חיובי

../images/Emo42.gifחיובי../images/Emo42.gif

יומראשון- יומשני- יומשלישי- יומרביעי- יומחמישי- יומשישי- יומשבת-

ומאוד חשוב לדעת, לא להישבר.

יומראשון- שיעור נהיגה כפול ושיעור פרטי כפול במתמטיקה יומשני- מבחן במתמטיקה יומשלישי- לאדעת יומרביעי- מבחן בתעבורה יומחמישי- יומולדת ללירון 17 יומשישי- מבחן בתנך יומשבת- יומולדת לי 17

Peeeach

New member
עם אמונה של חולים, מנשקים את ידה

אז.. היי לשבוע הסטנדרטי ביותר שלי. ראשו ן- שזה בעצם היום, היה אמור להיות לי מבחן... אך, אוי! הפלא ופלא.. אני חולה.! אז לא הלכתי לבצפר ועכשיו אני אתארגן ואצא לעיר בחיפוש אחרי מגפיים.. למישהו יש רעיונות איפה להתחיל?... שיט!*&^#@)!*&#^1 רציתי לנסוע לת"א.. שני - שני.......... שני יש לי מבחן בשפה קולנועית..(בו אסור לי להבריז כי אז הצטברו לי יותר מדיי מועדי ב') אז, אני אעשה אותו ולומדת עד 4 ככה שאני אשן כל שאר היום. שלישי - שלישי... לא משהו מיוחד.. אני אחשוב.. רביעי כנ"ל... חמישי - לומדת עד 5*!&@)! שישי - יש יומולדת לילדה מהשכבה. שבת - לא יודעת.. מרתק?

A m 0 s

New member
אם השמחה שבי הייתה גודלת......

יומראשון- מבחן במתמטיקה!!! תמותי לך בייסורים מורתי הדוחה!, בר מצווה לבן דודתי...! יומשני- אה... יומשלישי- מבחן בפלסטינאית@@ אוףףףףףף!!! יומרביעי- לא זוכר... יומחמישי- נראה לי שהיה פה משהו... יומשישי- בערב אולי יהיה משהו מאוד מאוד מיוחד!! יומשבת- אולי הדבר המיוחד הזה ימשך גם לשבת בבוקר..

ירדן88

New member
אני לא נושמת והמוח שלי נשרף!

יומראשון-שעתיים חופשיות,מבחן בערבית ובוחן באנגלית. חורשת למתמטיקה ולמדעים. יומשני-הולכת לדניאל אחרי ביצפר.חורשת למתמטיקה למדעים והפעם גם לאנגלית
יומשלישי-מבחן במתמטיקה.חורשת למדעים ואנגלית ויושנתתת סוף סוף.. יומרביעי-שיעור גיטרה וחורשת למדעים
ולאנגלית יומחמישי-נפטרת מאנגלית וממשיכה ללמוד למדעים. יומשישי-מבחן גדולל במדעים.ולנוח דחוף.. יומשבת-מתחילה ללמוד לאזרחות. היכן השביתה?

Oyster Girl

New member
קקי של חיים../images/Emo9.gif

ראשון - בצפר,שיעור נהיגה ואחר כך שש שעות של כתיבת שוטינג, הצילו שני - הברזה מבצפר ומזימון ומשמרת. שלישי - בצפר ואז סטורי בורד עד הלילה. רביעי - בצפר ומשמרת. חמישי - בצפר, שיעור נהיגה ואולי סרט. שישי - בצפר ואז אצל דנה בסוףשבוע. שבת - אצל דנה עד הערב.

A t z a

New member
שיהיה../images/Emo80.gif

ראשון-ביוטופ מבחיל עד הצהריים,בערב ספינינג ואז יצאתי עם חברה... שני-בצפר דוחה עד 3 ואז שוב פעם מכון עד לפני שעה... שלישי-בצפר מחריד עד 3 וערב קונצרט מיכ...בדרך בטח אני אנסה ללמוד למתמטיקה וארדם. רביעי-בצפר מזעזע עד 3 ,אחכ לומדת למבחן ואז מכון... חמישי-בצפר מיותר עד 2 או 3,ואח"כ לומדת למבחן.....ואז ההורים טסים לשבוע!%!*@#^)@$^)@^$ שישי+שבת-מיכל החולדה באה לישון פה ונוסעים לת"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא,יהיה כיףףףףףףףףףףף חוץ מחמשוש הכל מסריח

A t z a

New member
תיקון חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo80.gif

ההורים שלי טסים היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעוד כמה שעות!#!%#!@^$#&%#$**$84 מישהו פה יגיע מחר בבוקר עם אוטו לבצפר
וופידווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

A t z a

New member
שישבת מתי שבא לך,ראשון גם מעולה,../images/Emo80.gif

וגם שני ושלישי רק תודיעי לי יום לפני ותבואו! ודיר באלק אם אתן לא באות בכלל

לאיור

New member
כןכןכן

בשבת אולי נבוא או בשישי בערב... נדבר איתך יפייפיה

Ronushnush

New member
סביר לי :)

יומראשון- היינו בת"א, ואז אצל חנע, ובלילה יצאנו לעתידים :) יומשני- הברזתי מביצפר ובביתו הריק של מיכאל עד הערב :) יומשלישי- אממ אני לא כ"כ ביצפר שזה כבר טוב
ואח"כ תור לרופא
ובערב אצל אחותי :) יומרביעי- משהו :)) יומחמישי- באשדוד אם יהיה לי כוח :) יומשישי- נצא :) יומשבת- ישנה והרבה :)

מאיה911

New member
אמא חזרה מתאילנד! והביאה לי דברים יפים../images/Emo99.gif

יומראשון- מגישה עבודה במוזיקה
ומנסה ללמוד להיסטוריה וכל העולם הפריע לי.. יומשני-מבחן בהיסטוריה, קוסמטיקאית ושטויות יומשלישי- אמא חזרה מתאילנד וקנתה לי דברים מאגניבים במיוחדדד
!! יומרביעי- בקניון עם חברה.. קונה סופסוף את המעיל המהממם שלי! יומחמישי- טול ישנה אצליי
יומשישי- אולי טיול טרקטורונים עם חברים יומשבת- לאדעת..

למעלה