יום רביעי

giraffeeeee

New member
../images/Emo42.gifיום רביעי../images/Emo42.gif

רק המרכזים והשכב"ג יודעים למה אני ערה בשעה כזאת... כי היום יוצאים למחנה קיץ!!!!!!! שיהיה לכם יום פלאים ועשרה ימים נפלאים!!! |חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית| חוזרת ב7.8

Snow fairy

New member
הכל גרוע

קמתי היום ב7 והלכתי לעשות ספירת דם, אח"כ הלכתי עם אמא לסופר. בצהריים עבודה ואח"כ פגישה מטומטמת עם אור ירוק. נדפקתי לגמרי. אין לי כסף לממן את לונדון וכל המגמה תהיה שם ורק אני אתייבש פה בבית, ואוף, זה כ"כ מתסכל... חוץ מזה שבטעות קבעתי משמרות בעבודה החדשה על ימים שאני עובדת בעבודה השנייה שלי וזה על הפנים כי אני לא אצליח למצוא מחליפות לכל הימים ואם אני אבטל הם בטח יפטרו אותי. בקיצור, החיים בזבל וניצן לא פה.

פוף

עומדות להיתפס לי הרגליים... צריך להתרגל לכל העניין הזה של הנהיגה
מה שמזכיר לי שצריך לחפש גם מקור מימון...
עכשיו חזרתי משיעור נהיגה ליבנה (כי זאת שהייתה לפני מיבנה) ובחזרה לפה. התכנונים להמשך היום זה טלוויזיה, מחשב, ספר, טיפה כדורסל אולי, ויש מצב גם לגיטרה או אורגנית, נראה כבר

B a m b o o k

New member
משעמם לייי

אני לומדת לתיאוריה. ואני גרועה בזה מסתבר
יהיה טוב... בערב סמילנסקי. שיתקשר כברררררררררררררר

moran916

New member
אן משהו חשוב לכתוב

אח שלי התגיס היום לנחל.. אוף זה היה ממש מוזר ועצוב..
חוצמזה נסעתי אחריזה לטבריה והוצאתי בערך 500 שקל אוככ... הייתי זקוקה לקצת קניות

זונע

New member
אעאע

קמתי ב-12 לשיעור גיטרה אז אני מת מעייפות...היום בערב יומולדת לחבר במסעדה, אמור להיות נחמד. ואז הולכים לישון מוקדם כי מחר שיעור נהיגה:| פעם ראשונה מאז הטסט

צהריים טובים נשמווווות:]

אז אחרי 12 ימי סרטן בנווה מונוסון שהכילו הרבה חברים (דורין, גור, אוהבת
), הרבה ת"א, הרבה לרקוד, הרבה לצחוק, הרבה געגועים, הרבה קניות, קצת להידרס ע"י עגלה של סופר, קצת כפרושון, קצת הטרדה מינית, קצת אוכל שפג תוקפו, קצת כלבה חופרת ששכחתי מחוץ לבית ליום שלם ושחתה בממטרות וקצת רצח אכזרי של ג'וק- חזרתי הבייתה :] מסתבר אבל שהם חוזרים רק מחר
יש לי לפטופ חדש:]

LadyFlame123

New member
משו לא מובן..

המממ אז אתמול אני הזמנתי את עצמי ואת ליאורה לחברה
טוב שמלא זמן לא ראינו אותה:| לפחות היה מלא על מה לדבר חח. ואז היה מפחיד רצח בתחנת אוטובוס
. ממש סרטי אימה עם רבי נחמן על החלון הקדמי של אוטובוס נטוש.. אבל היה מצחיק:)) היום יומולדת לידיד איזו מסעדה. מקווה שנצליח להגיע בכלל. לפני זה יש סטאנדאפ, ועכשיו גם זה בסימן שאלה.. המממ קיצר נחכה עד הערב ונראה:)

ישנתי 15 שעות../images/Emo110.gif

חזרתי אתמול ממחנה קיץ.. קמתי היום ב1 וב2 כבר הייתי בעבודה.. כי עשו לנו הדרכה של איזה משו.. מ4 אני בבית.. ובערב לא ידוע עדיין..

יום ראשון בעבודה!

פסעתי בצעד הראשון של השלב האחרון במסלול החיים המוכר:פנטזיונר-"מוזיקאי"-מוסכניק

וואו, אם יש מישהו שלא מתאים לו לאהוד בית"ר...

אתה אמור להיות אוהד הפועל או משהו.

למעלה