כמה שאלות...

MBCITY

New member
../images/Emo42.gifכמה שאלות...

ראיתי לפני כמה זמן באיזה עיתון מודעת פרסום על מרכז מסחרי חדש שהולכים לבנות בשכונה החדשה.. איפה הוא ייבנה? והאם זה באמת נחוץ? הרי המרכז בגני המושבה עדיין לא מאוכלס לגמרי וגם כשנפתחות שם חנויות חלקן הגדול לא שורד. עוד שאלה בקשר למשוריין. פתאום קלטתי שבכל המודעות על השיפוץ מופיעה תמונה מאוד יפה של המשוריין לאחר השיפוץ, אבל בפועל השיפוץ נראה שונה לגמרי! (ומאוד זול ולא מכובד)... סתם הטעיה?

מאיוש י

New member
אני יודעת שהולך לקום מרכז מסחרי

באזור השכונות החדשות ליד הפארק החדש במנחם בגין. אני דווקא חושבת שזה מצויין אנחנו צריכים איזו מכולת שכונתית במרכז הליכה, צריך עוד בית מרקחת כאן. הבית מרקחת הקיים פתוח מתי שבא לו והשעות שלו ממש לא נוחות

MBCITY

New member
נכון, משהו קטן...

לא מרכז מסחרי.. שנראה ממש לא יפה, לפי התמונה.

אלא2

New member
מכולת שכונתית?

תתעוררי הולך להיות שם קניון סגורררררררררררררררררררררר

WORLRL

New member
איזה עצבים...

ממש לא צריך עוד מרכז מסחרי! למה זה טוב?! זה בטח יישאר נטוש...

אלא2

New member
תאמרי לי

מתי פעם אחרונה היית בבית המרקחתבגני המושבה.היא פתוחה מספיק זמן כדי לשרת את התושבים ולא הייתי אומרת שצפוף שם.אין לך מושג על מה את שחה.

היכן אמור להיות המרכז המסחרי?

קנינו את הבית לפני חודשיים ולא ראינו שום דבר כזה בתוכניות. מישהו יודע על מיקום מדוייק? תודה, סער.

האם זה באזור של רחוב רובישנטיין?

הי, אני עדיין לא מתמצא במיקום הככרות, ליד אחת הכיכרות יש "צריף" מכירות של קוטג'ים ורח' פנימי אחד אחרי הכיכר (פנימי מצד ימין) נמצא רח' רובינשטיין. האם המרכז עתיד להבנות באיזור זה? תודה, סער.

למעלה