חיובי

Oyster Girl

New member
ראשונה!!!!1111

תודו שחשתי שאני כותבת תגובה בוואלה
ראשון - קמתי מוקדם ואני לא מצליחה לישון
, יש בערב הקרנות של הסרטים של היודניקים. שני - בגרות אחרונה בחיים האלה ואחרי זה לא יודעת. שלישי - משמרת בוקר ואז ת"א וישנה אצל דנדן. רביעי - הופעה של איגי עם דנדן ומיכ.. חמישי - משמרת עם נגה שישי - משמרת ולא יודעת מה בערב. שבת - לא יודעת...

Peeeach

New member
מת לי המחשב תקופה..

גם עכשיו הוא לא לגמריי חיי\=

A t z a

New member
שבוע בסדר../images/Emo80.gif

ראשון- יום משעמם, חזרתי ב5 וחצי בבוקר וכולם כעסו עליי פה. שני- מועד ב' במתמטיקה (ואין יותר בצפר בחיים שלי!!!!!!!!!!! סיימתי את כל ה2000 בגרויות!!!) ואח"כ אחת מהחברות שלי עושה לי מתנת יומולדת...אולי בלילה הולכת למייקס. שלישי-מיכל באה לישון אצלי
בא לי. רביעי-הופעה של איגי עם מיכל ומיכל
גם את זה בא לי. בערב חוגגים יומולדת לחברה... חמישי-שיננית
בערב אני במשמרת סטנדביי
נבלות. שישי- אוהו, אז ככה: ב6 אחה"צ אני, אח שלי ואחותי נוסעים לצפון כדי לפגוש את אבא ואמא בהפתעה ולחגוג לאמא יומולדת במסעדה, ואז כשמסיימים אנחנו נוסעים חזרה 20 שעות. מפגר בטירוף. בלילה מאוחר מסיבת גיוס לחברה... שבת-משמרת מ3 עד הלילה...

מאיה911

New member
שבוע מגניבבבב../images/Emo9.gif

ראשון- אמורה ללמוד למתמטיקה.. שני- בגרות במתמטיקה וישר אחריי נוסעת לצפון עם הבנותתת
שלישי- בצפון רביעי- בצפוןן חמישי- חוזרת מהצפון.. שישי- חוגגת יומולדת עם המשפחה בבית (מלא מתנות
) שבת-
יומולדת

a d i 8

New member
חיובי חיובי:)

ראשון-למדתי למתמטיקה..ואז נרדמתי לכל היום כי לא נרדמתי לילה קודם
שני-מסיימת רשמית 12 שנות לימוד
שלישי-אופרה ואז פילאטיס....ובטח נעשה משו בערב רביעי-מסעדה עם המשפחה לכבוד הסיום חמישי-פילאטיס ולא יודעת שישי-אולי ת"א... שבת-לא יודעת

:] :] :]

יומראשון- קמתי ב3 וחצי ולמדתי למתמטיקה עד 12 בלילה חח יומשני- מועד ב' במתמטיקה..וסופסוף מתחיל החופששששש!!!!,להפקיד את הצ'קים ושיעור תופים חח יומשלישי- ים עם חברותיי יומרביעי- עבודה יומחמישי- עבודה+ההורים טסים לרומניההההה
!!
יומשישי- מסיבה של לירון=] יומשבת- מסיבה של השכבה

A m 0 s

New member
יואוווו סיון הייתה מדהימה!! ../images/Emo99.gif

א - גיטרה, הופעה של סיון שביט ב - בני דודים שלי עכשיו אצלי אני מתחרפן!! אני הולך להופעה של נדב אבוקסיס.. ג - בני דודים שלי עדיין אצלי.. ד - אין מושג ה - אני מופיע!! ו - שישי יום קצר אולי ים.. שבת - מנוחה...

למעלה