יום שישי חזר

../images/Emo42.gif יום שישי חזר

טוב, אני כותב את ההודעה עכשיו בגלל שאם אני כותב אותה עכשיו (במקום ללכת לישון) אני בטח אקום מאוחר בבוקר ולא יהיה לי זמן לאחל לכם יום שישי שגרתי ומתקבל על הדעת. ופינת הסרט - מישהו ראה את הסרט "אמדאוס" על חייו של מוצארט? מומלץ בהחלט. ================================
יום שישי חזר יום שישי חזר בלי שום חדשות יום שישי אכזר שוב שעות קשות השעה שמונה אין לי תוכניות ואני מונה שתי אפשרויות האחת, לישון לבד אך אותה אבטל מיד ובשניה אני צייד המודד את הרחובות עד שיקרה דבר נחמד. יש אולי סיכוי קרוב למצוא גן עדן ברחוב ואולי גם לילה טוב יש לי כבר תוכנית אור במדרגות יש לי מכונית אין לי חגיגות גל ירוק מאוד עד לעירייה ארבעים דקות עד החניה. הצגת חצות בגת חלומי מתקרב לאט אך היא חמקה עם עוד אחת השעה הארוכה עכשיו היא כבר שלוש כמעט יש אולי סיכוי קרוב למצוא גן עדן ברחוב, ואולי גם לילה טוב. עוד סיבוב אחד, רע לי, רע ומר שוב אני נפחד והטנק נגמר הסיכוי כבר מת הרמזור צהוב אין מה לאותת, אין מי לאהוב. ולישון כבר לא כדאי עוד מעט יום שבת וים, והמיטה גדולה מידי. אם אני דפוק ומיילל משמע אני קיים אין בכלל סיכוי קרוב למצוא גן עדן ברחוב וגם לא שום לילה טוב. עוד סיבוב אחד, רע לי, רע ומר שוב אני נפחד והטנק נגמר הסיכוי כבר מת הרמזור צהוב אין מה לאותת, אין מי לאהוב. ================================ המשך יום סביר לכולם (עוד 3 שעות קמים...)

מיטל הבהירה לי שלא הייתי ברור בשתי

נקודות חשובות. 1) אני עובד מחר למרות שיום שישי. (כולכם אוכלי חינם !!!) (ואני לא) 2) השיר לא ! נכתב ! על-ידי ! (הלוואי). אהוד מנור המוכשר עד מאוד כתב אותו. ותרגעו, אני כבר הולך לישון - תנו לי לסיים את הסיגריה.

d u c k y

New member
לילה. בוקר.whatever

שיהיה לכולם ספו"ש נעים.... ולאזארוס ראיתי את סרט והוא בהחלט מדהים.

ראיתי את הסרט, קניתי את הוידאו

בארה"ב. הוא קיבל שמונה אוסקרים, ביניהם על הסרט הטוב ביותר, על הבימוי, השחקן הטוב ביותר (דווקא השחקן של סאליירי - פ´ מורי אברהם, ולא טום הולסה בתפקיד מוצרט) איפור, תלבושות, תפאורה, כוריאוגרפיה ועוד. זאת היתה הפעם השלישית שמילוש פורמן הגאון עבד עם עם הכוריאוגרפית טוויילה ת´ארפ (חשוב לציין לפני זה את העבודה המדהימה שלה ב"שיער", שמאז שכתה לחיקויים בלי סוף, כולל ב"תהילה" של אלן פארקר ועוד ועוד). אני שמעתי - וממקור די מקורב - שהיא קיבלה 10 מיליון דולר על "אמדאוס". ועל כך אמר אריאל זילבר: "איך שמשון באשתאול היה אכבר גבר ואיך אני באשקלון עובד באוטו זבל"
לא צודק? ובוקר טוב לכולם - האמדאוס הזה רענן אותי. שתהיה לכם שבת שלום...

שני הסאליירי היו גדולים בסרט.

וכמובן, אל תשכח את המוזיקה הנפלאה ששובצה באופן מדהים ומדויק בסרט. צריך לראות את הסרט שוב מתישהו...

erlich

New member
מוסיף משהו משלי :)

סתם כי מתחשק לי. לא יודע מה איתכם, אבל הסופשבוע שלי התחיל בצורה מדהימה :) ואני מקווה שהא גם ימשיך ככה ומשהו אומר לי שימשיך נפלא :) (מצטער על עודף הדביקות אפיל´ה
) לילהההה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שדי חם כאן קוראים לי לילה. אל המיטה באה שמש, את כמו תינוקת ישנה. סדין של משי קר נעים ורך, עוטף אותך, כמו אריזה של מתנה. לילה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שדי חם כאן, קוראים לי לילה. אני מביט ויודע יש לך את כושר הפיתוי. אני מביט בך ורואה שאת ילדה כמעט אבל איתך אני שבוי. ואואואואוו לילה אצלי במיטה, והיא אמרה כשהיא התפשטה, שאחר כך, אקרא לה לילה. אם תעשי את זה לילה, שלא תעיזי לספר. את כל מה שיקרה, נשמור בסוד. נעים מאוד :) וזה בנינו ישאר. וואאואואוואואואוווווו לילה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שאתן לה, את כל הלילה. לילה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שדי חם כאן, קוראים לי לילה. לילה אצלי במיטה, והיא אמרה כשהיא התפשטה, שאחר כך, אקרא לה לילה. לילה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שאתן לה, את כל הלילה. לילה אצלי במיטה, אמרה לפני שהיא התפשטה, שדי חם כאן, קוראים לי לילה. לילה אצלי במיטה.... fade out ארז. נ.ב. או אמסטרדם! (האמת אני מעדיף את לונדון אבל זה פשוט השתלב לי יותר יפה ככה:)

maayan15

New member
צהריים טובים ועייפים...

אין לי משהו מיוחד לספר רק שמחר אחותי משתחררת מהבי"ח... אני מתגעגעת לאינטרנט ולמחשב (אני ישנה אצל גיסי יומיים ואני בעיקר מסדרת ומנקה ורואה טל ואין לי זמן לכלום....אבל בצד החיובי..אני לבד בבית...).. וזהו....

d@r121

New member
שבת שלום לכולם

יום שיש היום ואני סופר את הדקות עד למחר מכיוון שמחר אני הולך לביצת הדביקות שנקראת הפסטיגל גועל נפש ממש וגם חופש חנוכה נגמר ועד החופש הבא יעברו יובלות לא נורא יום שני יש יום גיבוש

maayan15

New member
אבלל....

למה???...למה לעשות את זה לעצמך?..מה, לא צמת ביום כיפור או משו?.... יאק! אגב, אני שונאת את בני גורן ויואל גבע....

d@r121

New member
אבוי, חברת ההזנק אשר מייצרת

מחשבי ברכיים החדירה קוקית בעודי גולש במִרְשֶתֶת מה זאת אומרת אתם לא מבינים מה אני אומר????? אמרתי אוי לא חברת הסטארטפ שמייצרת לפטופים הכניסה קוקיז בעוד אני גולש באינטרנט כנראה שלא קראתם את המילים החדשות שהכניסה האקדמיה ללשון

אתה רוצה להגיד לי

שמעכשיו נאמר: "התחברתי למִרשֱתת, מחקתי קוקיות, ראיתי שהתסדיר לא מאורגן, שיש בלגן בשיח, אז החלטתי להדמים את המחשב, ושיקפצו לי כולם"? הבנתי. אני מניחה שאף אחד לא הבין על מה אני מדברת. מה חדש בזה?

למעלה