יום שבת

עוד יום של חוסר עשייה

וטוב שכך
מלא אצלי כבר מתחילים ללמוד להיסטוריה, אבל ממש אין לי כוח וזה די מוגזם להתחיל עכשיו. אתמול בלילה אכלתי 5 (!) משולשי פיצה ואני די מתחרט על זה עכשיו
ומקודם ראיתי איזה סרט ממש מפגר וקיטשי בהוט פאן.

bately777

New member
תזמיני מהוט !

תזמיני מהבמצע של הוט !:O פיצה ב20 שקל כנסי עכשיו לקטגוריית חדש ושם סרט+פיצה וזה ממש משתלם פיצה וסרט ב20 שקל1 :ם

tamaguchi girl

New member
מי רואה סרט בהוט? ../images/Emo6.gif

ומי משתמש בטלויזיה? יש מחשב היום.. וחלאס עם הפרסומות המעיקות האלו ._.

tamaguchi girl

New member
חחח בוקר טוב ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

קמתי לפני חצי שעה בערך, עוד מעט הולכת לחד"כ. אח"כ אני צריכה להתחיל ללמוד למתכונת במדעי ההנדסה, כלומר למצוא את כל המחברות והדפים שנוגעים לנושא ולסדר לי את כל החומר ב4 המקצועות של המתכונת המסכנה הזו בקלסר אחד מסודר ונוח לשימוש (חומר פתוח בבחינה, לפחות זה ><). אה, וכמובן לתרגל בחינות משנים קודמות ולקרוא את כל החומר בתקווה להבין משהו. וזהו, ככה השבת שלי תשרף, על חד"כ ולמידה. יאיי

rl1992

New member
כימיה כימיה ועוד קצת כימיה../images/Emo4.gif

מחר מתכונת שניה בכימיה - למדתי קצת. עברתי על כל החומר ועכשיו אני צריכה למצוא שאלות באינטרנט (יש לי בבית את הספר של אנקורי אבל עשיתי שם כמעט הכל
). ברגע שאני אסיים עם כימיה צריך להתחיל ללמוד להיסטוריה=\\\\\ שונאת את זההההה

Rioter

New member
היה לי את הסופ"ש הכי מושלם בעולם. ../images/Emo99.gif

(זהירות, חפירה לפנייך). דודים שלי נסעו לאילת לשלושה ימים, אז החבר ואני באנו אליהם לפרק הזמן הזה, כדי להיות עם הכלב שהוא קצת חולה וזקן. (ועם שלפוחית רגיזה או משהו. יורד 4 פעמים ביום). נסענו בחמישי בערב, וחזרתי לא מזמן... היה כ"כ כיף ומגבש ומקרב ואינטימי. בית רק שלנו, אוטו צמוד, כלב, דגים, משחקי קלפים, מרתון טקן בסוני ובישולים למיניהם. אה, ומיטה זוגית ענקית. אבל לטענת הבחור, זה פחות כיף כי ככה המיטה גדולה מדי ואנחנו מתרווחים ולא ישנים מספיק קרוב.
"לרדת להביא סוכר?" "מה בא לך לארוחת בוקר?" "שמת אוכל לכלב?" "לקחת...?" (זה היה ממש מצחיק, לפני כל פעם שיצאנו מהבית, הייתה תזכורת: "מפתח? פלאפון? רשיונות? כסף? משקפיים? נעלת?") "את רוצה שנלך לאכול אצל ההורים שלי?" לגמרי כמו זוג צעיר בראשית דרכו... אז בחמישי הכנו כדורי שוקולד משובחים והלכנו לאכול פיצה, טיילנו קצת, ובשישי בצהריים אכלנו אצל ההורים שלו. בערב נסענו לאכול אצל דודה אחרת שלי. והיה כיף כיף כיףףףףףף..... אעעע אני כ"כ שמחה. הרבה מחוות קטנות (שהן הכי מרגשות), בדיחות חדשות ועוד דברים שגילינו אחד על השני(ה) ולהפך. ויודעים משהו? לא נמאס לרגע. היינו ממשיכים לעוד הרבה זמן- בכיף.
(יושבים בארוחת בוקר-צהריים אחרי שירדתי עם הכלב והוא הכין אוכל. מבטים מצטלבים. הבחור מחייך: "אז מה.... את באה לישון אצלי היום?")

נשמע כזה נהדר!../images/Emo23.gif

טוב,זה היה צפוי שתרגישו כמו זוג צעיר שעבר לגור יחד (עוד מההתייעצות שכתבת ב588),זה נשמע כמו חוויה מדהימה
. בסוף הכנת לו משהו מראש
(מתוך ה"מחוות" הללו)
אה,ואני יכולה להבין אותו בקטע של המיטה...מיטה זוגית זה מגניב,אבל בזוג-זוג (לא 2 חברות או משהו) נשמע לי שקצת פחות
כל הכיף זה להידחס יחד ולהיות קרובים ממש,לא
באמת נשמע כמו סופ"ש חוויתי ביותר,שמחה בשבילך!

Rioter

New member
את מותק את. ^^

זו באמת חוויה מדהימה. אמממ... הוא חובב מכוניות רציני, אז הכנתי מקיפולי נייר שתי מכוניות מיניאטוריות. הוא ממש התלהב.
אני אראה לך תמונה אם תרצי. שתלתי לו איזה ספר בתיק (בדיחה שלנו), והיו עוד כל מיני דברים קטנים כאלה... תודה על ההתעניינות!

היסטוריה../images/Emo5.gif

יצא לי מכל החורים, ישבתי מ 8-1 בצהריים והמשכתי מחמש. די, נמאס לי, כואב לי המוח

היה אחלה סופ"ש../images/Emo13.gif

חמישי בן דודי ישן אצלי (ציינתי כבר,שאני מתה על הבנאדם הזה.הוא ממש אח שלי בלב) ולפני כן יצאנו לבלות,ישבנו ברולדין
(יאמי|בוקס),ואז טיילנו לנו,היה מגניב. ישנו ב3 וחצי,וקמנו בשישי מוקדם-מוקדם (6 וחצי
) כדי להספיק להגיע לים לפני שיגיע מצעד הגאווה. אז היינו בים,והיה אדיר וממש משחרר ומרגיע,ואכלתי שם פרוזן ממש טוב,וצחקנו מלא:) אח"כ הוא נסע,ואני ישנתי איזה 4 שע' ובערב יצאתי עם החבר וחבריו,והיה ממש מצחיק וכייפי (זה נדיר,החברים שלו בהרבה פחות מגובשים משלי)
. הוא ליווה אותי הביתה,רגלית כמובן(3 ק"מ) ואז חזר
נרדמתי תוך כדי הליכה,ברצינות
. זהו,היום קמתי לי ב2 וחצי,ב4 יצאנו לדודים,וחזרנו הביתה ב11 וחצי,אחרי שצחקנו מלאא ונשמנו אוויר הרים צלול כיין
(גרים במושב בפרוזדור ירושליים,איפה שיש מלא צימרים
). שוב,היה לי אחלה סופ"ש.

למעלה