חיובי

A t z a

New member
../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo80.gif

ספרו לנו על התוכניות שלכם השבוע, עם דגש על הדברים החיוביים...
שיהיה לכולנו אחלה שבוע

עונה../images/Emo6.gif

אממ.... 1.יום גיבוש של כל הביצפר לווינגיט שאני במילא מבריזה מימנו ונישארת בבית
2.לתקן את האופניים?
3.חוופשששש 4.לצאת עם לא יהיה גשם?
5.להעביר ת'קרטונים למיקלט
?
6.ליששששוווןןן!!!! ניראה לי זהו... .

inbals93

New member
../images/Emo3.gif

זה לא מאורגן אצלי ממש.. אני לא יודעת מה אני אעשה כל יום.. אבל באופן כללי אלו דברים שכנראה יקרו החופש.. אממ.. אז להיפגש עם חברים טובים שלי שכבר לא איתי בבצפר, סרט עם חברה, לישון אצל דודה שלי יחד עם בת דודה.. לגרור את אמא לקניון
, מלא שיעורים בגיאומטריה
, לקרוא ספר לבוקרפורט באנגלית
, להיפגש עם חברה ביהוד, לראות נמלטים
וזהו פחות או יותר...

רותם654

New member
אממ...

1 אני הולכת(כניראה)לצפון מחר 2 אני הולכת לסנטר עם חברות שלי
3 הולכת לשדה התעופה פעמיים: פעם אחת עם חברים שלי כי חברה שלי חוזרת מחופשה של חודש בתילאנד
פעם שנייה הדודים שלי באים מארגנטינה למשך שבועיים!!! 4 אני הולכת לאודישן לסרט חדש שעומד לצאת
!

RTur

New member
אוקיי:

ראשון - פיתוח קול שני - הופעה בים המלח שלישי - עדיין בבית (שזה דבר טוב בפני עצמו חח) רביעי - אני לא מוצא טוב בזה שצריך לחזור לבסיס חח חמישי - פחות משבוע עד לפעם הבאה שאני בבית שישי - עוד 5 ימים שוב בבית שבת - עוד 4 ימים שוב בבית

עונהה

שני:בבית שמועממת שלישי:פיתוח קול רביעי:בתאתרון באר שבע יש לי הצגה חמישי:הוד השרון שישי:הוד השרון שבת:חוזרת מהוד השרון בערב ארתור גם אתה בפיתוח קול:p גמאני חח

מאיה911

New member
שבוע מתיששש!

ראשון- ארוחת בוקר עם אחותי בהוד השרון, ת"א ואח"כ רמת השרון
בערב בית ריק לחבר וחברות ישנות אצלי שני- בבוקר בגני התערוכה ת"א. שלישי- מתחילה לעבוד בתערוכה רביעי+חמישי+שישי- עובדת שבת- בר מצווה לאחי הקטןן
!

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifחיובי? ../images/Emo122.gif

אחד השבועות הגרועים שהיו לי ..
תכניות ? על האש עם חברות
... חג עם המשפחה ,. תל אביב אולי, טיול מהצופים, צפון עם משפחה ועבודה בספרותנ"ך XD

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo122.gif

הייתי מסכמת ת'שבוע כשבוע הכי גרוע שהיה לי ^^
תכניות
על האש עם חברות
... חג עם המשפחה ,. תל אביב אולי, טיול מהצופים, צפון עם משפחה ועבודה בספרותנ"ך XD

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifתפוזבל ../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

זה הראה לי כאילו זה לא שלח ת'ראשונה אז הדבקתי ושלחתי שוב

../images/Emo41.gifלא משהו מיוחד..

ראשון - חופש שני - מסעדה שלישי - על האש + נמל ת"א רביעי - שנקין חמישי - כלום,אבל עדיין חופש.. שישי - הופעה של שירי מימון [בחינם]

למעלה