חיובי

kepit

New member
אני מבקשת סליחה מכל תעשיות הטישו בעולם על

פשיטת רגל בגללי. ראשון-חזרתי הביתה מוקדם עקב מחלה קשה. סתם נו אני לא מרגישה משו:S שני- ממ אולי סרט אצלי בבית עם חברים
שלישי- פעולה לט"ו בשבט במכבי
רביעי- הולכים ממכבי לבית חולים לחלק לילדים פירות יבשים
אח"כ ישיבה.. חמישי-לאדעת..אולי נלך לסרט..יש מבצע 1+1 חייבים לנצל אותו
שישי- אם אני לא נוסעת לחיפה לאוהד אז אולי כפיר וירין (אולי עוד אנשים..) יבואו אליי
שבת-zZzZzZz כל זה בתקווה שמצבי ישתפר כי כרגע אני מרגישה שהאף שלי עומד לנשור:S

../images/Emo3.gif

יומראשון- שיעור נהיגה יומשני- יומולדת לאביקו 20 ושיעור תופים יומשלישי- לאדעת יומרביעי- שיעור נהיגה יומחמישי- לאדעת יומשישי- יומולדת לעדן 17 יומשבת- לאדעת

a d i 8

New member
חיובי?

ראשון-מבחן באזרחות,עובדת על הפרוייקט באנגלית,שיעור פרטי במטמטיקה שני-לומדת למתמטיקה,פילאטיס[
] שלישי-מבחן במטמטיקה,מחפשת תלבושות להפקה. רביעי-לומדת לאנגלית,אולי הולכת לספר לתחזוקה[
]ואז שיעור אופרה...אההה וההורים חוזרים מתיאלנד עם מתנות
חמישי-מבחן באנגלית,הצגה עם הבצפר ו|דגש|הופעה ראשונה של איגי!!!!!!
שישי-מבחן במטמטיקה במקום בוחן שלא הלך כלכלך
,שיעור רכיבה ואז מישקה מגיעה...ונבלה לנו..
שבת-מישק עוד פה
איכסה איכסה של שבוע
מזל שהסופ"ש מפצה...

מאיה911

New member
אני עייפה../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif!!

ראשון- נשארתי תשיעית, עושה עבודה בהיסטוריה שני- מגישים עבודה, בוחן באנגלית שלישי- מופיעה עם המגמה
רביעי- לא יודעת חמישי- הופעההה
!! שישי- אולי יש מסיבת יומולדת לשייקה
שבת- לא יודעת

A m 0 s

New member
../images/Emo6.gifענן שט בתכלת שקטה...

א - גיטרה להסתפר!! ב - אהממ... סדר ט"ו בשבט... חחח... ג - אהההההממממ.... ד - רופא שיניים, "מנחה ספרותית" אני בכלל לא מתכוון ללכת@@!!! הופעה של דנה ברגר ה - אהממ... אני מאוד מקווה להגיע לביאליק.... ו - יום קצר!!!! שבת - מנוחה...

A t z a

New member
מה חיובי?? מה??../images/Emo80.gif

ראשון-אחד הימים הגרועים שהיו לי+למידה למתמטיקה+אני מקווה שאני אחייה שני-לומדת למתמטיקה שלישי-נבחנת במתמטיקה...אחה"צ אירוע כלשהו,ואז לומדת למגן רביעי-לומדת למגן במתמטיקה חמישי-עושה מגן בחיבור ואולי גם במתמטיקה,לומדת למגן במתמטיקה ובערב סופסוף כיף-הופעה! שישי-מגן במתמטיקה (כן,עוד אחד) שבת-הופעה של מיכ

a d i 8

New member
כבר יש לכם מגנים????../images/Emo12.gif

ולמה עושים לכם שני מגנים במתמטיקה??? טיפה אנושיות.טיפה.

A t z a

New member
החיים עוד יותר מסתבכים,אני עומדת למות:../images/Emo80.gif

מסתבר שמחר יש לי 2 מגנים במתמטיקה ומיד אחריהם מבחן שהוא חצי מהמגן ביחידה אחרת במתמטיקה... בקיצור- 3 מבחנים מאוד מאוד קריטיים ברצף,מ8 בבוקר ועד 2
לא הספקתי ללמוד,אין לי מושג איך אני משלימה חומר של שנה שלמה ביום אחד
ויש לי עוד מגן או יום אחרי,או ביום חמישי...
התאבדות או שהתאבדות? להתראות בעולם הבא

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

ראשון-מבחן בספרות,השתחררתי מוקדם,סידורים.. שני-אני בת 14 וחצי
יום ארוך..לומדת למבחן בתנ"ך שלישי-מבחן בתנ"ך ואין לי מושג רביעי-בוחן באנגלית,גיטרה חמישי-סיור בגלילות ובערב הופעה!!
שישי-לא יודעת שבת-כנ"ל

לאיור

New member
האאא סוף סוף אינטרנט,

אחרי שבוע שלא היה לי !!!!!!!!!
ראשון- משיייסת תשיעית, עבודה להיסטוריה שני- מסתובבת עם אמא בכל מיני מקומות
שלישי- מממ.. סוף סוף יום לא לחוץ.. חוזרת חמישית!! רביעי- אולי יורדת אצל חברה חמישי- הופעה שישי- מקווה מאוד שמסיבה [מאיה אני לא אהבתי את הקרמבו ששמת שם
] שבת- לא יודעת

Ronushnush

New member
לא חיובי כלל וכלל

ראשון - "חרישה" לתנ"ך. זה היה הרעיון בכל אופן. שני - מבחן בתנ"ך וחופשת מגן שלא ניצלתי כמובן
שלישי - טיול ביצפר כל היום רביעי - חופשת מגן. ולעזאזל, אני לא יודעת >>כלום<< ואין לי כוח ללמוד
חמישי - מגן במת"מ :( והופעה של איגע!!! שישי - או באשדוד בסופ"ש, או שיוצאים.

למעלה