א'- הולכת לראשונה אחר שנתיים וחצי לספר, לראות איך מצילים את הקיפוד הזה שקורא לעצמו השיער שלי. ב'-ישנה בבסיס. ג'-חוזרת הביתה, ואולי אולי הולכת לעמוסה שיקעקע.
(והישרדות!!!כתר|) ד'-שום כלום מיוחד.אולי אצל אסתי רואה "קפצו לי" ה'-נשק תורן עם דייויד
הולך להיות צחוק היסטרי ו'- לא ידוע ש- גם לא ידוע.(אבל יש הישרדות!!)
הפלאפון לא כאן..מקווה לזכור לבד../images/Emo80.gif
ראשון-עובדת על התרגיל לבגרות ועל העבודה בביו שני-בגרות בספורט והגשת עבודה בביו שלישי-לומדת למבחן הבהמתי בתנך רביעי-זימון שהלוואי שילך בו טוב ובערב הופעה חמישי-לומדת למבחן המסרוח בתנך שישי-מבחן ואוויר לנשימה,וזכור לי שיש משהו רע בשישבת...
א - קקה של יום, לא היה לי ועדיין אין לי אוויר.. שיעור גיטרה.. ב - מבחן באנגלית, בקושי את הABC אני יודע אני עדיין לא מבין איך אני בא'.. והמחבלת רוצה שאני אשאר לתיגבור!! בת זונה!!! ג - אין לי שמץ... ד - מבחן במדעים.. ה - לא יודע אבל בטוח יש משהו... ו - שישי יום קצר.. שבת - מנוחה!!
ראשון - בצפר, דגימה+ראף קאט, הלך מעולה המורה זבל אבל יוצא סרט מעולה. אחר כך חתולים חמודים. שני - שיעור נהיגה,עריכה, בצפר ומשמרת. שלישי - מבחן בספרות, מצטרפת לשיעור נהיגה עם מאי ולומדת למתמטיקה. רביעי - בצפר, משמרת חמישי - בצפר ומבחן במתמטיקה, אולי שיעור נהיגה ומשמרת שישי - בצפר, משמרת ועריכה. בערב לא יודעת... שבת - לא יודעת איזה כיף שיש שבת בלי כלום סוף סוף...