טוב!

De-Panther

New member
רק עכשיו קלטתי שזה מסניפה חומץ הפעם

ולא מסניפה חמץ
זה יכול להיות רק מישהו מהנוער של הפורום
בואו נמצא את האחראי או שהוא פשוט יכתוב בכינוי שלו אני

miss tamborin

New member
אממ...מעיין

יש בן ובת ואחד עם י' אחת ואחת עם שני י'... זה נחשב כשניים או לא? אה כן וברוך הבא

לא צריך לחפש הרבה ../images/Emo68.gif

כולנו יודעים מי קורא לי מסניפה חומץ. זה הבנאדם היחידי שאוהב אותי, ולא מפחד להודות בזה. הוא אפילו שלח לי פעם ורדים. לא נורא שהם היו שחורים והיה כתוב על הקופסה 666.

Idan91

New member
../images/Emo42.gif טוב! ../images/Emo187.gif

נו, לא מדהים, ושמש בטח עוד אין פה, אבל מילא.

idanyd

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif נו שוין

בוקר-טוב לכולם. הסופ"ש פה, רוחות המלחמה כבר מאחורינו, ואף סקאד תועה לא בא לבקר. אתם רואים - אף אחד כבר לא רוצה להכנס לארץ הזאת. עידן - מה לעזא$% את עושה ערה כ"כ מוקדם? יאללה, to work
.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר

אתמול בלילה אמרתי לעצמי..או שאני אשאר בבית בלי סיבה היום כמו אתמול או שאני אלך, גם בשביל שאמא תראה שאני אחראית וגם בגלל כל עיניין המנות ואני מעדיפה לחסר ביום (כמו אתמול) שבו אני לומדת יותר מ4 שעות, 3 מקצועות חסרי טעם ועיניין (ביולוגיה, חנ"ג, ערבית).. שיהיה לכולם המשך יום טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב

למה אין שמש ?
קמתי היום מאוחר
9:20 !
זזתי לסידורים
בוקר טוב

miss tamborin

New member
כמה נחמד..

עקב שיעור ביולוגיה, חוסר עצבים לערבית וכאב ראש מכאן ועד להודעה חדשה החלטתי לחזור הבייתה. מה שכן, אחלה שומר..שואל איזה אחת (שהייתה במצב שלי) למה היא רוצה לצאת התחילה להגיד ששיחררו אותה בלה בלה בלה מסתכל עליי שואל מה איתי אמרתי לו "אני רוצה הבייתה"..שיחרר אותי... כואב לי הראש, כבר אמרתי?

shellyland

New member
זרקו אותך מהמיטה, פסיכית?

לא החלטתי עדיין איזה בוקר זה. השבוע כולו היה מוזר ולא ברור. שבוע של הארות שהיו צריכות להגיע כבר מזמן והחלטות שאני מקווה שאצליח לעמוד בהן. העם אופטימי (בלי קשר למלחמה).

Idan91

New member
אף אחד לא מתקרב למיטה שלי ../images/Emo187.gif

כשאני ישנה בה, כי הוא יחטוף צעקות או בעיטה. בכלל, אי אפשר לזרוק אותי, כי אי אפשר להגיע אליי מתחת כל השמיכות. ועדיין קר בחלומות.

Paranoid Y

New member
בוקר.. לא בוקרר.. לא משנה..../images/Emo186.gif

השן ההיא.. שלפני שבועיים החליטה לצאת... היום החליטה לכאוב... והיא כואבת מאד.. אבל הצלחתי לפתח שיטה.. שלפיה חשבתי למה אנחנו מרגישים בכאב.. ולמה זה משפיע בכלל.. אז זה כן כואב.. אבל אני חושב שזה לא כואב.. בגלל שאמרתי לעצמי שזה סתם.. אז זה כואב מאד ולא כואב באותו זמן... ואני יודע שלא היבנתם כלום מזה.. אבל לא נורא.. לא פיספסתם כלום.. אז שיהיה יום טוב לכולם

taz512

New member
בוקר מאוחר

כן עכשיו התעוררתי, תאמת ניסיתי לשלוח הודעה לפני שהלכתי לישון אבל היה בעיה בתפוז בסביבות 6:30 בבוקר. הייתי אתמול במסיבה בבית ארון מסיבה משהו סוף הדרך, מחשמל. חפירות מטורפת, ומאנצ'יז אוזני המן פסיכופטי. קמתי עכשיו, והיום אני יוצא לעוד מסיבה, הפעם מסיבה פרטית בכפר סבא באיזה וילה, שיהיה לכולם יום כתום... טאז, השד והמסיבות

resputin

New member
~בוקר~

יותר כמו, אחרי בוקר- הרבה, הרבה, הרבה אחרי הבוקר. את הבוקר שלנו התחלנו בשש וחצי, כמובן לשעתיים מתמטיקה יותר מאוחר (זה שעשע אותי, שלא רושמים לנו מנות בגלל המצב..)- רציתי להבריז אבל החלטתי שלא (=הייתי עייף מדי לטפס מעל הגדר) אז נשארתי. יום ראשון, מחייבים אותנו להגיע עם המסכה השטותית הזו. מה גם גיליתי, שכל יום ראשון יהיה מבחן באנגלית אחד גדול בשבילי, כי יש לי מבחן של יא' (להלן שעתיים, לי לוקח חצי שעה-ארבעים דק') ואח"כ מבחן של יב' (להלן שלוש שעות, לי לוקח כשעתיים וחצי, כי אני אהיה מותש מהקודם ומהקיצה המוקדמת)... מה יש, אי אפשר לוותר? לקצץ? משהו?

scottie 1

New member
היי לכולם

אני חדש פה, ושמי הוא אורן......מוכנים לקבל אנשים חדשים?

shellyland

New member
וואלה יש כאן בפורום מדיניות של

הכפלת שמות. דיר בלקום תבוא לכאן עוד שלי!!!

למעלה