../images/Emo72.gifוהחפירה../images/Emo13.gif
בוקר טוב =] השעה 5:20, אכן זמן מצויין לקום אחרי שהלכתי לישון ב2:00... אורזים את התיק [כן, בבוקר של הטיול] ויוצאים מאושרים ושמחים לבי"ס, מתמקמים במגרש חנייה על התיקים והולכים לישון..
עלינו לאוטובוס, ניסיתי לישון, וכמעטטטט הצלחתי [אני יודעת שניקרתי כמה פעמים] ובסוף לא ישנתי.. היה לנו מדריך חופר ["חבר אתה חופר!"], אבל הוא אמר גם כל מיני דברים כאלו לחיים, שעם כמה שהוא חפר הם בכ"ז עשו לי משהו.. הוא סיפר הרבה בדיחות גסות ומביכות [סקס= "צ'יריבים צ'יריבום ומעשים טובים"
], ואמר דברים שוביניסטיים שעיצבנו אותי לפעמים, אבל בקטנה =] הגענו לעכו שם היה לנו מין סיור בתוך אחד השווקים הדוחים שיש [דגים ודם של דגים בכל מקום] והיינו מול צוק ממש גבוה מעל ים ועליו היו ערבים שקפצו כל הזמן לתוך הים וכולם מחאו להם כפיים והם נורא התלהבו וקפצו שוב ושוב.. אח"כ נסענו לאיזה מקום שהסבירו לנו על שיירת יחיעם [תודה לדף של הטיול שהזכיר לי איך קוראים לזה], וזה היה ממש עצוב... ואז....... נסענו לבי"ס שדה באכזיב.. עכשיו.. שם היה אחד המגניבים! באמת.. היה שם מטורף!
היה מין מקום כזה של דשא ששם ישנים, וחדרים ששכרו בשביל שנוכל רק להתקלח ומין עליית גג פתוחה כזאת שפשוט מול הים, רואים מגבוה את כל השכבה ואת הים.. פשוט מקום מושלם.. חברה ואני פשוט התחלנו להתגלגל על הדשא מצד ולצד [אבל הגירוד שאחרי...] התנחלנו באיזה חדר 10 בנות [אולי יותר] ושם כולנו התקלחנו [כל אחת לבד], ובתוך המקלחת הייתה מראה, שזה אחד המטרידים, אבל לא משנה.. אח"כ עלינו 4 בנות לעליית גג הזאתי וצעקנו מהתלהבות ובטיפשותנו משכנו תשומת לב, אז בערך חצי שכבה עלתה, אבל תוך כמה דקות הרוב ירדו ונשארנו לראות שם את השקיעה.. זה היה פשוט מושלם.. עשינו ספירה לאחור לשמש ואז בסוף צעקנו "לאאאאאאא" ומלא ילדים הסתכלו עלינו מלמטה במבטי WTF... אח"כ אכלנו כל השכבה בחדר אוכל כזה.. היה בסדר.. יותר מאוחר התחילה מסיבה שכל הפרחות והערסים הלכו אליה [וגם חברות שלי
] ואני הלכתי לשחק קרקופה באוהל של חברה עם שתי חברות וילד מהשכבה, ואז הם התחילו שם איזו מלחמת נשיכות ואני החלטתי שמספיק לי, אז יצאתי... אח"כ אני וחברה מצאנו מעקה אז פשוט הלכנו עליו שעות, ונהיינו מקצועניות, והלכנו מהר ובכל מיני ורסציות עד שנמאס לנו, ואז ישבנו כמה זמן במין מעפרת ענק ודיברנו.. יותר מאוחר [אחרי שנגמרה המסיבה אאל"ט] הלכתי עם שתי בנות למעפרת ענק ופשוט שרנו שם.. אני חושבת שפשוט שעה שלמה.. בהכי ספונטניות שיש.. פשוט ישבנו שם ושרנו והיו ילדים שכבר צעקו עלינו שנשתוק, והיו כאלו שהצטרפו אלינו [חמודים].. מה לא שרנו, שירים של להקות צבאיות, שלמה ארצי, אביתר בנאי, שייגעצ, יהודים, שירי ילדים, סדרות טלוויזיה, באנגלית.. פשוט הכל.. ב-12 הלכנו למסיבת הפתעה לחברה שלי [יום הולדת].. ניפחנו בלונים, נרות, ונדחסנו בחדר קטן איזה 30 איש ואז היא נכנסה... ~מזל טוב!~ ווהו! [מישהו אמר כפויית טובה?] חזרנו למאפרה כמה בנות [במטרה לשיר], אבל אז כבר היינו עייפות [אני לא, אבל השאר נרדמו שם XD] והחלטנו שמספיק.. הלכתי עם חברה למדורה שהדליקו שם, ואז אמרנו שנסריח וחבל כי אנחנו נקיות מהמקלחת, אז הלכנו.. הלשינו לנו שיש לאיזה ילד מהשכבה חפיסת טאקי אז חיפשנו אותו כמה זמן, עד שנתקלנו בילד אחר ושאלנו אותו אם הוא ראה אותו, אז הוא אמר שלא ושאל למה, אז אמרנו לו שאנחנו רוצות טאקי, אז הוא אמר שיש לו קלפים, אז אמרנו "סבבה" והוא הביא לנו את החפיסה, פתחנו אותה ומה הסתבר שזה? טאקי! אז הלכנו לשחק היא הוא ואני, ובדרך הצטרפו אלינו עוד 3, אז ישבנו לשחק וזה היה מצחיק כי אחד מהם לא ידע לשחק, אז הוא פשוט שם קלפים בלי קשר למשחק.. בסוף פירקנו את המשחק כי זה לא עבד וסתם ישבנו שם בחוץ [והוא
גם בא, אבל הוא זה שיצא מעפן, כי אנחנו ישבנו, שיחקנו וצחקנו וזה החברים שלו והוא סתם ישב בצד {למרות ששאלתי אותו אם בא לו לשחק בולשיט}..] אח"כ עמר בא כולו קפוא עטוף בשמיכה ושאל למה אנחנו לא נכנסים לסאונה שלהם [הם הדליקו את המזגן בחדר שלהם לבערך 30 מעלות, והיה שם מזה חמים ונעים] אז הוא שיחד אותנו בפאנטה ונכנסנו כולנו פנימה, והיה שם ממש נחמד.. הלכנו לסדר את השקי שינה באוהל [כפרעל הבנות שהכריחו אותנו לישון באוהל ולא בחוץ
] וחזרנו לחדר וסתם היינו איתם על המיטות, עד שהחלטנו שהולכים לישון.. אז הלכנו לישון =] ושוב בוקר מתארגנים. מצחצחים. אוכלים. מתפלסטרים [משורש פלסטר XD] ועולים לאוטובוס.. נסענו למסלול, אני ישנתי בדרך [אין על רדיוהד בשביל להירדם] והיה פשוט זוועה להתעורר.. אז התחיל המסלול, היינו בקברים של אנשים שנהרגו במלחמות [אני לא זוכרת מתי
] והתחיל המסלול... ארוך ומתיש, אבל היה מצחיק עם סער, אז סבבה.. נגמר המסלול- מזיעים, מסריחים ומותשים עולים לאוטובוסים ונוסעים לצפת.. אני לא זוכרת אם נרדמתי או לא.. לא משנה.. חברה שלי נסעה במונית הביתה [מצפת!] כי היא חטפה וירוס והיא הייתה ממש מסכנה.. =[ היה מסלול מיותר שכזה, בבתי כנסת וכל החרא הזה והסתובבנו במין מקום של כל מיני חנויות של אמנים וזה.. קנינו אייס קפה [כוס ענקית ב5 שקלים!] ועשיתי יחסי ציבור למי שמכר אותם.. וזהו.. הצטלמנו [כמובן] ועלינו לאוטובוס.. עכשיו.. מובן מאליו שבדרך חזרה ישנים, לא?.. אז זהו.. שלא כנראה שהאייס קפה באמת השפיע ואני וחברה שלי היינו במצב כפית מטורף.. פשוט שעתיים וחצי של נסיעה במצב כפית.. צילמנו סירטונים של ריקוד האוזניות ושל האייפוד שלי, ושהמשקפי שמש שלי שרות ופשוט.. פאק.... היה כ"כ כ"כ מצחיק! ופשוט קשה לתאר את הדברים שעשינו שם, אז אני אפילו לא אנסה.. מתישהו מישהו כבר ממש כעס ואמר לנו שעברנו כל גבול וזה.. אז החלטנו לשחק את משחק השקט.. אז הצטרפו אלינו עוד אנשים, והכל בשפת הסימנים, והיה ממש מצחיק.. כמעט ולא דיברנו, והתפוצצנו מצחוק אבל בשקט, אז כל הפרצופים מאדימים.. בסוף הנסיעה התחילה מוזיקה נחמדה ברדיו והתחלנו לשיר [גם מי שכעס עלינו מקודם] כשהגענו לבי"ס אז המורה שלנו הסיעה אותי ועוד 3 ילדים הביתה [כי התיק שלה היה אצל החברה שנסעה הביתה, והיא גרה לידינו, אז הראינו לה איפה היא גרה בתמורה לזה שהיא תסיע אותנו] והיא כזאתי מטומטמת באופן מצחיק, והיא כולה מתבלבלת בדרך.. וזהו, היא הביאה אותנו הביתה שמחים ומאושרים =] היה אחד ה-טיולים.. באמת.. אני חושבת שגם אם הייתי נפצעת או משהו כזה הייתי צוחקת.. אני ממש לא יודעת מה נפל עלי בטיול הזה.. הייתי על סמים או משהו.. אני צוחקת אפילו כשאני כותבת פה את הדברים
אז זהו.. סליחה על החפירה
וכל הכבוד למי שהגיע עד הלום..