חיובי

פירסט../images/Emo3.gif

יומראשון - מבחן באנגלית ואז בצהריים עדי מלמד אותי לתיאוריה יומשני - לאדעת יומשלישי - יומולדת לעידן 17 יומרביעי - ניגשת לתיאוריה ויומולדת לאחותי הדר 20 יומחמישי - לאדעת יומשישי - נוסעת עם אחיות שלי לת"א
יומשבת - נחההההההה לייייי

A t z a

New member
חיובי+התייעצות!!!!!../images/Emo80.gif

ראשון-לומדת
שני-לומדת
ואולי עושה משהו בשיער,כדאי לי לעשות משהוו??? אני לא אהרוס כלום,אבל משעמם לי. אני אתחרט?
שלישי-מבחן נראהלי וקונצרט של מיכו,ואז לומדת... רביעי-לומדת למתמטיקה ומסיימת עבודה להגשה חמישי-מגישה עבודה ולומדת למתמטיקה שישי-נפטרת מהמבחן המזד*** הזה במתמטיקה שבת-יומולדת לאחותי כפרות עליה

a d i 8

New member
אווווו תעשי!!!

אני תמיד תמיד בעד לשנות זה משעמם שזה אותו דבר הרבה זמן
ותלכי לספר שלי! הוא מעולה וייעשה לך רק מה שיתאים לך ולא סתם ייהרוס לך את השיער

A t z a

New member
את תראי אותי לייב למה תמונה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אבל זה כבר לא יקרה מחר..אני מקווה שהשבוע,אבל נראה... קודם נשכנע את ההורים.

a d i 8

New member
לה לה לה../images/Emo9.gif

ראשון-לומדת למבחן במטמטיקה
. שני-גם.
.ופילאטיס
שלישי-מבחן במטמטיקה
....ושיעור אופרה אחרי שבועיים שלא היה
רביעי-יום כיף!...זה יום מגמה ואני גם הולכת לספר לעשות תחזוקה לתספורת
חמישי-כנס הסברה לתאטרון צה"ל ולהקה צבאית
...ואז סידורים עם אמא בעזריאלי
שישבת-מישק באה אליי לחגיגות 18 שלהD: ואנחנו נילך להופעה של מאור כהן ופיטר רוט בשישי
אוווו איזה שבוע מלא יש לי
ושימו לב איזה התחלקות כיפית יש לי לסופ"ש

ירדן88

New member
../images/Emo67.gif

ראשון-בוחן בהטוריה שני-ביצפר ואז נפגשת עם חברה. שלישי-בוחן במתמטיכסה ולהגיש עבודה בתנ"ך ומחשבים. רביעי-שיעור גיטרה ואולי יוצאת.. חמישי-בית ריק!!
שישי-בית ריק!!
שבת-בית ריק עד לערב.

לאיור

New member
ממש לא חיובי../images/Emo122.gif

ראשון- מתה מעייפות אחרי המסיבה [המעולה] שהייתה אתמול. וטל ירדן ואופיר באים אלי ללמוד למבחן
שני- מבחן במתמטיקה
ויום הורים
שלישי- מגמת מוזיקה מגיעה ב- 5 הביתה
רביעי- אולי יורדת אצל חברה חמישי- בוחן באנגלית ואולי מסיבה קטנה שישי- אין לי מושג, בטח עם חברים שבת- גם אין לי מושג

מאיה911

New member
../images/Emo98.gif

ראשון- חייבת לישון קצת אחרי המסיבה אתמול
! חורשת למתמטיקה ושיעור פרטי שני- מבחן במתמטיקה, שיעור פסנתר
ויום הורים נוראי! שלישי+רביעי- לאדעת חמישי- מסיבונת בקטנה! אם יסכימוו לי לצאת מהבית אחרי היום הורים הזזה שישי- לא ברור שבת- אולי טיול עם חברים! ולומדת למבחן במוזיקה

kepit

New member
אני חיה בארץ הקוד קודש מנסרת את היום וממסמרת

את העבר
ראשון-ממ עד כה,כלום..אולי יותר מאוחר נצא לאנשהו.. שני-הופעה של שלומיייייייייייייייייייייייייייי
שלישי-מכבי,,פעולת חניכים+ישיבה ארוכה ומייגעת..אבל יהיה מצחיקD: רביעי-קפה אלטרנטיבי...כפיר מופיע(עם כל הלקה שלו..)עדיאל מופיע..(החדר הכחול..) וסטיגמה
איזה כיף יהיהD:: חמישי-ישיבה..ואולי אולי מסיבת הפתעה לתאיר.. שישי-כלום סמעק..קר לצליל..אז סתיו צריכה לשבת בבית ולא לעשות כלום
שבת-כנ"ל

Ronushnush

New member
../images/Emo7.gif

א' - ישנתי וזהו ב' - (כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לי כ"כ אבל כ"כככככככככככככככככככככככככ ובא לי להקיא אבל אסור להקיא את המשכחייייי כאביםםםםםםםם) ג' -
אוף. ד' - אצל מיכאל במקום בביצפר ה' - הופעה של מידנייט ו' - לא ידוע. מקווה שנצא

למעלה