יום שבת

P i x i e s

New member
לא בא לי כלום ../images/Emo4.gif

אבל באמת כלום... איזה מצברוח תקוע אוף... אני רעה והוא אפילו עוד יותר וכבר אין לי פתרון לזה. כלום לא מצליח לי ולא בא לי לדבר על זה...

gurke

New member
[ברני] חזרנו מנטע

היה כיף ומגניב וראינו אחלה בחלה של סרט (הדייט שתקע אותי). חפר קצת, אבל בקטנה.
עכשיו... לישון.

FartherAway

New member
פשוט כיף. ../images/Emo9.gif

ממש כיף בזמן האחרון. אתמול היה לחוץ בטירוף, אבל דווקא היה כיף בסוף, והרווחתי 400 שקל ביום אחד. היום ישנתי עד די-מאוחר (12!) ואז באתי לחזרות לערב פולין. שוב, די בזבוז זמן, אבל היה מצחיק.
אח"כ זולה עם המשפחה, אז לילך, יפהנוף, תורן ודורפרץ. היה אחד המצחיקים.

dcohn

New member
חזרתי הביתה:)

ובכך נגמר סופ"ש ארוך מאוד שהתחיל מיום רביעי ומתחיל יום שלם של שינה
יום ראשון יום כיף בצפון..

RakTsarot001

New member
]]

אתמול בערב באופן ספונטאני לגמריי היו פה חברה וידיד. היה מצחיק. וגם גרררררררר.

וופי דופייייייי:]

אתמול ב11 וחצי חברשלו התקשר אליי, הם סיימו את הסרטון והיום הם ישלחו לי
עכשיו רק חסרים לי כמה חברים וזהו, יהיה טוב. בע"ה מחר אני אביא לו את זה, אלא אם הוא ישה קטע מלוכלך ואני בדוק אשנא אותו לנצח
בקשר לשיר- נפלה הכרעה והשיר הזוכה הוא השיר שהצעתי מלכתחילה. היום ב7:07 השיר היה ברדיו והעיר אותי, הבנתי את הרמז והלכתי עם התחושה הראשונית שלי. יחכו לך איט איז! יאללה שישלחו לי כבר ואני אעלה תמונות:] שבתשלווווום

KeReN 0R

New member
../images/Emo161.gif

ישנתי יותר מדי ביומיים האחרונים
אני קצת פחות בריאה אבל זה יעבור
(השקדים המציקים האלה!הם גרמו לי לשתות אלכוהול) בכל מקרה אני מחכה לתמונות מהלילה הלבן
הצטלמתי בשביל שנה שלמה

DanieLushka

New member
וואאאאא היה כיף אתמול ../images/Emo23.gif יומולדת 17

הלכתי עם ההורים לסוהו בצהריים.. פאק המסעדה הזאת כ"כ טובה. נזק של בערך 900 ש"ח. לא נורא, לא נורא. D: היה בן-זונה. בערב הלכתי עם חברים למסעדה, היה מצחיק.. אמרנו להם שיש לי 18 וקיבלתי צ'ייסר על חשבון הבית. XD הביאו לי דברים מגניבים.. קרם וסבון גוף מוקצפים כאלה, הם יוצאים מהמיכל כמו קצפת.. זה אחד החזקים, ליפגלוס ומשהו שעושה ריח טוב בחדר. ובובה גדולה של ניקיייייייי
הבובה הכי חמודה ביקום. אז הלכנו לבית של ידיד שלי.. לא השתכרתי כבר 5 חודשים, והייתה לי יום הולדת אז הרשתי לעצמי. קיצר שתיה, ומוזיקה והיה מצחיק. אני אוהבת את חברים שלי
. אח"כ חברה באה לישון אצלי, ועכשיו קמנו.. בוקר טוווווווב

Snow fairy

New member
סופ"ש מושלם../images/Emo99.gif

שלשום הייתי בלילה לבן והיה כל כךךךך כיף!! הלכנו לרוטשילד ודפקנו ארוחה במקס ברנר, ואז תפסנו מונית לשוק הפשפשים והיה ממש מצחיקD: אח"כ הלכנו לשבת בים וישבנו שם עד הבוקר. היה פשוט מעולה
[ובנוסף פגשתי את גורגור!
] אתמול הייתי בארוחה אצל חברים של המשפחה של ניצו, והם היו ממש מצחיקים ונחמדים אז ממש נהנתי^^ אח"כ הלכנו לדור וראינו מלא סרטונים מצחיקים של השכבה שלהם, ורשמית דיברתי עם דור אחרי המווון זמן שלא והיה פנאן^^ אח"כ ניצו בא אלי וראינו פיוצ'רמה והוא היה פה עד 5

Gadook

New member
זה כזה מבאס שלא ידעתי שכולכם תהיו ../images/Emo4.gif

שרון710

New member
אין לי כוווווחחחחחחח

אני צריכה להתחיל ללמוד למועד ב' במת'. ופאקינגגגגג איןןןןןן לי כוחחחחח. אתמול בסוף לא יצאנו כמו שציפיתי=\ סתם הלכתי לגיל.. חזרתי ב2 וחצי הביתה עם תחושה של.. החמצה?
לא כיף לי עכשיו:(

LadyFlame123

New member
היה כיף למרות שלא ציפיתי..

ביאסו אותי למוות כלא יצא כל הקטע של המועדון ואז פתאום אנשים עייפים לי ולא רוצים לצאת בכלל. אז יצאנו אני וליאורה והלכנו לבן. משם איתו ועם חברה שלו לטיילת, ואז גם חבר של ליאורה בא. ואז גלידהההההההההה
עם קצפתתתתת
. ואז ירדנו לחוף והיה ממש נעים:) וזללנו מאנצ'יז. ומשם הביתה בדרכים ארוכות ומסולסלות.. והיום אמא החליטה להפוך את הבית כי היא עושה נקיון יסודי. טוב נו.

L i O r K u S h

New member
יצא כיף בסוף באמת....../images/Emo189.gif

לא ציפיתי
זללנו מאנצ'יז כמו חיות
והיום אמא שלי הלכה לקנות מאנצ'יז בגללי...אבל היא קנתה סוג לא טעים

אוקיי אוקיי, כמו שהבטחתי

אני מעלה את התמונות של האלבום, אל תהרסו לי את השירשור

למעלה