא אמיתי!

תבדקי בקישור ששמתי... וכן הסוף היה מפחיד. אבל לא הבנתי את הקטע עם הקיר שמייק ( אחד מהם) עמד עם הפנים אל הקיר והיא באה אליו ואז היא נפלה ולא יודעת...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifואי,איך אני שמחה..

שזה לא אמיתי,זה כ"כ הפחיד אותי!!!!!!!!!,גם בסוף שהיא צועקת למייק{מייק?..},יאבה!, וראיתי את זה לבד!!, ב-12 בלילה!, שאפחד לא היה בבית..

T u r n e r 1

New member
כן!!

הסרט עצמו לא כל כך מפחיד אבל מהרגע שהיא מוצאת את האיברים עטופים בתוך הבד (האיברים של החבר שלהם שנעלם?) זה מתחיל להיות מותח אבל הסוף מפחיד!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיש לי שאלה אלייך...

בסרט בסוף. אחרי שחבר שלה קיבל מכה מ'הרוח' ומת, היא נכנסה לאיזשהו חדר, ועמד שם מישהו!,הצל ככה....נשבעת לך שראיתי אותו!!...את ראית משו דומה?, זה היה ממש קריפי
... *מכירה את ההרגשה הזאת על הלב והדפיקות בלב אחרי שרואים סרט מפחיד כזה?, זה בווול מה שהיה לי...בעעע..

T u r n e r 1

New member
../images/Emo58.gif.......

אממ צל? לא ראיתי צל אבל אם את מתכוונת לדמות כלשהי אז זה היה החבר שלה שעמד אם הפנים אל הקיר מת (ככל הנראה) כי סיפרו בהתחלה שהמכשפה נהגה להעמיד את הילדים שהיא הרגה אם הפנים אל הקיר (wtf??) אבל בכל מקרה,כשהיא מגיעה, היא רואה אותו מת ואז היא נופלת והמצלמה מפסיקה לצלם כי, ככל הנראה, המכפשה הגיעה אליה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif-_______________-;;;

יש סימן כזה שהמציאו, ששמו ספוילר (
) ששמים אותו מתי שמדברים על סרט/הצגה/DVD/ספר וכו', כי אתן לא בדיוק יודעות מי ראה את הסרט ומי לא ראה
וזה די הורס עם אתן ~מגלות~ פרטים משם ללא הזהרה. אפשר להשתמש בו

../images/Emo6.gif. היהי../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

דורית, את מצחיקה אותי. ויש לי שאלה: מה זה אמור להביע
: -_______________-;;; זתומרת ה: -_______- אמור להביע עצבים. אבל זה
: ;;; WTF

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo98.gif

אמ... רואים אנימות? (סאקורה, יוגי,פוקימון, דרגון בול...וכו')אז יש להם מצבים כאלו שיש להם טיפה כזו.. במצבים של מבוכה וכו' אז זה כאילו הסמל של זה->;;

kittycatbone

New member
אז לא יתאים רק

";" אחד??
ואני גם תמיד מדמיינת את עצמי מוציאה פטריות מהפה כשאני נאנחת....
אהה, והיה היום פרוייקט המכשפה מבלייר בהוט?!
חבל שלא ראיתי...
אף פעם לא ראיתי את הסרט הזה!! ואם אומרים שהוא מפחיד או לא... אני אוהבת סרטים מפחידים ובא לי לראות אותו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלפעמים יש כמה טיפות ^^

"מדמיינת את עצמי מוציאה פטריות מהפה כשאני נאנחת"

kittycatbone

New member
חחח...../images/Emo122.gif

פשוט אני אוהבת ת'תמונות האלה............
**חושבת על זה שחבל שמחקתי את כל התמונות של פוקימון מהמחשב שלי כי אז היתה לי בטח איזה תמונה כזה**

למעלה