יום שני

Omerco1

New member
../images/Emo13.gif

היה המבחן בפיזיקה. עשיתי 2 שאלות מתוך 5 ושתיהן יצאו לי טוב ככה שקיבלתי 40. כל כך לא אכפת לי מזה שנכשלתי שזה מדהים. קיבלתי את הבוק ריפורט באנגלית, 68. מבאס לגמריי, שנה שעברה קיבלתי בזה 99
. אוף. אבל חוץ מזה זה היה אחלה יום ואני כל כך שמח עכשיו כי יש לי איזה חופש של 5 ימים ממבחנים.

נמ.

מתחילה ב9. היה אמור להיות אנגלית אבל לא ידעתי אם יש או אין. בכל אופן, זה לא חיסור כי היא במילא לא יודעת שעברתי אלייה.
אחרי זה שעה חזרה למבחן במערכות מבחן שעתיים אמור להיות, אבל סיימתי יחסית מוקדם. אז יצאתי לחלץ עצמות[בגלל החזרה היא לא נתנה הפסקה ו3 שעות לשבת זה... מטורף.] הלך נחמד+- שעה חשמל, עשינו חזרה למבחן שיהיה מחרתיים.

DevilGirl92

New member
ללמוד 5 שעות זה טוב..

את המבחנים במת' יחזירו בסוף השבוע, או בשבוע הבא..אני מצפה ל60-70 (וזה יהיה שיפור גדול) 100 בבוחן באנגלית
עוד מעט יש מבחן בהיסטוריה וכולם נלחצים ומתחילים ללמוד כבר מעכשיו. אני מתכוונת ללמוד יומיים לפני ונגמר. מקצוע חופר והנושא הוא מגעיל.

pRimaVeriTaVIV

New member
יום שווה

שעה ראשונה: ביולוגיה שעה שנייה: מעבדת ביולוגיה. תקרית לא נעימה
ניסיתי להפשיל שרוול, והסווטשרט שלבשתי היה קצת קטן. כנראה שעשיתי תנועה לא טובה, ופתאום הרגשתי כאב ענק כזה באצבע
ואז ראיתי שיוצא לי המון דם מהציפורן
כן, גאון, הצלחתי לסדר לעצמי פצע פתוח מתחת לציפורן...
שלחו אותי ללבורנטית ושמו לי יוד ועוד משהו שיש לו שם מסובך
שעה שלישית: לשון שעה רביעית: היה אמור להיות ערבית, התבטל! כמובן שלא שיחררו אותנו
ניצלתי את הזמן והייתי עם חבר בספרייה וסיימנו שיעורים בלשון
היה שם יצור ענק שנראה כמו דבור, אבל דבור בגודל של גור אוגרים
זה היה הזוי לגמרי, וכולם פחדו
אין לי כוח מחר למדעי החברה
זה סיוט לשים מדעי החברה אחרי 6 שיעורים, זה שיעור משעמם ברמות ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי כל השיעור

How I Disappear

New member
יואוווו ישמצב שאני אלמד ביום שישי !!!! ../images/Emo10.gif

שעתיים ראשונות לווינים וחלל- עבר מהר אח"כ אנגלית- המורה ממש סבבה !! שעתיים פיזיקה- היה בסדר עכשיו יש מבחן לשאר הכיתה ואני ועוד כמה ילדים היינו צריכים ללכת אבל העדיפו לתת לנו דף עבודה ושנעשה אותו .. המורה הסתומה אמרה לנו לצאת והיא תבוא אלינו עוד 5 דק' [בשביל להביא לנו את הדף], אחרי שעבר כל השיעור כמעט ונותרו רק עוד 5 דק' לסוף השיעור היא קוראת לנו ומאשימה אותנו שלא באנו אליה ואנחנו חייבים לעשות את הדף עבודה עכשיו ולפי מה שסיכמנו עם המחנך, בתום השעה הזאת אנחנו יכולים ללכת אז הלכנו חחח לגבי יום שישי, ישמצב גדול שאני אלמד ביום שישי 5 שעות מחשבים אוףףף

למעלה