חיובי!

A t z a

New member
אכן חיובי, ובא לי להגיב../images/Emo9.gif!../images/Emo80.gif

ראשון-אמורה ללמוד למתמטיקה אבל אין לי כוח
שני-בגרות במתמטיקה עד 8 בערב (ואז אין מתמטיקה יותר בחיים שלי
), אח"כ אולי הרפתקאה של החיים
!!! שלישי-הקרנות של הסרט של מיכל כפ"ס בהשתתפות מיכל ק"א ובאיפור של אני עצמי
! רביעי-קניות לקראת הנשף ובערב הופעה של מיכ ורעותע! חמישי-אולי המשך קניות ואם לא אז יום חופשי
שישי-לא ידוע
שבת-ערב מגמת קולנוע
אני לא לומדת לכלווווווווווום השבוע!!!!
השבוע הכי חיובי שהיה לי מזה חודשים רבים.

A m 0 s

New member
מה חיובי?! שלילי חזק!! למה חופש, למה?

א - חופש - גיטרה - לימוד.. ב - חופש - כלום - לימוד... ג - חופש - לימוד - ערב בית קפה בקוף (בשבילי זה עדיין, כלום!!) ד - חופש - כלום אחד גדול!! ה - חופש - כלום - לימוד.. שישי - אמרנו שנלך לים.. שבת - לא יודע, אבל נקווה להיות אופטימיים!! נראה לי שבחופש הזה אני אלמד איל לטפס על הקירות בבית מרוב שיעמום.. אבל גם זה משהו!! אוףף פשוט אין מה לעשות!!

ירדן88

New member
V

ראשון-סבתא
ואז קניות עם אימא! שני-הולכת לחדש את הדרכון ואז רופא שלישי-מבחן בפיסיקה ולא יודעת.. רביעי-גיטרה ואצל חברה בבריכה
חמישי-אין לי מושג... שישי-כנראה ת"א! שבת-אולי יםם!

מאיה911

New member
חייבת לעוף ללמוד../images/Emo22.gif!!!

ראשון- קמתי רק ב2 וצריכה להתחיל ללמוד לבגרות שני- בגרות במתמטיקה ובערב בטח סתם בגן או שיוצאת.. שלישי- לומדת להיסטוריה רביעי- עוברת למצב חרישה בהיסטוריה חמישי- בגרות בהיסטוריה , עבודה ובערב מסיבת סיום של אחי הקטנטן שישי- לא יודעת שבת- אולי ים
ועבודה!

a d i 8

New member
חיובי+

ראשון-החלטתי שאני לא לומדת היום,כי תמיד אומרים שלא טוב ללמוד יום לפני הבחינה...אז במקום הלכתי עם אמא לקניון ונחשו מה......מצאתי נעליים לשמלההה!!! הן ממש יפות! ומצאתי אותן בפוקוס וממש במחיר טוב! אז ייאאאא
שני-בגרות במתמטיקה,ולא הייתה מאושרת ממני אם הייתי יכולה לכתוב שזאת הפעם האחרונה בחיים שלי שאני עושה מתמטיקה,אבל רוב הסיכויים שאני אעשה את המועד ב' כי "אין לי מה להפסיד".חוץ מהשפיות שלי כמובן.אבל אותה איבדתי ממזמן אז לא ניראה לי שזאת בעיה.חח שלישי-ים עם חברים+סידורים עם אמא+מסיבת סיום לתאטרון רביעי-יום חופש
ופילאטיס..ואולי ידיד שלי יגיע מהצפון לבקר
חמישי-שיננית
ואולי לת"א שישי-אולי ים שבת-מנוחה

Oyster Girl

New member
ע י י פ ה

ראשון - משמרת בוקר מ6 עד שתיים וחצי
, אחר כך ספגטים עם נגה והליכה ארוכה כמו נצח מרעננה לכפר סבא + האכלת חתולים. שני - בנק, בגרות במתמטיקה, ואולי הופעת-הרפתקאה בעיר הקודש. שלישי - סרט ואז ערב הקרנות של המגמה רביעי - משמרת בהוד השרון חמישי - שוב משמרת משש וחצי
שישי - משמרת מתשע עד חמש ואז לא יודעת. שבת - לא יודעת

Ronushnush

New member
אז זהווו

ראשון - שנים של הברזות וזלזול נוקזו לסופ"ש של חרישה מטורפת
העיקר שנגמר! שני - בגרות מתישה מת"מ, שדווקא הלכה לי טוב בצורה מפתיעה, עושה רושם שאני לא אצטרך מועד ב' בכלל. ככה שאני אעז ואומר: סיימתי עם מת"מ לנצח!!!!!!!!
שלישי - בדיקת דם על הבוקר
, ואח"כ עם חברה לתקן שיזוף בים
רביעי - הולכים לביצפר בפעם האחרונה כדי לקחת תעודות (בשביל מה צריך את הבולשיט הזה?), ומשם עם כווולם לים, החופש מתחיל
חמישי - מחפשות עבודה לחופש, מקווה לעשות משהו בערב שישי - אצל אחותי הגדולה ובערב נצא בתקווה שבת - להשלים שעות שינה ולהתחיל להפוך את השעות :)

ססילייה

New member
אין דברים כאלה!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

ראשון-היה אחד הימים המצחיקים :) הרבה פלאברה.. שני-היה יום ארוך, אבל זה האפטר שלי D: שלישי-חוזרת לבסיס, כי לדניאל יש יום הולדת!
רביעי-יש טיול פלגגהההההההה!!!!! טבריה, לונהגל, קיאקים!!!! חמישי-חוזרים ונוסעים הביתה D: שישי שבת- אין לי שמץ של מושג!

בינתיים התחיל חראאאאא

יומראשון- מתכונת במתמטיקה ולמדנו למתמטיקה אצל רוני יומשני- בגרות במתמטיקה..הלך חרא!! במיוחד ב003 =[ ויומולדת לאמא! יומשלישי- תיגבור בהיסטוריה ולאדעת יומרביעי-להתחיל ללמוד להיסטוריה יומחמישי-ללמוד להיסטוריה ויומולדת לאחותי 14 יומשישי- מפגש פולין,כנראה ים ויומולדת להילה 16 יושבת- חודש לסיום המלווה=]

למעלה